+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Bosch.

Technisch Adviseur Waterveiligheid/Adviseur Geotechniek Den Bosch

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

JS Consultancy

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 24 uur
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • Auto v/d zaak, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Voor een uitdagend project in de waterbouw zoeken we een Technisch Adviseur Waterveiligheid/Adviseur Geotechniek. Je speelt een cruciale rol in het verbeteren van dijken langs de Maas, met directe impact op inwoners en economische waarden. Werk aan innovatieve oplossingen in een omgeving, samen met een breed scala aan partners. Geniet van uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden, inclusief opleidingen, trainingen, en een exclusief netwerk, naast flexibele contractopties. Als jij toe bent aan een verandering, lees dan verder voor alle details.
 

Volledige vacaturetekst

Voor een opdrachtgever in de omgeving van ‘s-Hertogenbosch is JS Consultancy op zoek naar een Technisch Adviseur Waterveiligheid/Adviseur Geotechniek. Dit betreft een functie voor 24 uur per week, per 20-06-2024 voor een periode van 1 jaar (met optie tot verlenging).

Het klimaat verandert. Dat betekent dat het water in de Maas in de toekomst steeds vaker erg hoog staat. De dijken moeten daarom voldoen aan de waterveiligheidseisen voor het beschermen van de inwoners en de economische waarden in het achterland. De normen voorwaterveiligheid zijn in 2017 vastgelegd in de Waterwet. De dijk tussen Lith en Bokhoven is na Meanderende Maas en Cuijk Ravenstein het derde grote traject langs de Maas dat verbeterd moet worden in het kader van het Hoogwaterbeschermingsprogramma.

Het projectgebied heeft een lengte van ongeveer 23 km en ligt aan de zuidzijde van de Maas vanaf de sluis Lith tot aan Bokhoven net ten oosten van Den Bosch. Het is een zeer gevarieerd traject met uitdagende vraagstukken en meerdere opgaven/ontwikkelingen in de directe nabijheid. Daarin zoeken ze naar synergie. Dit doen zij samen met het waterschap en meerdere belanghebbende overheden/partners uit het projectgebied. Per 1 maart 2024 zijn ze samen met het geselecteerde advies- en ingenieursbureau gestart met het ontwikkelen van de alternatieven/ het dijkontwerp en het uitvoeren van de conditionerende onderzoeken. Stapsgewijs ontwikkelen ze vervolgens bouwstenen, mogelijke- en kansrijke alternatieven en uiteindelijk het voorkeursalternatief. De mijlpaal voor het voorkeursalternatief is begin 2027.

Naast je inbreng in de integrale ontwerp overleggen en werkplaatsen ben je namens de opdrachtgever verantwoordelijk voor de review en beoordeling van de technische uitgangspunten, veiligheidsanalyse, de geotechnische onderzoeksstrategie en de ontwerpen die het ingenieursbureau opstelt. Je gedraagt je als eigenaar van de basisdata, waaronder de basisspecificatie dijken. Samen met het ingenieursbureau draag je zorg voor de geohydrologische modellering, hiervoor stem je af met geotechnisch adviseurs en (geo)hydrologen uit de beheerorganisatie. Je hebt continu oog voor deadlines, risico’s en mogelijke innovaties. Je bent sparringpartner van onze technisch manager en indien nodig geef je advies aan ons IPM-team. Je bent in staat om technische vraagstukken uit te leggen aan niet-experts. Je houdt afstemming met de beheerorganisatie die uiteindelijk na afronding van het project de dijken in beheer neemt.


Wat wij vragen
  • Minimaal een relevante HBO opleiding, zoals waterbouw of civiele techniek;
  • Minimaal 5 jaar werkervaring als technisch adviseur waterveiligheid en/of adviseur geotechniek;
  • Werkervaring met relatics en geotechnische rekenpakketten voor toets- en ontwerpwerk;
  • Werkervaring met constructies zoals damwanden en waterkerende kunstwerken;
  • Ervaring met het interpreteren van geotechnisch en geohydrologisch onderzoek;
  • Kennis van Klant Eisen Specificatie, werkervaring met System Engineering en inhoudelijke kennis van Beoordelings- en ontwerpinstrumentarium;
  • Werkervaring in een projectorganisatie aan de opdrachtgeverskant binnen een waterschap en gewerkt hebben met of binnen een team van een ingenieursbureau.
Wat wij bieden

Wij kunnen je inzetten op basis van detachering (op projectcontract of in loondienst) bij JS Consultancy, inschaling conform CAO opdrachtgever.

Naast een persoonlijke benadering vanuit JS Consultancy en een leuke groep collega’s horen bij een detacheringsconstructie in een dienstverband bij JS Consultancy goede arbeidsvoorwaarden. Hierbij kan je denken aan:

  • Salariëring ingeschaald conform CAO opdrachtgever afhankelijk van jouw opleiding en ervaring en op basis van 36 uur in de week;
  • Aanvullende opleidingen en trainingen op gebied van inhoudelijke kennis, vaardigheden en competenties, passend bij jouw ambities;
  • Intervisie, coaching en periodieke kennissessies over actuele thema’s in het werkveld;
  • Toegang tot het exclusieve netwerk van JS Consultancy.
  • Laptop en een telefoon (die je ook privé mag gebruiken);
  • Reiskostenvergoeding, NS Businesskaart of afhankelijk van je reistijd de mogelijkheid tot een leaseauto!

Een ZZP-constructie (uurtarief in overleg), behoort ook tot de mogelijkheid. Naast de persoonlijke benadering en een groot netwerk als preferred supplier binnen het publieke domein, bieden we de volgende voordelen aan:

  • Snelle en makkelijke facturatie, middels Reversed Billing en standaard de betaling binnen 30 dagen na invoering uren;
  • We verzorgen de volledige administratie en we zorgen ervoor dat je maar 1x alle gegevens moet aanleveren (VOG e.d.);
  • Onze juridische afdeling houdt alle wet- en regelgeving rondom ZZP-ers nauw in de gaten en kan daarover indien gewenst ook informeren.

JS Consultancy is de carrièrepartner van professionals en managers voor de publieke zaak. Bij ons werk je aan jezelf én aan oplossingen voor de belangrijkste uitdagingen in onze samenleving. Maatschappelijk resultaat. Samen met jou maken we het waar.


Sollicitatieprocedure

Enthousiast geworden? Deze procedure heeft een korte looptijd, daarom ontvangen we graag z.s.m. je cv en korte motivatie via onderstaande sollicitatiebutton.

Reageren op deze vacature kan tot en met 24 mei, 12:00. De gesprekken vinden plaats op woensdag 12 juni tussen 09:00 en 13:00.

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met onze recruiter Chantal van Nunen via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of via 06-33321953.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in