+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Bosch.

Psychiater ziekenhuispsychiatrie zzp-opdracht Den Bosch

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

BKV

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 16 - 24 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Freelance

Vacatureomschrijving

Werken in een unieke setting: een centrum voor ouderen- en ziekenhuispsychiatrie, gevestigd binnen het terrein van een ziekenhuis in Noord-Brabant.


Jouw nieuwe baan

Als interim psychiater in deze vooruitstrevende kliniek voor volwassenen ben jij de spil in de behandeling van complexe psychiatrische casussen. Je richt je op patiënten met psychiatrische stoornissen, vaak gepaard gaande met somatische problemen. Jouw expertise draagt bij aan het behandelen van affectieve en angststoornissen, middelenafhankelijkheid, detoxificatie en de verwerking van ingrijpende gebeurtenissen.

Je neemt de verantwoordelijkheid voor klinische behandelingen en geeft behandelinhoudelijk richting aan multidisciplinaire teams. Je verricht essentiële werkzaamheden op het gebied van diagnostiek en indicatiestelling. Jouw betrokkenheid bij het ECT-team is een belangrijk onderdeel van je rol. Daarnaast speel je als achterwacht een adviserende rol in het consultenteam, voorziet het ziekenhuis van psychiatrisch advies en beoordeelt de situaties.

In je rol als mentor begeleid je A(N)IOS in hun werkzaamheden en draag je bij aan het opleidingsklimaat binnen de afdeling. Jouw bijdrage aan de professionele ontwikkeling van jonge professionals is cruciaal.


Jouw nieuwe werkplek

Jij werkt in een unieke setting: een centrum voor ouderen- en ziekenhuispsychiatrie, gevestigd binnen het terrein van een ziekenhuis in Noord-Brabant. Deze setting biedt het beste van 2 werelden, waarbij je nauw samenwerkt met specialisten uit zowel de psychiatrie als de ziekenhuiszorg. De kliniek beschikt over 24 bedden, verdeeld over 3 units, waaronder 2 open en 1 gesloten groep.

Bekend om unieke integratie van ggz binnen het ziekenhuis

De zorgvraag is veelzijdig, voornamelijk gericht op psychiatrische problematiek, soms gecombineerd met somatische aandoeningen. Je werkt samen met een gevarieerd team van ervaringsdeskundigen, verpleegkundigen, begeleiders, vaktherapeuten, psychologen en artsen in opleiding.

Deze omgeving stimuleert samenwerking, innovatie en ontwikkeling. De afdeling is actief in opleiding en onderzoek, erkend voor de opleiding psychiatrie, met diverse onderzoekslijnen in samenwerking met universiteiten. Binnen de kliniek staat de herstelondersteunende zorgvisie centraal, met nadruk op de eigen regie van patiënten.


Wat breng je mee?

Jij hebt...

  • affiniteit met zowel psychiatrische als somatische zorg;
  • uitstekende communicatieve vaardigheden;
  • geduld;
  • doorzettingsvermogen;
  • bereidbaarheid tot het werken van kantoortijden en achterwachtdiensten.
Arbeidsvoorwaarden

Je werkt 16 - 24 uur per week op zzp-basis. Je start zo spoedig mogelijk en het betreft een functie voor onbepaalde tijd.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in