+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Bosch.
Laad meer vacatures

Senior Calculator Den Bosch

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Kuijpers

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

In deze rol werk je aan grote, complexe projecten in sectoren zoals gezondheidszorg en onderwijs. Als Senior Calculator is het jouw taak om de kostprijs van verschillende installaties te berekenen. Je bestudeert hiervoor nauwkeurig bestektekeningen en klantspecificaties. Samenwerken met externe leveranciers en direct contact met klanten is belangrijk. Jouw werk draagt bij aan het realiseren van mooie projecten. Plus, er zijn kansen om te groeien en jezelf te ontwikkelen. Wil jij jouw talenten benutten in een nieuwe omgeving? Lees verder om te ontdekken hoe.
 

Volledige vacaturetekst

Mijn baan

De afdeling Planontwikkeling zorgt voor de best mogelijke aanbieding op geselecteerde aanvragen. Vaak zijn dit grote complexe multidisciplinaire projecten binnen onze focusmarkten, o.a. gezondheidszorg, onderwijs & onderzoek en cultuur (theaters, musea).

Nauwkeurigheid is mijn tweede naam. Als Senior Calculator ben ik verantwoordelijk voor het concept technisch ontwerp en het berekenen van de kostprijs van uiteenlopende installaties. Een uitdagende rol waarvoor ik bestektekeningen, ontwerpen en klantspecificaties graag grondig bestudeer. Het geeft enorm veel voldoening als ik details efficiënt weet uit te pluizen om tot de juiste materialen, hoeveelheden, maten en prijzen voor een offerte te komen.

Met externe leveranciers heb ik een korte lijn zodat zij benodigde input snel bij me aanleveren. Ook ben ik regelmatig bij de klant on site te vinden voor aanwijzingen of eigen opnames. Collega’s weten inmiddels dat ik eventuele afwijkingen en haalbaarheidsrisico’s snel scherp heb. Zo realiseren we samen de mooiste opdrachten tegen een rendabele prijs en goede tijdsplanning.


Daarom pas ik bij Kuijpers!

Het begint bij de details: ik heb een afgeronde elektrotechnische opleiding op minimaal mbo 4-niveau en ervaring in een soortgelijke rol. Maar nu de echt belangrijke punten. Ik:

  • Ben trots op mijn rol in het primaire proces van (hele gave!) klanten
  • Ik heb een MBO Electrotechniek 
  • Sta voor vakmanschap en zelfstandigheid
  • Vind het belangrijk om me te blijven ontwikkelen
  • Vind collegialiteit belangrijk en word gezien als betrokken teamlid
  • Krijg er energie van dat mijn werk bijdraagt aan het realiseren van Kuijpers’ droom: een betere wereld doorgeven aan de volgende generatie.

Ook wanneer je niet helemaal aan de hierboven genoemde eisen voldoet, nodigen we je zeker uit om te reageren en het gesprek met ons aan te gaan!

Noot voor bureaus
Aan het ongevraagd presenteren van CV’s kunnen geen rechten c.q. verplichtingen worden ontleend.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in