+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Veghel.
Laad meer vacatures

Logistiek medewerker Veghel

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Tempo-Team

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Tijdelijk contract
  • Ploegentoeslag, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Kom werken als logistiek medewerker in een gezellig team. Je krijgt ploegen toeslagen en reiskostenvergoeding. Er zijn ook kansen om door te groeien. Je werkt fulltime en kunt je spierballen goed gebruiken. Het werk is afwisselend en je helpt mee aan het verzenden van producten voor grote merken. Plus, er is een kans op een contract voor langere tijd. Klinkt goed, toch? Klaar om meer te weten te komen over deze kans? Lees nu verder!
 

Volledige vacaturetekst

Hé jij daar! Ben jij op zoek naar een geweldige baan waarbij je tot wel €17,91 kunt verdienen? Dan hebben wij een perfecte uitdaging voor jou! Werken in een gezellig en behulpzaam team waar de tijd voorbij vliegt. Klinkt super, toch? Wacht niet langer en solliciteer nu als logistiek medewerker bij Kuehne en Nagel!

Wat bieden wij jou
  • Tot wel €19,24 per uur, top!
  • Ploegen toeslagen!
  • Reiskostenvergoeding!
  • Volop doorgroeimogelijkheden, lekker!
  • Werken in een gezellig team!
  • Lekker fulltime aan het werk!
Wie ben jij

Als logistiek medewerker:

  • Spreek en begrijp jij de Nederlandse of Engelse taal
  • Ben je bereid in 2 of 3 ploegen te werken (06:00-14:30,  14:30-23:00 21:30-06:00)
  • Ben je maandag t/m vrijdag beschikbaar
Wat ga je doen

Als logistiek medewerker verveel jij je nooit Of je nu gewapend met jouw scanner door het magazijn heen vliegt, aan het laden/lossen bent of verschillende ‘’lekkere’’ producten verzendklaar aan het maken bent: je komt het allemaal tegen bij deze geweldige baan! Heb jij een certificaat voor reachtruck/EPT of hefttruck? Laat het ons weten en misschien kan je hiermee ook aan de slag in ons magazijn!

Fysiek werk is voor jou geen probleem. Jij houdt van aanpakken! Het bezoekje aan de sportschool aan het uitstellen? Voel je niet meer schuldig, want als logistiek medewerker kun jij je spierballen flink aan het werk zetten. Voor je het weet is de dag alweer voorbij.. Jammer!!!

Waar ga je werken

Kuehne+Nagel is een wereldwijd transport- en logistiek bedrijf. En ook nog eens een super gezellig bedrijf. Want we horen alleen maar goede verhalen vanuit jouw toekomstige collega’s! Dat is niet onbelangrijk toch? In Veghel werk jij voor verschillende grote namen. Mars, Unilever en Nestlé zijn drie grote klanten van Kuehne + Nagel. Hoe mooi is het dat jij hier een bijdrage aan kan leveren. En ook nog voor langere tijd want je maakt grote kans op een contract. is voor jou gemaakt toch? Check hieronder hoe je kan solliciteren. Hoppaaaaaaa!

Sollicitatie

Wil jij deze superbaan als logistiek medewerker bij Kuehne en Nagel in Veghel? Laat dan nu van je horen! Binnen 24 uur gaan wij jou bellen of sturen wij jou een whatsapp of sms bericht! Liever gebeld worden wanneer het jou uitkomt? Op de volgende pagina kun je direct een belafspraak inplannen!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in