+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Haag.

Senior Auditor Subsidy Services Den Haag Den Haag

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

EY

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • Auto v/d zaak

Vacatureomschrijving

Met een passie voor kwaliteit en een achtergrond in Accountancy, Finance, Economie of Bedrijfskunde ben jij de perfecte aanvulling op ons team. Samen zetten we nieuwe standaarden en creëren we impact. Sluit je aan bij EY Subsidy Audit Services (SAS) en bouw aan een succesvolle carrière vol groei en mogelijkheden!

De uitdaging - What future are you building towards?

Als lid van EY SAS werk je samen met onze controleteams en krijg je de kans om ervaring op te doen met diverse klanten, verschillende COS-standaarden, een breed scala aan nationale en Europese subsidieregelingen, en andere verantwoordingen voor specifieke doeleinden. Bovendien krijg je de mogelijkheid om betrokken te zijn bij de controle van jaarrekeningen.

Ons team - Do great minds always think alike?

Binnen de afdeling Subsidy Audit Services (SAS) werken wij met een expertteam van ongeveer 50 professionals dat zich richt op alle accountantsproducten naast de jaarrekeningcontrole. Nederland verstrekt veel subsidies aan projecten die onze klanten uitvoeren. Denk aan onderzoeksinstellingen, universiteiten, hogescholen, ziekenhuizen, lokale overheid, multinationals, maar ook start-ups en scale-ups. Na afloop van een project stellen wij vast óf het project is uitgevoerd en specifiek óf de gemaakte kosten voldoen aan de voorwaarden. Jij draait als teamlid mee in onze controleteams en dat biedt jou de mogelijkheid om ervaring op te doen met een divers klantenpakket.

Wat je gaat doen - How can you make a lasting impact in a rapidly changing world?

  • Binnen de subsidiecontrole maak je deel uit van diverse opdrachtteams en werk je indien nodig samen met andere servicelines binnen EY. Deze projecten hebben een korte doorlooptijd, waarbij je betrokken bent van begin tot eind. Jouw taken omvatten een breed scala aan werkzaamheden, waaronder het bijdragen aan de controlestrategie, het controleren van verschillende kostenposten in subsidieverantwoordingen en het (mede) voorbereiden van accountantsrapporten, zoals controleverklaringen, assurance rapporten en rapporten van feitelijke bevindingen.
  • Naast het beoordelen van cijfers in de verantwoording, houd je je ook bezig met de bedrijfsprocessen die eraan ten grondslag liggen en de "spelregels" die van toepassing zijn vanuit de subsidieverstrekker of andere belanghebbenden.
  • Gedurende je carrière ontvang je persoonlijke en vakinhoudelijke begeleiding van een ervaren collega uit de praktijk om je ontwikkeling te stimuleren. Als Senior Staff heb je ook verantwoordelijkheden zoals het aansturen en begeleiden van collega's, evenals het plannen en beheren van opdrachten.
  • Er zijn verschillende mogelijkheden om je persoonlijk te ontwikkelen, bijvoorbeeld op het gebied van coaching, innovatie of kwaliteitsverbetering.
  • We moedigen ook de mogelijkheid aan om naast je werk verder te studeren en een AA- of RA-titel te behalen.

Wat wij zoeken - Where do you start if you want to change the world?

  • Je hebt een afgeronde HBO- of WO-opleiding in de richting van Accountancy, Finance, Economie of Bedrijfskunde, en enkele jaren werkervaring in een vergelijkbare functie.
  • Goede communicatieve vaardigheden in zowel het Nederlands als Engels.
  • Analytische vaardigheden, ambitie en een vanzelfsprekende focus op het leveren van kwalitatief hoogwaardig werk.
  • Een proactieve houding, sterke vaardigheden op het gebied van projectmanagement en de wens om jezelf verder te ontwikkelen.

Wat wij bieden - Is everything that counts being counted?

