+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Haag.
Laad meer vacatures

Leerling Monteur regio Den Haag Den Haag

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Werk en Vakmanschap

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 1.934 p/m

Vacatureomschrijving

Woon je in de Randstad en wil jij geld verdienen én je MBO niveau 2/3 diploma behalen? Neem dan even de tijd om deze vacature te lezen.

Wat ga je doen?

Woon je in de randstad en wil jij geld verdienen én je MBO niveau 2/3 diploma behalen? Neem dan even de tijd om deze vacature te lezen.
In ons dagelijks leven zijn we afhankelijk van de energie die door de netbeheerder geleverd wordt. Zij zorgen ervoor dat je ‘s ochtends onder een warme douche kan stappen. Na een lange werkdag wil jij een heerlijke maaltijd kunnen bereiden op je gasfornuis. Als het donker wordt zet jij je lichten aan in huis en ’s avonds kijk je nog een film. Dit maak jíj allemaal mogelijk door jouw werk als monteur ondergrondse infra. Het lijkt zo gewoon, maar niks is uitdagender dan deze energie elke dag weer bij iedereen thuis te brengen.

Wat ga je doen?
Start je carrière in de techniek : Als leerling monteur volg je een leerwerktraject, je gaat 2 dagen per week naar school; één dag theorieles op een ROC en één dag praktijkles op de eigenbedrijfsschool van onze samenwerkingspartner. Je volgt de opleiding (eerste)monteur laagspanningsdistributie of (eerste) monteur gas-, water- en warmtedistributie. Tijdens de start van je studie behaal je alle benodigde veiligheidsopleidingen, zodat je snel buiten aan de slag kan. De overige 3 dagen? dan werk je lekker buiten onder begeleiding van ervaren monteurs die jou de kneepjes van het vak leren. De werkzaamheden variëren van graven, saneren, monteren en installeren tot aan de hoofdkabel of -leiding. Dit doe je in een meterkast of in een verdeelstation.



Gevraagd

Functie-eisen

Wat verwachten wij van jou?

Dit is echt zo'n baan voor doeners. Je bent een doorzetter en een teamspeler die vooruit denkt en vragen durft te stellen krijgen.. Je wilt een expert op infragebied worden, en bent bereid om door te leren. Onze samenwerkingspartner is een groot bedrijf. Dit betekent dat je soms alleen werkt maar ook vaak in teamverband werkzaam bent. Je bent bereid om te reizen binnen het verzorgingsgebied, zowel tijdens je studie maar ook voor werkzaamheden daarna. Dit gebied is in de Randstad. De regio’s zijn Rotterdam, Den Haag en Utrecht.

• Jij hebt een VMBO diploma, overgangsbewijs naar Havo 4 of een afgeronde MBO 1 opleiding;
• Je woont op 30 minuten reisafstand van Utrecht, Den-Haag of Rotterdam;
• Je hebt een rijbewijs of wilt deze op korte termijn behalen;
• Je hebt affiniteit met techniek.

Na het lezen van jouw cv en motivatie zullen wij contact met je opnemen. Bij geschiktheid en na een kennismakingsgesprek stellen we je voor aan onze opdrachtgever.



Aanbod

Arbeidsvoorwaarden

Een rechtstreeks dienstverband bij onze samenwerkingspartner;
• Een salaris van € 1.934,40 bruto per maand (bij een 40-urige werkweek);
• Een Persoonlijk budget van €309,- bruto per maand (bij een 40-urige werkweek);



Bedrijfsomschrijving



Waar ga je werken?
Stedin is een regionale Nederlandse netbeheerder die voornamelijk in de Randstad opereert. Het is een overheidsorganisatie, met als aandeelhouders Nederlandse gemeenten.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in