+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Haag.
Laad meer vacatures

ANIOS bedrijfsgeneeskunde Den Haag

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

BKV

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 5.523 p/m
  • Auto v/d zaak, Pensioenregeling, Winstdeling

Vacatureomschrijving

Als arts bedrijfsgeneeskunde kom je in aanraking met diverse aspecten, van verzuimbegeleiding tot wet- en regelgeving. Je vindt hier een balans tussen spreekuren en advies aan klanten en werkplezier staat voorop in deze groepspraktijk.


Jouw nieuwe baan

Van verzuimbegeleiding tot preventief advies, van wet- en regelgeving tot psychosociale arbeidsbelasting. Zo maar wat onderwerpen waar jij mee in aanraking komt. Als arts bedrijfsgeneeskunde weet jij de balans te vinden in je agenda tussen spreekuren en je adviesrol richting de klant. 

De mkb-doelgroep biedt diversiteit. Van de bakker op de hoek tot een IT-consultant met meer dan 100 medewerkers, van de aannemer tot de lokale tandartspraktijk. Uniek aan de bedrijfsgeneeskunde is dat je de tijd krijgt voor je cliënten. Geen spreekuren van 10 minuten, maar zo lang jij denkt dat nodig is. Na een passende inwerkperiode is jouw agenda al snel goed gevuld. Dan wordt het belangrijk dat je prioriteiten stelt en ‘nee’ durft te zeggen.


Jouw nieuwe werkplek

Het grootste deel van de werkdag ben je werkzaam in een mooie groepspraktijk in Den Haag. Hier doet men niet moeilijk over thuiswerken: flexibele werktijden zijn mogelijk.

Regioteam
In het team zijn de collegialiteit en positieve energie hoog. Teamleden zijn positief, vernieuwend en scherp. Je hebt veel autonomie en krijgt de vrijheid om je werk op jouw manier in te richten. Door de samenwerking met collega (bedrijfs)artsen, de bedrijfsmaatschappelijk werker, arbeidshygiënist en psycholoog, draagt iedereen bij aan een gemotiveerd en competent werkend rayon.

Contacten
Zowel binnen de regio als op landelijk niveau heb jij veel contact met collega’s. Zo werk je bijvoorbeeld nauw samen met de stafarts en casemanagers in de taakdelegatie.


Wat breng je mee?

Overtuigingskracht
In jouw rol kom je soms in situaties terecht waarin verschillende belangen spelen. Werkgevers willen vaak dat werknemers zo snel mogelijk weer aan het werk gaan, maar jij bent degene die het traject en de planning bepaalt. Je voert hierover gesprekken met leidinggevenden en soms is het nodig om wat overtuigingskracht in te zetten, zowel richting de leidinggevenden als de werknemers. 

Relevante ervaring in de bedrijfsgezondheidszorg is geen must. Ben jij een BIG geregistreerde arts, nieuwsgierig en bereid om nieuwe kennis op te doen en véél te leren? Solliciteer dan snel!


Arbeidsvoorwaarden

Jij werkt 32 tot 40 uur per week. Je ontvangt een salaris van maximaal €5.523 bruto per maand, op basis van een fulltime dienstverband. Inschaling is afhankelijk van je opleiding en ervaring. 

Deze werkgever weet dat je goed personeel, goed moet belonen dus jij krijgt:

  • uiteraard krijg je een goede pensioenregeling en een mobiliteitsregeling of een lease auto;
  • direct een vast contract;
  • een winstuitkering, bij een positief bedrijfsresultaat deelt iedereen mee in de winst;
  • standaard 25 vakantiedagen en daar bovenop kun je per jaar maximaal 13 dagen bij kopen;
  • ondersteuning op het gebied van IT, Research en Development en datascience;
  • een warme introductie in de organisatie, dankzij de introductiedagen en de onboarding app weet je snel je weg te vinden;
  • hybride werken, waarbij je werkt vanuit de omgeving die past bij jouw werkzaamheden. Indien nodig faciliteren ze je in een goede werkplek;
  • aandacht voor preventie en vitaliteit met het my-way ontwikkel- en vitaliteitsprogramma. Je krijgt een persoonlijk vitaliteitsbudget, kunt meedoen aan challenges en ontvangt beloningen voor gezond gedrag;
  • een uitgebreid aanbod van opleidingen, (online) trainingen en geaccrediteerde nascholing via de eigen my-academy;
  • gezellige feesten en borrels, omdat ontspanning net zo belangrijk is als werken.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in