+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Burg.

Verpleegkundige in opleiding Texel Den Burg

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Omring

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 36 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Eindejaarsuitkering, Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Heb jij altijd al als verpleegkundige in de zorg willen werken? Volg kosteloos de 3-jarige bbl-opleiding niveau 4 tot verpleegkundige IG bij Omring. Met een persoonlijke Studentcoach en ervaren collega’s die je met plezier begeleiden, weet je dat je goed zit. En je krijgt er ook nog voor betaald! Nog een voordeel? Na het behalen van je diploma vieren we feest. Want dan start je direct in een vaste baan op je favoriete werkplek.

Werken en leren in de zorg op Texel

Op het mooie eiland Texel liggen, midden in Den Burg, drie locaties van Omring: Gollards, Hollewal en Schuttehof. Gollards is een woonlocatie met een breed zorgaanbod. Hollewal is een kleine woonlocatie waar zorg wordt geleverd aan mensen met een complexe lichamelijke zorgvraag, dementie en mensen die herstelzorg nodig hebben. In locatie Schuttehof bevinden zich 32 appartementen voor mensen met dementie. Er wordt gewerkt aan de planvorming voor Het Groene Verpleeghuis (oplevering medio 2024). Het accent ligt op zorg met een persoonlijk karakter waarbij de wensen en behoeften van de bewoner centraal staan. De medewerkers zorgen voor een prettige, veilige en huiselijke leefomgeving. Verder leveren we thuiszorg vanuit 2 wijkteams en zijn er 3 locaties voor Dagbesteding op het eiland. In totaal werken er zo’n 290 medewerkers bij Omring op Texel.

Benieuwd naar de locatie waar je komt te werken? Klik dan hier en hier. Of bekijk meer informatie over de nieuwbouwplannen op   

Omring organiseert samen met het ROC Kop van Noord-Holland een gepersonaliseerde Texelse Zorgopleiding (praktijk gestuurd), waarbij de lesdag op Texel is. Er zijn verschillende instroommomenten voor deze opleiding; februari, april september en november,.

Mooi werk: verpleegkundige in opleiding  

Iedere dag leer jij hoe je de beste zorg biedt, zonder dat je altijd wordt (h)erkent door de cliënten. Een soort superheld. Naast verpleegkundige zorg, verzorging en psychosociale begeleiding leer je verpleegkundige diagnoses stellen. Je hebt een centrale rol in de uitvoering, organisatie en coördinatie van de zorg rondom de zorgvrager. Het opstellen van een zorgplan is hier een belangrijk onderdeel van.Ook ben je er voor een gezellig praatje en luisterend oor. Jij: 

  • neemt de tijd en toont interesse in de cliënten. Zo leer je ze steeds beter kennen.   
  • werkt op basis van ‘positieve gezondheid’ en het zorg- en leefplan: wat kan er nog wél? 
  • mag steeds meer handelingen uitvoeren, zoals bijvoorbeeld injecteren of een katheter plaatsen. 

De eerste 3 maanden ben je ‘extra’ op de werkvloer, zowel op je eerste,alstweede, als derdeleerwerkplek. Je hoeft dus écht niet direct alles te kunnen. Je wordt goed begeleid door ervaren collega’s en een studentcoach , die alle tijd voor je hebben. Ook is er een praktijkopleider en mentor van school   waarmee je regelmatig praat over hoe het gaat of waar je hulp bij nodig hebt.  

Dit zijn je arbeidsvoorwaarden  

De opleiding en het boekengeld betaalt Omring. En als je jouw diploma hebt gehaald, start je direct in je vaste baan! Dan kun je via het interne opleidingscentrum extra specialisaties leren, zoals wondzorg, onbegrepen gedrag en medicatieveiligheid. Omdat jij je inzet om een nóg betere zorgprofessional te worden, kun je tijdens je opleiding rekenen op:  

  • een eindejaarsuitkering van 8,33% van je bruto jaarsalaris. 
  • 8% vakantiegeld en bijna 30 vakantiedagen als je 36 uur per week werkt.  
  • een parkeer- en reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer en als je naar school reist. 
  • toeslagen voor onregelmatige en weekenddiensten. 
  • onbeperkt toegang tot het leerplatform Goodhabitz met cursussen zoals ‘NLP: een introductie’, ‘lastige gesprekken’ en ‘mindfulness’.   
  • een omringpas waarmee je korting krijgt op allerlei verzekeringen, trainingen, workshops en services. 
  • een gratis cultuurlidmaatschap met korting op culturele uitjes zoals films, musea en musicals.  

Wil je meer lezen over je arbeidsvoorwaarden? Kijk dan hier.  

Wie ben jij? 

Jij weet zeker dat je verder wil in de zorg. Maar hoe? Pak deze unieke kans bij Omring en laat je bij- of omscholen tot verpleegkundige. Het belangrijkste is dat je leergierig bent en goed in het (vaak digitaal) organiseren van werk en school. Ook ben je natuurlijk aardig voor je collega’s en de cliënten. Wij zien je graag als je: 

  • een havo, vwo, of mbo-opleiding niveau 4 diploma in een andere richting. 
  • flexibel inzetbaar bent in de ochtenden, middagen en avonden, weekenden en feestdagen. Uiteraard houden we bij het maken van de roosters rekening met je studie en privé.  
  • een auto of ander eigen vervoer hebt.  

Werken bij Omring  

Voeg je bij ons gezellige team van 4.500 ‘Omringers’, een groep zeer speciale en gewaardeerde mensen. Op 30 woonzorglocaties. Vanuit de kernwaarden: eigen regie, samen, positief en vindingrijk. Met praktische en innovatieve oplossingen maken we het leven van de bewoners en collega’s extra leuk. Van een Robotkat tot beeldbellen en ‘digitale Wendy’, de directie luistert naar je ideeën. Ook jouw gezondheid, vitaliteit en werkgeluk zijn belangrijk. Doe, als je wilt, mee aan ‘steptember’, ‘stoptober’, online yogalessen en de persoonlijke gezondheidscheck. En zing mee met o.a. René Froger tijdens ‘De Vrienden van Omring Live’ in het AZ-stadion. Meer weten over Omring? Kijk hier.  

Samen werken aan gezondheid 

Maak je droom waar en start in februari met de bbl-opleiding verpleegkundige niveau 4. Solliciteer naar jouw plek in het aankomende leerjaar. Binnen 4 werkdagen word je gebeld door iemand van recruitment. Houd je telefoon in de gaten!  

De eerste stap in het sollicitatieproces is het maken van een capaciteiten- en persoonlijkheidstest. Dit kan je niet goed of fout doen. Geen zorgen, het gaat om je talent! Het  rapport krijg je ook zelf te lezen. Daarna plannen we een gesprek om er samen achter te komen of verpleegkundige en de bbl-opleiding écht bij je passen. Ook bespreken we je sterke en leerpunten vanuit de tests.  

Liever eerst iets vragen? Bekijk hier  de veel gestelde vragen over de opleiding of bel Mariska.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in