+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Gorinchem.
Laad meer vacatures

Werkvoorbereider woningbouw met ervaring (Deta-vast) – Gorinchem Gorinchem

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Centerpoint

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Detachering / Vast contract

Vacature in het kort

Als werkvoorbereider binnen ons team krijg je de kans om aan diverse en prestigieuze projecten te werken, van natte beton tot woon-zorgcomplexen. Je vormt de spil in het web bij uitdagende nieuwbouwprojecten, waarbij je vanaf het begin tot de uitvoering betrokken bent. Je werkt samen met het technische team, selecteert partners en leveranciers, en zorgt voor een gestroomlijnde uitvoering binnen het budget. Jouw oog voor detail en efficiëntie dragen bij aan het succes van elk project. Enthousiast over wat je tot nu toe hebt gelezen? Ontdek nu meer!
 

Volledige vacaturetekst

Als werkvoorbereider werk je aan diverse en prestigieuze projecten binnen een hecht team. Van natte beton tot woon-zorgcomplexen, de orderportefeuille biedt voortdurend nieuwe uitdagingen die passen bij jouw kwaliteiten!


Jij bent de spil in ons team, waarbij je alle aspecten van uitdagende nieuwbouwprojecten samenbrengt. Vanaf het begin werk je nauw samen met het technische team om een ontwerp te creëren dat zowel bij de wensen van de klant als binnen het budget past. Je bent betrokken bij de selectie van partners en leveranciers, en samen met de projectleider zorg je voor een gestroomlijnde uitvoering en bewaking van het budget. Met oog voor detail en efficiëntie coördineer je het hele proces, waarbij je regelmatig op de bouwplaats te vinden bent om kwaliteit te waarborgen.



Gevraagd

Dankzij jouw expertise verlopen projecten vlekkeloos, met nauwkeurige BIM-coördinatie en strakke planning. Je communicatieve vaardigheden en proactieve aanpak maken je een gewaardeerde partner voor samenwerking. Om elk project succesvol te maken, heb je:

  • Passie voor een hecht familiebedrijf.

  • HBO Bouwkunde of vergelijkbare opleiding.

  • Minimaal 5 jaar ervaring in woningbouw en werkvoorbereiding.

  • Technisch inzicht en affiniteit met bouwlogistiek.

  • Analytische vaardigheden en positieve energie.

  • Uitgebreide kennis van BIM-software zoals Solibri/BIMcollab.



Aanbod

Het betreft hier een vast dienstverband met voorafgaand een detacheringsperiode. De arbeidsvoorwaarden zijn afhankelijk van de kennis en ervaring en worden nader bepaald.


Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Randy van Vliet 010-4363731

Spreekt de functiebeschrijving je aan? Dan raden wij je aan te solliciteren via deze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek gaan we dan in op jouw C.V., jouw competentieprofiel en vooral jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en de arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij, na jouw toestemming, ter beschikking zullen stellen van de opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.


Bedrijfsomschrijving

Een gevestigd familiebedrijf sinds 1943, er wordt gestreefd naar nauwe banden door informele ontmoetingen, versterken van vertrouwen en het voortdurend vernieuwen van de aanpak. Met een focus op persoonlijke relaties, leggen ze de basis voor langdurige samenwerkingen, waarbij betrouwbaarheid en respect centraal staan. Ze omarmen vernieuwing door nauwe samenwerking met bouwpartners en het blijven innoveren in technologie en productontwikkeling. Plezier en toewijding vormen de kern van het werk, waarbij ze successen vieren en een veilige en stimulerende werkomgeving bieden voor alle betrokkenen.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in