+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Bosch.
Laad meer vacatures

Tijdelijk parttime logistiek medewerker in Den Bosch Den Bosch

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

YoungCapital

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
YoungCapital

Gevraagd

  • Parttime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Tijdelijk contract
  • 13,50 - € 14 p/u

Vacature in het kort

Wil je werken in de logistiek en je vaardigheden verder ontwikkelen? Word dan logistiek medewerker in Den Bosch! Hier speel je een belangrijke rol in het verzendklaar maken van bestellingen. Je pakt pakketjes in, verzamelt producten en zorgt voor een goede voorraad. Je werkt in een team en kunt rekenen op hun hulp. Op maandag werk je vast, de andere dagen zijn flexibel. Een leuke kans om bij te verdienen en ervaring op te doen. Lees verder om te ontdekken waarom deze uitdaging op jou wacht.
 

Volledige vacaturetekst

Word logistiek medewerker in Den Bosch! Verdien een competitief salaris en ontwikkel je logistieke vaardigheden verder.

Wat ga je doen?

Ben jij op zoek naar een tijdelijke parttime baan in de logistiek? Dan hebben wij de perfecte functie voor jou! Als logistiek medewerker bij in Den Bosch ben jij verantwoordelijk voor het hele logistieke proces. Van het verwerken van bestellingen tot het beheren van de voorraad, jij zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt.

Een belangrijke schakel in het proces
Als logistiek medewerker speel jij een cruciale rol in het verzenden van bestellingen van onze webshop. Je zorgt ervoor dat alle pakketjes netjes worden ingepakt en klaargemaakt voor verzending. Dankzij jouw nauwkeurigheid en oog voor detail, kunnen klanten rekenen op een snelle en correcte levering.

Maar daar houdt jouw verantwoordelijkheid niet op. Je bent ook verantwoordelijk voor het picken van orders. Je precies welke producten je moet verzamelen en op welke locatie in het magazijn ze te vinden zijn. Je gaat efficiënt te werk en zorgt ervoor dat de juiste producten op tijd klaarliggen voor verzending.

Daarnaast draag je bij aan het voorraadbeheer. Je houdt nauwlettend in de gaten welke producten er op voorraad zijn en welke producten bijbesteld moeten worden. Met jouw secuurheid en inzicht voorkom je dat er tekorten ontstaan en zorg je ervoor dat klanten altijd kunnen bestellen wat ze nodig hebben.

Flexibiliteit en teamwork
Bij dit bedrijf die zich bezighoudt met de verkoop van zonnebrillen stellen ze flexibiliteit op prijs. Op maandag ben je verplicht aanwezig, maar de overige werkdagen worden in overleg bepaald. Zo kun je jouw werk perfect combineren met andere activiteiten in je leven.

Daarnaast werk je samen met een hecht team van collega's. Samen zorgen jullie ervoor dat alle bestellingen op tijd en correct worden afgehandeld. Je kunt altijd rekenen op de ondersteuning en expertise van je collega's, waardoor je je snel kunt ontwikkelen en steeds meer verantwoordelijkheden kunt oppakken.

Solliciteer nu!
Ben jij secuur, handig met een computer en op zoek naar een parttime baan in de logistiek? Solliciteer dan direct op de functie van logistiek medewerker in Den Bosch. Wij bieden een uitdagende en afwisselende baan waarin je jezelf kunt ontwikkelen. We kijken uit naar jouw sollicitatie!


Wat wij bieden
  • Een salaris van € 13,50 - € 14 per uur;
  • Een gezellig team en een leuke werkplek met gezellige collega's;
  • De mogelijkheid om je logistieke vaardigheden verder te ontwikkelen en naar een hoger niveau te tillen.
  • Kom te werken voor een bedrijf die supergave zonnebrillen verkoopt!
Wat wij vragen:
  • Er is geen minimale opleiding vereist.
  • Je bent beschikbaar op maandagen;
  • Je bent beschikbaar tot halverwege augustus;
Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!


Extra informatie
StatusOpenOpleidingsniveaus Middelbare school, MBO, HBO, UniversiteitPlaatsDen BoschWerkuren per week24 - 32DienstverbandenParttime (overdag)Salarisindicatie Tussen €13,50 en €15,00 per uur Verantwoordelijk voorAls logistiek medewerker ben je primair verantwoordelijk voor het efficiënt organiseren en coördineren van logistieke processen, zoals het ontvangen, opslaan en verzenden van goederen.Gepubliceerd op19-04-2024
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in