+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Bosch.

Schadebehandelaar werkmaterieel Den Bosch

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Work-on

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.560 - € 3.500 p/m
  • 13e maand, Pensioenregeling

Vacature in het kort

Duik in de wereld van schadebehandeling voor werkmaterieel, waar elke dag nieuwe uitdagingen brengt. Je staat klaar voor klanten die schade oplopen tijdens het werken met graafmachines, heftrucks of hoogwerkers. Een veelzijdige rol waarbij je schades beoordeelt, afhandelt en klanten begeleidt. Dit alles binnen een groeiende organisatie die een goede balans biedt tussen kantoor- en thuiswerken, met uitstekende ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden, inclusief een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden. Klaar voor de volgende stap? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Vacaturebeschrijving:

Bij de klanten van deze opdrachtgever werkt men dagelijks met graafmachines, heftrucks of hoogwerkers. En waar gewerkt wordt, kan incidenteel schade ontstaan. Denk aan het raken van een waterleiding tijdens graafwerkzaamheden of het veroorzaken van een deuk in een vrachtwagen met een vorkheftruc tijdens het laden en lossen. Als schadebehandelaar werkmaterieel sta je meerdere klanten met schades die tijdens dit soort werkzaamheden zijn ontstaan. Dagelijks worden er meerdere meldingen van ontstane schadegevallen ingediend. Aan jou en je team om ze allemaal in goede orde aan te nemen, op te pakken, administratief te verwerken en te beoordelen. In hoeverre is men verzekerd en heeft men recht op een schadevrijstelling? Dat is keer op keer de vraag. Tijdens het afwikkelen van de schade zelf zorg je voor een extra stuk begeleiding wanneer de verzekeringsdekking ontbreekt of wanneer de schade niet hoger uitvalt dan het eigen risico. 


Waar kom jij te werken?

In Den Bosch, om precies te zijn bij  dé adviseur op het gebied van risicomanagement, verzuim, pensioen en private insurance. Men groeit zo hard dat ook andere verzekeraars overgenomen worden. Vele klanten weten hun weg naar deze opdrachtgever te vinden. Je eigen werkplek, die wissel je af tussen een plek op kantoor en een lekkere thuiswerkplek. Vanuit hier ga je jezelf inzetten voor al jouw klanten. Zowel nationaal als internationaal.

In totaal krijg je er zo'n 450 nieuwe collega's gratis bij. Dat dit veel is, kan ik niet ontkennen. Dat het onpersoonlijk is, ontken ik wel. Waarom? In deze branche heeft iedereen elkaar nodig en meerdere collega's gaan ook buiten werktijd goed en regelmatig met elkaar om. Daarnaast is je eigen team met 8 directe collega's lang niet zo groot en is de sfeer op de afdeling zelf altijd gemoedelijk. Enkele woorden die de huidige werksfeer typeren: open en no-nonsense. Met hard werken en de schouders eronder creëert men met succes een 'samen is niet alleen' gevoel. Inclusief het bieden van ruimte voor persoonlijke groei. Een setting waar jij goed tussen past?


Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Door de werkdag heen ligt je focus op de volgende to do's: 

het aannemen, administratief vastleggen en beoordelen van meerdere schademeldingeneen stukje communicatie rondom de uitkomst van de beoordelingen richting alle betrokkenen het afhandelen van onvoorziene spoedzakenhet bijstaan van de klant tijdens het afwikkelen van de schade. Blijft de schade onder eigen risico of is er geen verzekeringsdekking? Dan begeleid je de klant tijdens dit proceshet overleggen met andere verzekeraars en experts om alle schades juist in te kunnen schatten 

Incidenteel ga je op pad voor een klantbezoek of netwerkbijeenkomst


Herken jij jezelf hierin?
40 uur per week beschikbaarhbo werk- en denkniveauambitieus, nieuwsgierig en voldoende eigenwijsscherp oog voor detail, planmatig sterk wonend op woon-werk afstand van Den BoschWFT's Schade zakelijk, Schade Particulier, en/of Basis op zak of bereid deze te behalenWat krijg je ervoor terug?

De schade qua tegenprestatie, die ziet er als volgt uit: 

direct een contract bij de opdrachtgevereen bruto maandsalaris tussen de €2.560,- tot €3.500,- (o.b.v. 40 uur, kennis en ervaring)tot 50% vanuit huis werken een halve 13e maand en 8,33% vakantiegeldmeerdere ontwikkel- & doorgroeimogelijkhedeneen laptop en telefoon voor gebruikeen goede pensioenregeling en korting op meerdere privé verzekeringen28 vaste vakantiedageneen thuiswerk- en internetvergoeding

Iets voor jou? Solliciteer nu via de button of mail alles via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Liever eerst nog even bellen? Ik ben op werkdagen bereikbaar via 013 - 580 27 20.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in