+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.
Laad meer vacatures

Projectleider Processen Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Stichting Humanitas

  • Gecontroleerde werkgever
  • Directe werkgever
Stichting Humanitas

Gevraagd

  • 20 - 24 uur
  • HBO of hoger
  • Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • Eindejaarsuitkering, Pensioenregeling

Vacature in het kort

Stichting Humanitas zoekt een projectleider processen die verandering omarmt en bedrijfsprocessen optimaliseert. Met jouw expertise in LEAN draag je bij aan een efficiëntere en effectievere organisatie. In deze rol werk je samen met collega's aan het ontwikkelen van een duidelijke visie op procesmanagement. Je initieert en begeleidt verbetertrajecten, maakt processen inzichtelijk en zorgt voor borging na optimalisatie. Een unieke kans om impact te maken binnen onze maatschappelijke organisatie. Meer weten over hoe jij impact kunt maken? Lees verder voor meer informatie.
 

Volledige vacaturetekst

Stichting Humanitas is op zoek naar een projectleider processen voor 24 uur per week. Je bent een expert op het gebied van verandering, kunt veranderprocessen coördineren en bedrijfsprocessen optimaliseren, met als doel de organisatie efficiënter en effectiever te maken. Heb je ervaring met de LEAN-methode en kun je deze toepassen in onze organisatie? We bieden een mooie kans om het verschil te maken binnen onze maatschappelijke organisatie.

Dit ga je doen en maakt jouw werk zo leuk

In samenwerking met collega’s die nauw betrokken zijn bij de uitvoering met de processen, ontwikkel je een werkwijze rondom procesmanagement met een duidelijke visie. Doormiddel van de LEAN-methodiek geef je inzicht in de stappen die nodig zijn bij dit proces en de bijbehorende tijdlijn en gevraagde interne capaciteit.
Taken uitgelicht:
  • Je initieert en begeleidt verbetertrajecten voor de hoofdprocessen van de organisatie;
  • Je zorgt dat processen inzichtelijk gemaakt worden;
  • Het opzetten van een procesteam;
  • De interne medewerkers neem je mee in het gedachtegoed van LEAN, zodat zij kunnen meedraaien in het proces;
  • Je zorgt dat processen (na optimalisatie) geborgd zijn.


Gevraagd

Dit ben jij:
  • Je beschikt over een HBO-/WO-diploma in de richting van Bedrijfskunde of Verandermanagement;
  • Deskundig op het gebied van strategisch advies en projectmanagement;
  • In het bezit van een LEAN-certificering (minimaal green belt) aangevuld met praktijkervaring;
  • Ervaring met het begeleiden van complexe veranderingen;
  • Je beschikt over sterke communicatieve en samenwerkingsvaardigheden;
  • Je hebt het vermogen om effectief te werken in een dynamische omgeving.


Aanbod

Dit wordt je werkplek

De directie BICK zien we als motor achter de ontwikkeling en implementatie van zorgoptimalisatie/-vernieuwing en dienstverlening binnen Humanitas, altijd in verbinding en in samenwerking met medewerkers en teams in het primaire proces. Binnen deze directie bundelen en verbinden we de krachten, kennis en professionaliteit op het gebied van kwaliteit van zorg, medische en paramedische deskundigheid, regelgeving, markt- en cliëntenkennis, ontwikkelingen in de zorg, maatschappelijke en demografische ontwikkeling en verander- en realisatiekracht. Deze directie werkt nauw samen met en is dienstverlenend aan de andere directies.
Je standplaats is gevestigd in het hoofdkantoor Akropolis, maar we bieden ook de mogelijkheid om hybride te kunnen werken. Akropolis is de grootste locatie van Stichting Humanitas en gelegen in de Rotterdamse wijk Hillegersberg/Schiebroek.

Naast fijne collega’s krijg je:
  • Een welkome, levendige werkplek met een grote diversiteit aan collega’s die je graag helpen;
  • Een contract van 24 uur voor de duur van 1 tot 2 jaar;
  • Een salaris dat past bij de functie en ervaring conform cao VVT schaal 60, het salaris bedraagt minimaal € 4.194,02 en maximaal € 5.593.19 bruto per maand bij een 36-urige werkweek.
  • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering van 8,33%, vakantiegeld van 8%, het fietsplan, collectieve zorgverzekeringen en doorscholingsmogelijkheden;
  • Pensioenopbouw bij pensioenfonds Zorg en Welzijn.
Solliciteren of eerst meer weten?

Wil je liever telefonisch aanvullende informatie? Neem dan gerust contact op met Zippora Keesmaat, strategische regisseur, via 06-13720666. Vragen over de procedure? Neem dan contact op met Diandra Munz, recruiter via 06-58948927.
Stichting Humanitas is lid van het Rotterdams Platform tegen Arbeidsdiscriminatie. Samen met andere organisaties maken wij ons sterk vóór gelijke kansen en tegen discriminatie op de arbeidsmarkt.
Wij vragen iedere nieuwe medewerker om bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag op naam van Stichting Humanitas te overleggen. Deze vergoeden we met je eerste salarisbetaling.

Over Stichting Humanitas

Stichting Humanitas biedt al meer dan 75 jaar zorg en ondersteuning, een helpende hand in welke vorm dan ook, aan mensen met een hulpvraag in Rotterdam Rijnmond. In de wijk en bij de mensen thuis, Stichting Humanitas weet wat er leeft en speelt en zit in de haarvaten van de Rotterdamse samenleving. Daardoor zijn we in staat om vroegtijdig en flexibel aan te haken als er problemen worden gesignaleerd.
Stichting Humanitas werkt momenteel in bijna 40 vestigingen met 2.500 medewerkers en ruim 1.000 actieve vrijwilligers die elke dag weer het verschil maken voor de stad, de regio en haar mensen. Ga voor meer informatie naar: .

#dekrachtvanhumanitas

Uren

20 - 24 uur
i.o.

Salaris

CAO VVT schaal 60
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in