+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Bosch.
Laad meer vacatures

Traineeship Finance Den Bosch

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Dura Vermeer Railinfra

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Traineeship
  • Auto v/d zaak, Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Duik in de wereld van vastgoed en bouw met een uniek 2-jarig traineeship dat jouw financiële carrière een vliegende start geeft! Ontwikkel je talenten door een breed scala aan financiële functies te verkennen binnen een omgeving. Geniet van uitzonderlijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een mobiliteitsbudget, lease-a-bike fietsplan, bedrijfsfitnessregeling, en meer. Groei professioneel met onze Dura Vermeer Academie en behoud een goede werk-privébalans door flexibel werken. Lees door en ontdek waarom wij jouw volgende stap kunnen zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Ben je op zoek naar een uitdagende start van je financiële carrière binnen de vastgoed- en bouwsector? Zoek niet verder! Wij bieden je een uniek traineeship aan als ambitieuze en creatieve starter die gepassioneerd is door finance en klaar bent om je talenten te ontwikkelen in de dynamische vastgoed- en bouwwereld.

Dit wordt jouw baan

Ben je afgestudeerd en wil jij je ondernemerschap en creativiteit kwijt in een functie gericht op finance, maar ben jij nog oriënterend naar dé juiste werkplek en werkomgeving? Als trainee finance / junior project controller doorloop je een leerzaam en uitdagend traineeprogramma dat 2 jaar duurt en waarbij je aan de slag gaat in de diverse functies/rollen binnen Finance.

Dat gaat van financiële administratie, projectadministratie, projectontwikkeling, business control en project control. Jij maakt deel uit van een team dat van aanpakken houdt en altijd voor elkaar klaar staat. Met een jong management waarbij de deur altijd open staat, kan je je goede ideeën kwijt en doorvoeren.

In twee jaar tijd leer je de volle financiële breedte van ons bedrijf kennen. Het sleutelwoord is ’mee’. Meedenken, meewerken, mee-ontwikkelen. Als trainee ligt de focus op jouw persoonlijke leerproces. Samen met jouw coaches, mentoren en senior collega’s werk je aan jouw toekomst. Je leert ontzettend veel binnen een beperkte tijd.

Meer bij Dura Vermeer

Dura Vermeer is een familiebedrijf. Een onafhankelijke bouwonderneming actief in woningbouw, utiliteitsbouw, infrastructuur en techniek in Nederland. Al sinds 1855 vormen onze onafhankelijkheid en langjarige continuïteit de basis voor onze strategie. Met een omzet van circa € 1,8 miljard en ruim 3.000 medewerkers behoren we tot de top van de Nederlandse bouwsector. Samen realiseren we prachtige projecten. Iconische, en soms ook alledaagse projecten waarmee we nieuwe antwoorden bieden op maatschappelijke vraagstukken. Waarmee we de beste oplossingen voor morgen garanderen en het verschil maken voor Nederland, juist op de langere termijn.

We hebben stevige ambities – en daarvoor geldt dat we die alleen kunnen waarmaken dankzij onze mensen. Als beste werkgever maken wij ons er daarom hard voor dat jij elke dag opnieuw kiest voor Dura Vermeer. Dat jij net zo trots bent op wat we maken als wij dat zijn. Dat iedereen die bij ons werkt gelukkig is. Dat je bij ons jezelf kunt zijn, je veilig voelt en je kunt uitspreken. En dat je tot je recht komt. En het beste uit jezelf kunt halen.

Hier zit je op je plek

Wij zijn Dura Vermeer Bouw Zuid, een ontwikkelende bouwer in het werkgebied ?onder de rivier? (Zuid-Gelderland, Noord-Brabant, Limburg en Zeeland). We zijn onderdeel van de divisie Bouw & Vastgoed van Dura Vermeer. Bij ons ervaar je het gemak van een groot bedrijf met de unieke sfeer en cultuur van een klein bedrijf. We zoeken nieuwe collega's die van aanpakken weten en binnen onze club passen. Door gewoon doen en gewoon te doen. We hebben een nuchter en gedreven team met collega's die voor elkaar klaarstaan. Dat geldt voor elke discipline die we in huis hebben: ontwikkeling, woningbouw en utiliteitsbouw.

