+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Bosch.

Contractmanager dijkverbetering Cuijk-Ravenstein Den Bosch

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Van Dijk Employment Services

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Parttime
  • HBO of hoger
  • Medior

Aanbod

  • Tijdelijk contract

Vacature in het kort

Draag bij aan een cruciaal dijkversterkingsproject in Oost-Brabant, waarbij je verantwoordelijk bent voor contractbeheer en het waarborgen van een juiste procedure. Werk in een omgeving die innovatie en duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan. Je speelt een sleutelrol in het omgevingsproces en maakt gebruik van systems engineering. De functie biedt flexibiliteit in werktijden en locatie, met een parttime optie en de mogelijkheid tot verlenging. Klaar voor een nieuwe uitdaging? Lees verder om te zien of deze vacature bij jou past.
 

Volledige vacaturetekst

Je draagt bij aan een juist en rechtvaardig aanbestedingstraject en aan de contractbeheersing voor een dijkversterkingsproject van een waterschap.

Waar kom je terecht?
Dit Oost-Brabantse waterschap werkt 24 uur per dag met water voor ruim 744.000 inwoners en bedrijven. Hoogste prioriteit is veiligheid, gezondheid en welzijn. Ook staat het waterschap voor innovatief en duurzaam waterbeheer. Voor een belangrijk dijkverbeteringsproject zijn wij op zoek naar een ervaren contractmanager.

De Brabantse dijk langs de Maas tussen Cuijk en Ravenstein voldoet niet aan de wettelijke norm van het Besluit kwaliteit leefomgeving. Daarnaast zijn de kans op falen en de gevolgen van falen relatief groot. Binnen het Hoogwaterbeschermingsprogramma (HWBP) is daarom besloten om de versterking van dit dijkvak uit te voeren. Het doel is om de versterking in 2030 op te leveren.

Op dit moment werkt het ingenieursbureau aan de planuitwerking en wordt het betrokken bij het opstellen van het inkoopplan en de contract- en aanbestedingsdocumenten.

Jij zorgt ervoor dat het dijkverbeteringsproject een juiste procedure volgt binnen gestelde tijd, budget, kwaliteit en randvoorwaarden. Je staat aan het begin van het project en zorgt voor de uitvoerbaarheid. Je bent intern en extern het gezicht én het aanspreekpunt. Je interne partners zijn de overige integraal projectmanagementleden (IPM), specialisten, managers, directie en bestuursleden.

Het waterschap vindt dat het omgevingsproces de sleutel is tot een succesvol project. De gebruikte methodiek is systems engineering (SE).

 Wat ga je doen?

  • Je stuurt het contractteam aan.
  • Je zorgt voor een prettige en veilige werksfeer binnen het projectteam.
  • Je zorgt dat de projectteamleden input leveren voor een goed resultaat.
  • Je bewaakt en faciliteert het inkoopproces tijdens alle projectfases.
  • Je zorgt voor het opzetten, uitwerken en uitvoeren van de aanbestedingsstrategie in afstemming met de afdeling Inkoop.
  • Je handelt alle contractuele zaken af tijdens het hele project.
  • Je zorgt voor de totstandkoming van de af te sluiten overeenkomst met de aannemer.

 Wat breng je mee?

  • Je beschikt minimaal over een afgeronde hbo-opleiding.
  • Je hebt meer dan 5 jaar werkervaring met dijkversterkingen.
  • Je hebt theoretische én praktische kennis van inkopen en inkooptrajecten binnen het HWBP.
  • Je hebt ervaring met projecten waarbij aannemers de mogelijkheid kregen om tijdens de realisatie innovatieve oplossingen toe te passen, bijvoorbeeld een UAV-gc-contract of tweefasenovereenkomst
  • Je hebt ervaring met het opstellen en uitvoeren van een contractstrategie en de voorbereiding en uitvoering van projecten.
  • Je hebt meer dan 5 jaar ervaring als contractmanager binnen waterbouwkundige projecten en met IPM.
  • Je bent bekend met systeemgerichte contractbeheersing (SCB) en SE.

Kenmerken
Parttime: 24 uur, incidenteel ’s avonds en in het weekend
Looptijd: vanaf maandag 3 juni tot en met eind december 2025, met een optie tot verlenging van 7 keer 12 maanden
Locatie: ’s-Hertogenbosch, op dinsdag en donderdag werk je op kantoor of op de locatie nabij de dijkverzwaring, de rest naar eigen invulling
Gesprek: woensdagmiddag 22 mei tussen 13:00 en 17:00 uur



Gevraagd

-



Aanbod

Sollicitatieprocedure

Solliciteer nu!
Spreekt deze opdracht je aan? Stuur dan je cv vóór dinsdag 7 mei. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze consultants Guido Lamet en Axel Gelens, bel 078-654 90 60. Referentienummer 240350.

Waarom kiezen voor Van Dijk?
Wij werken aan de mooiste projecten in de ruimtelijke ordening en infrastructuur door heel Nederland. Dit doen we samen met de rijksoverheid, provincies, gemeenten, waterschappen en andere (semi)overheden. Bij ons heb je een zeer grote kans dat je op het juiste project terechtkomt, want we luisteren naar wat jij wilt en waar de opdrachtgever echt naar op zoek is. Je ervaart onze kernwaarden Betrouwbaar: we zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen, Professioneel: we maken verwachtingen waar en Betrokken: we hebben aandacht voor je.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in