+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Bosch.
Laad meer vacatures

Engineer Gebouwautomatisering Den Bosch

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Kuijpers

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Duik in de wereld van gebouwautomatisering bij een toonaangevende speler in de branche. Als Engineer Gebouwautomatisering speel je een cruciale rol in het technisch uitwerken van projecten, van VO/DO/Bestek tot aan de oplevering. Je werkt in een omgeving waarbij samenwerking met elektrotechnische en werktuigbouwkundige disciplines centraal staat. Geniet van de mogelijkheid om je kennis te verbreden en te werken met de nieuwste technologieën. Word je hier enthousiast van? Leer meer over wat je te wachten staat!
 

Volledige vacaturetekst

Mijn baan

Kuijpers Gebouwautomatisering is de systemintegrator binnen Kuijpers. Vanuit deze afdeling worden projecten op het gebied van gebouwautomatisering gerealiseerd als onderdeel van een groter totaalproject binnen Kuijpers of rechtstreeks voor een eindgebruiker.

In de rol van Engineer Gebouwautomatisering verzorg jij de technische uitwerking van de gebouwautomatisering binnen een project, vanuit een VO/DO/Bestek tot op het niveau van functielijsten, netwerktopologie en regeltechnische omschrijvingen. Daarnaast verzorg je de bestelling van de automatiseringscomponenten voor de projecten en draag je bij aan de totstandkoming van aanbiedingen voor nieuwe projecten. Uiteraard kan je voor inhoudelijke vragen te allen tijde terugvallen op je collega-specialisten binnen de afdeling.

Vanwege het integrale karakter van de gebouwautomatisering in onze projecten is het afstemmen van jouw werkzaamheden met de elektrotechnische en werktuigbouwkundige disciplines binnen het project van groot belang om tot een integraal werkende oplossing te komen.


Daarom pas ik bij Kuijpers!

Als Engineer Gebouwautomatisering bezit ik een technisch diploma, aangevuld met vakgerichte cursussen. Daarnaast heb ik de nodige werkervaring in een soortgelijke functie en heb ik een passie voor gebouwautomatisering. 

Ik bent sterk in het analyseren van technische problemen en creatief in het bedenken van nieuwe oplossingen. Daarnaast werk ik nauwkeurig en ben ik communicatief sterk. Ik beschik over voldoende kennis van zaken als TCP/IP en netwerken.

Maar bovenal haal ik werkplezier uit uitdagende projecten en de nieuwste technologie. Ik ben betrokken bij mijn werk, ben klantgericht en ik heb een positieve en collegiale instelling!  

Noot voor bureaus
Aan het ongevraagd presenteren van CV’s kunnen geen rechten c.q. verplichtingen worden ontleend.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in