Binnen onze dynamische werkomgeving is er een grote diversiteit aan projecten, zijn de lijnen kort en bieden we volop mogelijkheden voor groei en ontwikkeling. Een aantal aansprekende projecten van Dura Vermeer Bouw Zuid:

  • Paleis van Justitie in 's-Hertogenbosch, ofwel de renovatie en nieuwbouw voor het Rijksvastgoedbedrijf
  • Bouw van appartementen en woningen in Oostkwartier en Westkwartier in Bergen op Zoom
  • Hart van de Waalsprong in Nijmegen, groot nieuwbouw project waarbij het een combinatie is van utiliteit en woningbouw (appartementen).
  • Prachtige nieuwbouw van eengezinswoningen Vestetuin in Tholen.

Dit breng jij mee

  • Je hebt een afgeronde HBO / WO opleiding, (Finance & Control, Accountancy, Economie of vergelijkbare opleiding).
  • Je hebt een gezonde overtuigingskracht.
  • Affiniteit met de vastgoed- of bouwsector en de sociale kant hiervan is natuurlijk mooi meegenomen.
  • Competenties als ondernemerschap, inlevingsvermogen en creativiteit herken jij in jezelf.
  • Energie en enthousiasme om samen te werken in een gezellig team.

Deze eisen tonen de richting van het profiel dat wij zoeken voor deze functie. Mocht jij jezelf niet in alle eisen herkennen, maar denk je wel dat dit de functie voor jou is? Dan gaan we graag met jou in gesprek.


Dit bieden wij jou

  • Een goed salaris dat meegroeit met jouw ontwikkeling.
  • 30 verlofdagen met de mogelijkheid om er maximaal 13 bij te kopen of uit te laten betalen.
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een standaardverzekering van alle werknemersrisico's, pensioenregelingen, een extra aanvulling bij arbeidsongeschiktheid en een bijdrage voor het vakbondslidmaatschap.
  • Een laptop en smartphone.
  • Een mobiliteitsbudget, NS Business Card, reiskostenvergoeding of (elektrische) leaseauto.
  • Een gloednieuwe (elektrische) fiets dankzij ons lease-a-bike fietsplan.
  • Veel aandacht voor jouw groei dankzij onze eigen Dura Vermeer Academie met volop opleiding- en trainingsmogelijkheden binnen je vakgebied, maar bijvoorbeeld ook op het gebied van vitaliteit.
  • Bedrijfsfitnessregeling met keuze uit een sportaanbod van ruim 3.500 sportlocaties door heel Nederland.
  • Een goede werk-privébalans dankzij een flexibel werken beleid en soepele regelingen voor arbeidsduur, werktijden, calamiteiten, mantelzorg of sabbatical.
  • Voor UTA-medewerkers: een vast bedrag Budget Duurzame Inzetbaarheid bovenop je brutosalaris (conform CAO Bouw & Infra).
  • Voor verse vaders en partners: 100% doorbetaling van je salaris tijdens de eerste 5 wettelijke verlofdagen Èn het 5 weken aanvullend ouderschapsverlof, in plaats van de standaard 70%.

Wil jij ook meer uit je werk halen?

Dan zijn wij nieuwsgierig naar jou! Solliciteren kan direct via deze website middels de solliciteerbutton onder de vacature.

Meer weten? Neem voor meer info contact op met onze recruiter.
Bel of e-mail corporate recruiter Arjen Wildvank via 06 433 978 31 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Bij Dura Vermeer werven en selecteren we onze kandidaten graag zonder de goedbedoelde hulp van ?onderaannemers?. Bij acquisitie behouden we ons het recht voor om meerwerk in rekening te brengen.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in