+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Bosch.

Kinder- en jeugdpsychiater - poli emotie & persoonlijkheid Den Bosch

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

BKV

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 8 - 36 uur
  • Universiteit of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Als kinder & jeugdpsychiater binnen een multidisciplinair team, speel je een essentiële rol in de zorg voor kinderen met diverse psychiatrische uitdagingen. Vanuit een holistische benadering bied je diagnostiek, behandeling en begeleiding. Je krijgt de kans om je vaardigheden in te zetten op meerdere locaties, met flexibele werktijden en een uurtarief dat in overleg wordt vastgesteld. Een unieke kans om bij te dragen aan de ontwikkeling van toekomstige experts in het veld. Sta je te popelen om meer te leren? Lees verder.
 

Volledige vacaturetekst

Wil jij als kinder & jeugdpsychiater anderen inspireren? Geniet jij van collegialiteit en borrels? Word onderdeel van dit team en voeg waarde toe aan de carrière van AIOS en andere artsen.


Jouw nieuwe baan

Jouw rol als kinder & jeugdpsychiater
Binnen een multidisciplinair team vervul je verschillende functies. Als regiebehandelaar coördineer je de zorg en voer je medisch-psychiatrische en psychiatrisch-psychotherapeutische behandelingen uit. Je beheert je eigen caseload en bent een essentiële schakel voor zowel collega's als cliënten tijdens het behandelproces.

Binnen de polikliniek emotie & persoonlijkheid, een onderdeel van een gerenommeerde organisatie, krijg je de kans om te werken met kinderen die een scala aan uitdagingen ervaren.

Van stemmings- en angstproblemen tot eetstoornissen en persoonlijkheidskwesties, je biedt zorg aan voor diverse symptoomstoornissen. Deze vinden hun oorsprong vaak in de sociaal-emotionele ontwikkeling, met mogelijk een genetische aanleg. Er wordt gestreefd naar een holistische benadering, waarbij breed en ontwikkelingsgericht gekeken wordt om de juiste behandeling te kunnen bieden. Het doel is niet alleen behandeling, maar ook vroegtijdige detectie van ernstige psychische aandoeningen.

De hooggespecialiseerde diensten omvatten diagnostiek, behandeling en begeleiding voor kinderen en hun ouders die worstelen met interne en emotionele uitdagingen. Van differentiële diagnostiek tot psycho-educatie en groepsbehandelingen, een breed scala aan expertise wordt geboden.

Als psychiater heb je de mogelijkheid om je vaardigheden in te zetten op diverse locaties binnen de organisatie, waaronder Vught. Maak je wensen en behoefte kenbaar, dan kunnen we daar mee aan de slag!


Jouw nieuwe werkplek

Als toonaangevend expertisecentrum biedt deze locatie gespecialiseerde zorg aan kinderen en jongeren met complexe psychiatrische uitdagingen. Met een bereik van 120 gemeenten in Brabant en vestigingen verspreid over Vught, Veldhoven, Helmond, Oss, Zaltbommel en 's-Hertogenbosch, streven zij naar optimale ondersteuning.

De focus ligt op een snelle toegang tot gespecialiseerde diagnostiek en behandeling, met als doel het bevorderen van herstel en participatie van het kind. De behandelingen, zowel klinisch als ambulant, richten zich op diverse gebieden, waaronder neurobiologische ontwikkelingsstoornissen, trauma, hechting, persoonlijkheidsproblematiek, infant mental health en de combinatie van licht verstandelijke beperkingen met psychiatrische uitdagingen.

Bovendien is er een interne opleiding voor kinder- en jeugdpsychiatrie, gekoppeld aan de A-opleiding, waardoor voortdurend geïnvesteerd wordt in de ontwikkeling van toekomstige experts in het veld.


Wat breng je mee?

Wij zoeken een dynamische, flexibele en teamgerichte kinder & jeugdpsychiater om ons team te versterken! Samen zullen we een takenpakket op maat samenstellen, gebaseerd op jouw interesses en expertise.

Als jij communicatief sterk bent en bijdraagt aan een inspirerende werkomgeving en leeromgeving, inclusief het geven van begeleiding aan A(N)IOS en het ondersteunen van wetenschappelijk onderzoek, dan nodigen we je graag uit voor een gesprek.


Arbeidsvoorwaarden

Hoeveel uur jij werkt bij deze interim opdracht bespreken wij samen. Net als de hoogte van jouw uurtarief. Bij deze opdrachtgever is het mogelijk om jou inzet op diverse locaties te combineren.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in