+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Tilburg.

Ontwerper Civiele Techniek Tilburg

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Kracht Recruitment

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.000 p/m

Vacatureomschrijving

In de rol van Civieltechnisch Ontwerper werk je mee aan indrukwekkende projecten bij deze opdrachtgever. Jij vertaalt de eisen van de opdrachtgever naar een uitvoerbaar ontwerp. De opdrachtgevers zijn aannemers. Denk hierbij aan provincies, gemeenten en onderwijsinstellingen. Jouw taak is het zo volledig ontzorgen van de opdrachtgever. Aan jou de taak om aan de voorkant de eisen en de wensen zo compleet mogelijk te krijgen, op deze manier kan jij een passend ontwerp realiseren aan de achterkant. In deze rol ben jij een belangrijke schakel in de transitie van 2D naar 3D, en in de (nabije) toekomst wellicht ook naar 4D.



Gevraagd

Het functieprofiel ziet er als volgt uit: je hebt enkele jaren relevante werkervaring en een technische (opleidings)achtergrond. Daarnaast heb je affiniteit met verschillende contractvormen. Je beheerst het werken met AutoCAD en daarnaast is ervaring met Civil 3D is een pre. Daarnaast ben jij communicatief sterk, zowel in onderlinge communicatie als in geschreven tekst. Voldoe je niet helemaal aan dit profiel, maar heb je wel de ambitie om deze rol te vervullen? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie. Wij kijken naar wat er mogelijk is.



Aanbod

Naast bovenstaande uitdagende functie en prettige werkgever krijg jij volop kansen voor ontwikkeling en opleiding. Je krijgt gezellige en vakbekwame collega’s waar je prettig mee kan samenwerken. Daarnaast horen bij deze functie uiteraard marktconforme primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.



Bedrijfsomschrijving

Dit Ingenieursbureau, gevestigd in Den Bosch, is op zoek naar een Civieltechnische ontwerper. Deze vestiging is een van de locaties van dit internationaal opererende multidisciplinaire Ingenieursbureau. Dit bureau is een professionele organisatie met de benodigde ruimte en dynamiek om efficiënt tot successen te komen in de huidige marktomstandigheden. Naast deze organisatie is een van de pijlers van dit bedrijf de mensgerichte cultuur. Het welzijn, de ontwikkeling en de onderlinge band van en tussen collega's is een van de organisatieprioriteiten. Daarnaast staan er honderden (internationale) complexe projecten op de agenda, waar jij samen met jouw kundige en bevlogen collega's aan gaat werken.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in