+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Bosch.
Laad meer vacatures

Top talent Bedrijfsbureau – s-Hertogenbosch Den Bosch

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Centerpoint

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Duik in de wereld van architectuur en bouw als de cruciale schakel in de voorbereiding van spraakmakende projecten. Werk samen met zelfsturende projectteams aan de ontwikkeling en planning van diverse bouwprojecten. Als spil van het team stuur je architecten, constructeurs en ontwerpende partners aan, en fungeer je als de belangrijkste sparringpartner voor projectleiders en opdrachtgevers. Ontdek de vrijheid om je talent maximaal te benutten en bij te dragen aan indrukwekkende resultaten. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou in deze rol? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Combineer jij vormgeving en functionaliteit met technische en financiële haalbaarheid? Wil jij samen met de diverse in- en externe partijen werken aan uitdagende projecten zoals kantoorpanden, woningen, scholen, hotels, winkelcentra en appartementen en vind je dat het aan de voorkant goed geregeld is! Dan komen we graag met jou in contact! 


De opdrachtgever werkt met zelfsturende projectteams in de uitvoering en deze projectteams zijn al vroeg betrokken bij de voorbereiding. In deze functie werk je aan de voorkant mee aan de ontwikkeling en planning van uitdagende projecten. Je bent de spil van het team en stuurt architecten, constructeurs en ontwerpende partners aan. Je bent de sparringpartner voor de projectleider en opdrachtgever en zorgt, met het team, voor een goed eindresultaat. Kortom je hebt een vrije rol in de organisatie waar jouw talent op los mag gaan



Gevraagd

Je hebt een HBO/WO opleiding Bouwkunde en je bent een echte teamplayer en het ”wij” gevoel staat voorop. Je bent een echte ”bruggenbouwer” en weet anderen te motiveren. Je kunt onder tijdsdruk presenteren en je bent ondernemend ingesteld. Communicatieve vaardigheden zijn jouw tweede natuur en je toont leiderschapskwaliteiten. Je neemt initiatieven en bent leergierig en kiest voor slimme oplossingen. 



Aanbod

Door de informele werksfeer bij de opdrachtgever voel je je snel thuis. Het is een toonaangevende en energieke organisatie. Naast een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden investeert het bedrijf ook in cursussen en opleidingen voor je persoonlijke groei.


Voor nadere informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Thea van Gelderen 073-7040409


Spreekt de functiebeschrijving je aan? Dan raden wij je aan te solliciteren via deze website. Wanneer je voldoet aan de functie-eisen dan nemen wij contact met je op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek gaan we dan in op jouw C.V., jouw competentieprofiel en vooral jouw wensen en eisen, de geboden contractvorm en de arbeidsvoorwaarden. De resultaten van dit gesprek worden verwerkt in een persoonlijk resumé dat wij, na jouw toestemming, ter beschikking zullen stellen van de opdrachtgever. Centerpoint streeft er naar iedere procedure binnen 4 tot 6 weken geheel af te ronden.



Bedrijfsomschrijving

De opdrachtgever heeft een platte organisatie met korte lijnen waar de deuren altijd open staan om met elkaar in gesprek te gaan. Ze moedigen je aan initiatieven te nemen en verantwoordelijkheid te dragen. Ze zoeken een sterke persoonlijkheid, een kartrekker die motiveert en meebouwt aan de toekomst van de organisatie, waarin ze met innovatieve werkmethoden complexe bouwkundige projecten neerzetten.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in