+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Tilburg.

Psychiater | Angst en Stemming Tilburg

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

BKV

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 8 - 36 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Jij durft verder te kijken om tot nieuwe inzichten te komen en met jouw creativiteit vind jij oplossingen voor zelfs de meest complexe problemen.


Jouw nieuwe baan

Als interim psychiater werk je samen met je collega's om de mogelijkheden en sterke punten van je cliënten te ontdekken, met als doel elke dag een stap dichter bij herstel te komen. Met jouw eigen visie en creativiteit weet jij hieraan bij te dragen. En ook een flinke dosis humor ontbreekt niet.

Je bent verantwoordelijk voor psychiatrisch onderzoek (diagnostiek) voor cliënten van het centrum Angst- en Stemmingsstoornissen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het voorschrijven van medicatie en het beheer ervan. Als regiebehandelaar stel je behandelplannen op en evalueer je deze regelmatig. Je draagt zorg voor het optimaliseren van de kwaliteit van de geboden behandelingen en neemt deel aan de 24-uurs bereikbaarheidsdienst, samen met je collega-psychiaters.


Jouw nieuwe werkplek

Binnen deze ggz-organisatie zijn er 2 zorgclusters actief: één gericht op planbare zorg en het andere op continue zorg. Het cluster voor planbare zorg concentreert zich voornamelijk op dagelijkse zorgactiviteiten, terwijl het cluster voor continue zorg zich richt op acute en intensieve ongeplande zorg.

Recentelijk is de aansturing van de teams aangepast en zijn teamleiders aangesteld met een kleiner aantal medewerkers onder hun verantwoordelijkheid. Hierdoor staat de teamleider dichter bij jou als professional, waardoor er meer persoonlijke aandacht en ondersteuning mogelijk is. Dit bevordert niet alleen de betrokkenheid, maar legt ook meer regie in handen van zowel de teams als de teamleiders.

Je gaat aan de slag in hart van de specialistische ggz. De diversiteit en complexiteit van de angst- en stemmingsklachten van jouw cliënten dagen je voortdurend uit om diagnostisch te denken, samen te werken met verschillende disciplines binnen het team en intensieve behandelingen te bieden. Binnen de evidence-based kaders krijg je voldoende ruimte om je eigen individuele behandelingen vorm te geven, deel te nemen aan groepstherapie, bij te dragen aan innovaties en beleid, deel te nemen aan intervisies en samen te werken met andere centra binnen de ggz-organisatie, die elk hun eigen specialisme hebben. Je werkt op de locaties Breda / Tilburg.

Jouw collega's zijn betrokken en ondersteunend, en er wordt veel waarde gehecht aan jouw persoonlijke ontwikkeling (bijvoorbeeld door het opstellen van een persoonlijk opleidingsplan). Eigen regie staat hoog in het vaandel, zowel voor collega's als in de zorg voor cliënten. Het team heeft een fijne mix van diversiteit en besteden veel aandacht aan het creëren van een hechte werkomgeving en werkplezier. Kom samen bouwen aan een veelzijdig, sterk en professioneel team!


Wat breng je mee?

Jij…

  • beschikt over een afgeronde opleiding tot psychiater met BIG- en RGS-registratie;

  • hebt ervaring en / of interesse in angst- en stemmingsstoornissen;

  • hebt het talent om anderen te inspireren, overtuigen en enthousiasmeren.

Arbeidsvoorwaarden

Je werkt op zzp-basis, uiteraard wordt jouw tarief en uren in goed overleg bepaald.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in