+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Bosch.
Laad meer vacatures

Stage Projectmanagement Den Bosch

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Dura Vermeer Railinfra

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Stage

Vacature in het kort

Ontdek de wereld van vastgoedontwikkeling, projectmanagement, duurzaamheid en maatschappij tijdens een meewerkstage bij een toonaangevend bouwbedrijf. Werk aan uitdagende projecten in de regio, waarbij jouw inzet en ideeën centraal staan. Geniet van een uitstekende stagevergoeding, professionele begeleiding, en een inspirerende werkomgeving met fijne collega's die bijdragen aan een ongekend goede werksfeer. Interesse in deze functie? Lees het hier!
 

Volledige vacaturetekst

Zoek je een meewerkstage op het gebied van vastgoedontwikkeling, projectmanagement, duurzaamheid en maatschappij per januari/februari in 2024? Kom dan starten als hbo of wo stagiair bij Dura Vermeer Bouw Zuid in 's Hertogenbosch. Werk mee aan mooie projecten in de regio's Noord-Brabant en Gelderland. Dé kans voor jou om te ontdekken welke kant je op wilt. En voor ons om te kijken hoe jij ons kan helpen met jouw talent, dát willen we graag uitvinden.

Dit wordt jouw stageplek

Eindelijk de theorie in praktijk toepassen: jij hebt er zin in en wij ook. Als stagiair sta je heel dicht op het project, letterlijk en figuurlijk. Voor onze projecten hebben we meerdere stageplekken beschikbaar. Zoek jij een stageplek waar je ons kan ondersteunen en echt helpen op de gebieden van vastgoedontwikkeling, duurzaamheid, circulaire vraagstukken en contact met onze opdrachtgevers dan zijn wij opzoek naar jou. Bij de afdeling Klant, Markt en Maatschappij zet het team zich in voor nieuwe kansen voor onze opdrachtgevers en kijken we naar mogelijkheden in de markt. Je helpt je team bij (duurzaamheid) vraagstukken, klantvragen en bij aanbestedingen en tenders.

Uiteindelijk geef je zelf richting aan de werkzaamheden door verantwoordelijkheid te laten zien. Jij bepaalt, samen met je begeleider hoe jouw stageperiode eruit komt te zien. Jouw inzet en ideeën zijn bepalend voor het succes van je stage!

Meer bij Dura Vermeer

Dura Vermeer is een familiebedrijf. Een onafhankelijke bouwonderneming actief in woningbouw, utiliteitsbouw, infrastructuur en techniek in Nederland. Al sinds 1855 vormen onze onafhankelijkheid en langjarige continuïteit de basis voor onze strategie. Met een omzet van circa € 1,8 miljard en ruim 3.000 medewerkers behoren we tot de top van de Nederlandse bouwsector. Samen realiseren we prachtige projecten. Iconische, en soms ook alledaagse projecten waarmee we nieuwe antwoorden bieden op maatschappelijke vraagstukken. Waarmee we de beste oplossingen voor morgen garanderen en het verschil maken voor Nederland, juist op de langere termijn.

We hebben stevige ambities – en daarvoor geldt dat we die alleen kunnen waarmaken dankzij onze mensen. Als beste werkgever maken wij ons er daarom hard voor dat jij elke dag opnieuw kiest voor Dura Vermeer. Dat jij net zo trots bent op wat we maken als wij dat zijn. Dat iedereen die bij ons werkt gelukkig is. Dat je bij ons jezelf kunt zijn, je veilig voelt en je kunt uitspreken. En dat je tot je recht komt. En het beste uit jezelf kunt halen.

Hier zit je op je plek

Vanuit het Dura Vermeer-kantoor in Den Bosch ga je met een jong en dynamisch team, bestaande uit senior en junior collega's aan de slag met verschillende utiliteit en woningbouwprojecten in de regio Brabant. Dit doe je natuurlijk samen met gedreven collega’s uit verschillende disciplines. Een organisatie van 110 medewerkers die jou als nieuwe stagiair graag wil opnemen binnen de familie! Als medewerker van Dura Vermeer Bouw Zuid ben je onderdeel van een club van ontwikkelaars, bouwers, doeners en waarmakers.

Dit breng jij mee

  • Je volgt de hbo/wo opleiding (Commerciële Economie, Technische Bedrijfskunde, Communicatie, Marketing etc.)
  • Geef aan of je op zoek bent naar een meewerkstage of een afstudeerstage en voor welke periode.
  • Je bent op zoek naar een stage voor 4 a 5 dagen in de week.
  • Per januari/februari 2024 beschikbaar.
  • Woonachtig in de omgeving van ons werkgebied Brabant of Gelderland.

Dit bieden wij jou

Natuurlijk, je stagevergoeding is goed maar het meest waardevolle: je collega’s. Die geven je begeleiding on the job en feedback waarmee je wat kan. Je krijgt een uitdagende opdracht waarbij je veel inbreng hebt. Hierdoor is er voor jou voldoende ruimte om er een actieve, leerzame en interessante stage van te maken. Kortom:

  • Uitstekende stagevergoeding van €650 per maand o.b.v. 40 uur per week.
  • Geweldige stage begeleiding (al zeggen wij dat zelf).
  • En last but not least: fijne collega’s die in een professionele omgeving zorgen voor een ongekend goede werksfeer.

Wil jij ook meer uit je stage halen?

Dan zijn wij nieuwsgierig naar jou! Solliciteren kan direct via deze website middels de solliciteerbutton onder de vacature.

Meer weten? Neem voor meer info contact op met onze recruiter.

Bel of e-mail corporate recruiter Arjen Wildvank via 06 433 978 31 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in