+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Haag.
Laad meer vacatures

Projectleider Kabels en Leidingen Den Haag

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Kracht Recruitment

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.400 - € 4.900 p/m

Vacatureomschrijving

Als Projectleider Kabels en Leidingen ligt de verantwoordelijkheid voor het coördineren van het voortraject van integrale projecten bij jou. Na het voortraject en tot aan de oplevering ben jij het eerste aanspreekpunt en aanspreekpunt in geval van escalaties. Tijdens het gehele proces zorg je voor een goede samenwerking en relatie met de stakeholders. Dit totale pakket maakt dit tot een uitdagende en veelzijdige functie.



Gevraagd

Voor deze functie heb je een aantal jaar soortgelijke ervaring opgedaan als Projectleider. Je beschikt over uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden en analytisch vermogen. Daarnaast heb je technisch inhoudelijke kennis van de aanleg van ondergrondse kabels en leidingen en ben je sterk in plannen. Ook beschik je over HBO werk- en denkniveau.



Aanbod

Salaris tussen de €4400,- en €4900,- Bruto per maand. Daarnaast zeer aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een persoonlijk budget, een goed pensioen en uitgebreide trainings- en opleidingsmogelijkheden. Daarnaast betekent werken bij onze relatie een goede werk/privé balans, flexibiliteit en een stimulerend en informeel werkklimaat.



Bedrijfsomschrijving

Deze organisatie is een grote netbeheerder die zorgt voor de aanleg, het beheer en het onderhoudt van het Nederlandse energienet. Met meer dan 2 miljoen klanten heeft deze organisatie een grote verantwoordelijkheid en zijn innovatie en ondernemerschap belangrijke waarden. Door intensief samen te werken met andere partijen in de ondergrondse kabels en leidingen worden projecten integraal begeleidt.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in