+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Vught.

Psychiater Forensisch FACT-team | zzp Vught

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

BKV

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 12 - 16 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Freelance

Vacatureomschrijving

Zet jouw expertise in voor een bijzondere doelgroep en draag bij aan zowel persoonlijk herstel als maatschappelijke veiligheid.


Jouw nieuwe baan

Dit gemotiveerde en multidisciplinaire team zet zich dagelijks in voor de zorg en therapeutische behandeling van cliënten. Als interim psychiater ben jij een essentiële schakel in de behandeling en de ontwikkeling van de organisatie.

Je voert psychiatrisch onderzoek uit, deelt je diagnostiekconclusies in het MDO en de behandelplanbespreking en speelt een structurerende rol bij de implementatie van zorgtrajecten. Als regiebehandelaar stel je de behandeltherapie vast, coördineer je de uitvoering, evalueer je en stel je desgewenst bij. Hierbij ben je gericht op de cliënt en werk je resultaatgericht. Als teamoverstijgende kartrekker werk je effectief samen met zowel je teamgenoten als ketenpartners, zoals de reclassering.


Jouw nieuwe werkplek

Jij gaat werken voor een Forensisch FACT-team in Vught. Dit team ondersteunt cliënten die (mede) door een psychische stoornis met justitie in aanraking zijn geweest, hiermee dreigen te maken te krijgen of agressieregulatieproblemen ervaren. De behandeling richt zich op het voorkomen van (nieuw) delict gedrag door middel van risico gestuurde behandeling en het herstellen van het gewone leven. Het team werkt met een 'shared caseload' en is voornamelijk outreachend, omdat herstel thuis plaatsvindt.


Wat breng je mee?

Jij hebt als psychiater affiniteit en / of ervaring met de forensische doelgroep. Verder…

  • ben jij flexibel inzetbaar;

  • werk jij graag samen;

  • hecht jij waarde aan het leveren van de beste kwaliteit;

Tot slot heb jij een verbindende wijze van communiceren en draag jij graag bij aan een inspirerend werk- en leerklimaat. Hierbij hoort bijvoorbeeld het geven van supervisie aan A(N)IOS / VIOS en het bijdragen aan wetenschappelijk onderzoek.


Arbeidsvoorwaarden

Je werkt op zzp-basis, uiteraard wordt je uurtarief in goed overleg bepaald. Bij voorkeur ga jij per direct aan de slag voor 12 tot 16 uur per week voor onbepaalde tijd.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in