+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Internal Auditor Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Stedin

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 40 uur
  • Universiteit of hoger
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Duik in de wereld van de energietransitie en draag bij aan een duurzame toekomst als internal auditor. Jouw rol is cruciaal in het beoordelen van risico s en het verbeteren van onze processen. Werk aan diverse audits, van operationeel tot IT-gerelateerd, en doe dit voornamelijk in teamverband. Jouw inbreng is essentieel in het opstellen van auditplannen en het adviseren over procesoptimalisatie en risicomanagement. Een unieke kans om professioneel te groeien binnen een sector. Ben jij enthousiast over deze kans? Lees verder om te zien of het iets voor jou is.
 

Volledige vacaturetekst

Werk waar je trots op kan zijn
Dit ga je doen

Door de energietransitie komt er meer werk dan ooit op ons af. Er rijden straks veel meer elektrische auto’s en onze klanten leveren massaal zelf opgewekte energie terug. Steeds meer huizen en wijken gaan van het gas af. Het net moet verzwaard worden, aansluitingen moeten vervangen worden en nieuwe infrastructuren moeten uitgedacht worden.

Een van de internal audit teamleden stroomt intern door en hierdoor komt er een positie vrij als internal auditor. Je beoordeelt de effectiviteit en beheersing van de belangrijkste risico’s binnen Stedin. Jij draagt bij aan audits die betrekking hebben op de energietransitie. Gaaf toch? Als internal auditor werk jij op meerdere audits tegelijk, deze zijn operationeel, (non)-financieel en IT gericht. Vooral in teamverband. Jij stelt het auditplan op. En bepaalt de normkaders voor het opstellen van jouw Nederlandstalige rapportages. Adviseren? Dat kan jij! Zowel gevraagd als ongevraagd. Op het gebied van procesoptimalisatie, interne beheersing en risicomanagement denk jij proactief mee. Want daarmee komen we verder bij Stedin.



Gevraagd

Jouw sterke punten
Worden we blij van

Je bent een ervaren auditor die snel de weg vindt in een complexe organisatie en graag initiatieven toont. Je bent communicatief sterk en durft tegengas te geven. Je beschikt over goede analytische, project management en probleem oplossende vaardigheden. Verder beschik je over humor, drive en ambitie om samen met jouw collega’s het beste resultaat te leveren voor onze stakeholders. Een open leergierig houding waarbij integriteit en respect voor anderen centraal staat. En natuurlijk uitstekende sociale vaardigheden voor het werken in teamverband en het onderhouden van goede relaties op alle niveaus binnen Stedin.

Wat jou verder onze nieuwe internal auditor maakt?

Je hebt een afgeronde wo-opleiding, bij voorkeur aangevuld met een relevante postdoctorale opleiding zoals RA of RO.

Je hebt minstens 7 jaar relevante auditervaring (bijvoorbeeld) bij een groot accountantskantoor, of andere internal audit functie.

Affiniteit en/of ervaring met data-analyse technieken en IT applicaties.



Aanbod

Een goed team
Daar hoor je bij

Meteen vanaf dag één maak je deel uit van het Audit team, een team van 6 resultaatgerichte professionals. Een team wat samenwerkt op basis van een open cultuur en platte organisatiestructuur. Vakkennis staat bij ons hoog in het vaandel. De ontwikkelingen binnen de sector en op het gebied van Governance, Risk en Compliance worden nauwlettend gevolgd. Onze werkwijze is afgestemd op de kwaliteitseisen vanuit de diverse beroepsorganisatie.

Je werkt vooral vanuit Rotterdam. Pal tegenover station Rotterdam Blaak vind je ons hoofdkantoor. Dit is jouw standplaats, met een prachtig uitzicht over Rotterdam. Klaar met werken? Of lunchen met collega’s? Je loopt zo de stad in, scoort wat bij de Markthal of pakt een terrasje in de Oude Haven.

Volgens ons Stedin@Work concept werk je in de basis 50% thuis en 50% op kantoor, wel zo flexibel. Wij zorgen voor jouw thuiswerkfaciliteiten, een thuiswerkvergoeding en reizen naar kantoor doe je met je OV vrij-abonnement waarmee je ook buiten werk onbeperkt kan reizen.

Een quote van iemand uit het team: “Als Internal Auditor ben je een belangrijke schakel binnen de organisatie en werk je nauw samen met de verschillende afdelingen. Hierdoor weet je precies wat er speelt. De onderwerpen die je samen met een andere auditor uit het team oppakt zijn afwisselend, en daardoor is geen elke dag hetzelfde.”

Een andere quote: “Een van de mooie elementen aan mijn rol als Internal Auditor is dat ik op ontzettend veel plekken binnen Stedin kom. Zowel binnen (op kantoor) als buiten (bijvoorbeeld op een hoogspanning station). Dit zorgt voor afwisseling, goede contacten met heel diverse collega’s en continu nieuwe inzichten. Ideaal om Stedin écht goed te leren kennen!”Nu reageren. En laten zien wat je in huis hebt.


Nu reageren
Laten zien wat je in huis hebt

Zin in deze baan? En nu en later genoeg te doen hebben? Reageer dan snel. Gewoon met de knop ‘solliciteren’. Vergeet niet je CV mee te sturen. En hopelijk wil je in een korte toelichting alvast verklappen wat je leuk lijkt aan deze baan, en waarom deze goed bij jou aansluit.
Wie je ook bent wat je ook doet bij ons ben je welkom. Want als je jezelf kunt zijn werkt het net wat beter!

Dankzij een (pre) employment screening en een assessment kunnen wij jou (en jij jezelf) nog beter leren kennen. Daarom maken deze onderdeel uit van de selectieprocedure.

Vragen? Neem voor meer info contact op

Met Tine Romers, Corporate Recruiter Staf via 06 31140726  of mail via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in