+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Bosch.
Laad meer vacatures

Senior Software Engineer Den Bosch

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

LEF Green

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Als Senior Software Engineer bij ons kleine, team werk je aan de doorontwikkeling van een innovatief telemetriesysteem. Je krijgt veel vrijheid in het kiezen van oplossingen en ontwikkelt je continu. Met regelmatige productreleases zie je direct de impact van je werk. We bieden een inspirerende omgeving met de nieuwste technieken, waarbij je expertise cruciaal is voor het adviseren over technische uitdagingen en toekomstige ontwikkelingen. Klaar voor een nieuwe uitdaging? Lees verder om te zien of deze vacature bij jou past.
 

Volledige vacaturetekst

Jouw baan als Senior Software Engineer

Als Senior Software Engineer werk je samen met het team van ontwikkelaars mee aan de doorontwikkeling van het i-View telemetriesysteem. Vanuit je ervaring kom je met ideeën en oplossingen voor allerhande technische problemen en uitdagingen, bewaak je de kwaliteit en continuïteit van de software en zorg je voor een gezonde en toekomstgerichte systeemarchitectuur.

Het i-View team is een klein team (4 FTE) waarin je veel vrijheid hebt om je eigen oplossingen te kiezen en om jezelf continu te blijven ontwikkelen. We werken op basis van de Scrum ontwikkelmethodiek, waarbij we tijdens de dagelijkse stand-up meetings bepalen we wie er gaat werken aan welk onderdeel. Elke 3 weken wordt er een nieuwe release in productie genomen, zodat onze klanten met grote regelmaat uitbreidingen en verbeteringen zien.

Het i-View team werkt op basis van de Scrum ontwikkelmethodiek. Hiervoor gebruiken we laatste technieken binnen een professionele ontwikkelomgeving. Er wordt gebruik gemaakt van Azure DevOps en GIT, ter ondersteuning van de application development lifecycle.

Vanuit jouw rol hou je de ontwikkelingen in de techniek in de gaten, adviseer je de product owner en andere belanghebbenden m.b.t. de geplande uitbreidingen en bepaal je de impact van diverse klantwensen op het systeem.

Daarnaast krijg je o.a. de volgende taken en verantwoordelijkheden:

  • Het installeren en inregelen van elektro(mechanische) onderdelen van pompinstallaties en gemalen waarbij je veel werkt met Siemens producten.
  • Het in bedrijf stellen van installaties en het waarborgen van hun optimale prestaties.
  • Het demonteren en opnieuw installeren van installaties, kabels en leidingen om eventuele storingen te verhelpen.
Jouw profiel en ambitie

Jij bent iemand die geïnteresseerd is in de nieuwste technologieën, met een grote passie voor softwareontwikkeling, die dit met enthousiasme kan uitdragen binnen en buiten het ontwikkelteam.

En jij hebt:

  • Een opleiding richting Informatica/Technische Informatica (of andere relevante achtergrond)
  • Kennis van de producten van Siemens / Tia portal / Telemetrie
  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal
  • Werkervaring als PLC-programmeur
  • Interesse in de Watersector / Smart Infra en zowel de soft als hardware producten.
Werken bij

''De continuïteit van watermanagement is waar het REMONDIS Smart Infra om gaat.''

REMONDIS Smart Infra B.V. is een dynamisch bedrijf gespecialiseerd in het onderhouden, leveren en installeren van complete pompinstallaties en telemetriesystemen voor afvalwater en oppervlaktewater. Hierbij maken we gebruik het door ons in-house ontwikkelde telemetriesysteem “i-View”. Dit systeem bestaat uit software voor het monitoren en beheren van pompinstallaties, bergbezinkbassins, stuwen en overstorten. Alle installaties van onze klanten – meer dan 150 gemeenten, waterschappen, provincies en bedrijven – staan continu in verbinding met i-View. De klant kan daardoor altijd en overal de actuele status van de installaties bekijken en indien nodig direct op afstand besturen. i-View is een volledig web gebaseerde SaaS applicatie die gehost wordt in Microsoft Azure. M.b.v. IoT technieken wordt het systeem continu gevoed met meetgegevens uit de installaties, maar ook met bijv. meteorologische data van het KNMI, of gegevens uit andere bronnen die voor de gebruiker van belang zijn.

Voordat je solliciteert benieuwd of REMONDIS jouw nieuwe werkgever is? Dan is er de mogelijkheid om vóór jouw sollicitatie al in contact te komen met hen. Bel Joost06 - 23721434 en jij krijgt de gegevens van onze contactpersoon bij REMONDIS!


Dit biedt onze relatie jou als Senior Software Engineer
  • 40 vakantie / ADV dagen;
  • Een goede pensioenregeling;
  • Een salaris dat past bij jouw kennis en ervaring en arbeidsvoorwaarden volgens cao Metalektro;
  • verdere doorgroeimogelijkheden en zelfontwikkeling binnen de Smart Infra;
  • Collectiviteitskorting voor jouw ziektekostenverzekering;
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in