  • Vitaliteit: de keuze is aan jou. Een online sessie met een externe vitaliteitscoach, praktische tips over onderwerpen zoals voeding, energie, slaap en mindset, korting bij Healthcity en/of een tegoedkaart om een padelbaan te huren
  • Flexibel werken: in overleg met je team bepaal je zelf waar en wanneer je werkt. Thuis, op kantoor, bij de klant of vanuit een ander Europees land (tot 20 werkdagen per jaar)
  • Thuiswerkplekregeling: om je thuiswerkplek optimaal in te richten.
  • Laptop en smartphone: je hebt recht op een laptop en smartphone.
  • Salaris: naast je vaste salaris kun je, afhankelijk van de financiële prestatie van EY, in aanmerking komen voor een bonus. Ook heb je recht op een onkostenvergoeding (afhankelijk van je functie) en een internetvergoeding van €40,- netto per maand
  • Vrije dagen: je hebt recht op 25 vakantiedagen per jaar bij een fulltime dienstverband en de mogelijkheid om extra dagen bij te kopen.
  • Sabbatical: in overleg heb je de mogelijkheid om onbetaald verlof op te nemen
  • Geboorteverlof: EY betaalt het geboorteverlof voor 100% uit. Bij aanvullend geboorteverlof betaalt EY 70% van het salaris uit
  • Opleidingen: EY vindt het belangrijk dat je altijd de mogelijkheid hebt om je te ontwikkelen als je dat wilt. We bieden je de mogelijkheid om verschillende soft & hard skills trainingen, opleidingen en externe cursussen te volgen. Bijvoorbeeld het behalen van een MBA om jouw vaardigheden op het gebied van leiderschap, zaken en technologie te verbreden
  • Mobiliteitsregeling: draag direct bij aan onze ambitie om in 2025 de CO2-voetafdruk van EY te verlagen tot nul. Met onze regeling kies je zelf uit de meest uiteenlopende duurzame opties. Denk aan het gebruik van leasefietsen, elektrische deelscooters, elektrische deelauto's, flexibele leaseauto's en verschillende abonnementen voor het openbaar vervoer. Een app geeft je inzicht in jouw CO2-voetafdruk
  • Fietsregeling: financier de aanschaf van jouw nieuwe fiets vanuit jouw brutoloon (aankoopbedrag verdeeld over 12 maanden) of vanuit jouw bovenwettelijke vakantie-urensaldo
  • Pensioen: vanaf jouw start bij EY bouw je pensioenkapitaal op. Iedere maand stelt EY een premie beschikbaar voor jouw pensioen. Ook is er de mogelijkheid om vrijwillig extra bij te sparen

Meer lezen over het werken bij EY? Bekijk de volgende link: Hoe het is om bij ons te werken | EY – Global | EY - Nederland

Over het kantoor

Ons kantoor in Den Haag is een prachtig monumentaal pand wat recentelijk verbouwd en vernieuwd is. Je vindt er gezellige zithoeken en functionele vergaderruimtes. Alles is ingericht op samenwerken. Onze collega’s Shalini en Nancy verwelkomen je bij binnenkomst en Gregory en Rowena staan voor je klaar met een goede kop koffie bij onze Coffee Corner of een lekkere snack in de middag.

Sollicitatieprocedure - How can you prepare for a long life together?

Nadat wij jouw CV ontvangen en geselecteerd hebben volgt een korte kennismaking van 15 minuten via MS Teams. Wanneer jouw motivatie en ambities aansluiten bij de vacature, wordt je uitgenodigd voor het online assessment en plannen we een eerste interview in met de manager en iemand uit het team. Wanneer de uitkomst van het assessment en het eerste interview positief is, dan plannen we een tweede en laatste interview in met iemand uit de regio en een partner.

Onderdeel van de sollicitatieprocedure is een (online) assessment en een pre employment screening. Door wet- en regelgeving en doordat EY (en in sommige gevallen haar klanten) hoge eisen stelt aan de betrouwbaarheid en de integriteit van haar medewerkers wordt elke nieuwe medewerker gescreend. Afhankelijk van het functieniveau kan de pre employment screening uit de volgende onderdelen bestaan: Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) of – indien geen VOG in Nederland kan worden aangevraagd – Criminal Background Check uit het land waar je op dit moment woont of de afgelopen vijf jaren hebt gewoond, integriteitsvragenlijst, verificatie van ID, diploma’s en/of werkervaring en het raadplegen van het centraal insolventieregister.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in