+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Bosch.

Elektronica Test Engineer Den Bosch

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Evoke

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 3.200 - € 4.700 p/m

Vacature in het kort

Stap in de wereld van elektronische innovatie als Elektronica Test Engineer in ‘s-Hertogenbosch, waar je een sleutelrol speelt in het ontwikkelen en implementeren van geavanceerde testopstellingen. Werk samen met een dynamisch team om elektronische apparatuur te testen, verbeteren, en de kwaliteit te waarborgen. Jouw expertise in testmethoden en resultatenanalyse dragen bij aan continue verbetering binnen een vooruitstrevende hightech omgeving. Enthousiast om meer te leren? Verken de volledige details hieronder!
 

Volledige vacaturetekst

Ontdek deze uitdagende kans als Elektronica Test Engineer in ‘s-Hertogenbosch! Als de drijvende kracht achter het ontwikkelen en opzetten van innovatieve testopstellingen, kun jij bijdragen aan de optimalisatie van hoogwaardige elektronische apparatuur. Ga de uitdaging aan en maak deel uit van een dynamisch team dat voorop loopt in de ontwikkeling van hightech oplossingen.


Wat ga je doen?

In deze rol als Elektronica Test Engineer in ‘s-Hertogenbosch ben jij verantwoordelijk voor het ontwikkelen en implementeren van geavanceerde testopstellingen, zowel op hardware als software gebied. Je werkt nauw samen met het ontwikkelteam van onze partner, waarbij je hun elektronische apparatuur test en verbetert. Jouw expertise komt tot uiting in het ontwerpen van effectieve testmethoden en het analyseren van testresultaten. Je identificeert en rapporteert fouten en draagt bij aan continue verbetering van de testprocessen. Bovendien ben je proactief betrokken bij het onderhoud en de optimalisatie van bestaande testopstellingen, waarbij je streven naar precisie en kwaliteit altijd voorop staat.

Als Elektronica Test Engineer bij onze opdrachtgever speel je een cruciale rol in het waarborgen van de betrouwbaarheid en prestaties van hun innovatieve producten. Met jouw technische kennis en analytische vaardigheden draag je bij aan de verdere groei en ontwikkeling van het team en de organisatie als geheel.


Jouw werkzaamheden
  • Ontwikkelen en implementeren van geavanceerde testopstellingen, zowel op hardware als software gebied;
  • Samenwerken met het ontwikkelteam van onze partner om elektronische apparatuur te testen en verbeteren;
  • Ontwerpen van effectieve testmethoden en analyseren van testresultaten;
  • Identificeren en rapporteren van fouten en bijdragen aan continue verbetering van testprocessen;
  • Proactief betrokken zijn bij onderhoud en optimalisatie van bestaande testopstellingen.


Gevraagd

  • Afgeronde hbo- of wo-opleiding in Electrical Engineering, Mechatronica of vergelijkbaar;
  • Grondige kennis van softwareprogramma’s en tools voor testautomatisering en data-analyse, zoals LabVIEW, MATLAB, Python, of vergelijkbaar;
  • Geen specifieke ervaring vereist, maar affiniteit met elektronica en testengineering is een pré;
  • Sterke analytische vaardigheden en probleemoplossend vermogen;
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden en het vermogen om effectief samen te werken in multidisciplinaire teams;
  • Proactieve en zelfstandige werkhouding, met oog voor detail en kwaliteit.


Aanbod

Je gaat via Evoke aan de slag in deze functie. Na een tijdje kun je in dienst bij onze partner, als je wil. Of je begint aan een nieuw uitdagend project via ons netwerk. Wij doen er alles aan om onze mensen op dé werkplek te krijgen. Jouw persoonlijke Career Coach is specialist binnen de sector en samen brengen jullie jouw wensen in kaart. Door écht te luisteren, maken zij steeds de juiste connectie voor jou.

Ondertussen bieden wij je alle voordelen als jouw werkgever en Carrière Coach. Zoals een goed salaris, jaarlijks studiebudget en groen pensioen. Samen zetten we zo altijd de beste stappen voorwaarts in jouw loopbaan. Want: Evoke Centers You.



Bedrijfsomschrijving

Bij deze organisatie staat innovatie centraal, waarbij elk individu wordt aangemoedigd om zijn of haar creativiteit en expertise in te zetten voor het ontwikkelen van baanbrekende oplossingen. De cultuur is dynamisch en samenwerkingsgericht, waarbij open communicatie en het delen van kennis hoog in het vaandel staan. Medewerkers worden gestimuleerd om proactief te zijn en een actieve bijdrage te leveren aan het streven naar continue verbetering en succes.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in