+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.
Laad meer vacatures

ANIOS interne / hematologie Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

BKV

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 5.766 p/m

Vacature in het kort

Op deze veelzijdige afdeling werk je met patiënten die speciale zorg nodig hebben. Je helpt hen tijdens kantooruren en leert veel over verschillende ziektes. Je team bestaat uit verschillende soorten zorgverleners. Je krijgt ook een supervisor die je begeleidt en met wie je makkelijk praat. Samen kijken jullie hoe je verder kunt groeien in je werk. Plus, je krijgt toegang tot sportfaciliteiten, een fietsregeling en zelfs gratis hulp van de fysiotherapeut. Interesse in deze functie? Lees het hier!
 

Volledige vacaturetekst

Op doordeweekse dagen werk je tijdens kantoortijden met een groep kwetsbare patiënten. Doe hier werkervaring op en oriënteer je bijvoorbeeld op een verdere specialisatie.


Jouw nieuwe baan

Een parttime / fulltime basisarts vacature op een afdeling Hematologie in een Zuid-Hollandse ziekenhuis. Op deze veelzijdige afdeling participeer je in het geheel van werkzaamheden die voortkomen uit de klinische behandeling van patiënten. De hematologische aandoeningen die je behandelt zijn vooral hemato-oncologische aandoeningen. Denk hierbij aan acute leukemie, lymfklierkanker, multipel myeloom, benigne aandoeningen zoals zeldzame stollingsstoornissen en sikkelcelziekte. Jij vormt de spil in de levering van optimale patiëntenzorg aan. Daarbij verwerf je niet alleen expertise op het vlak van hematologie, maar ook op het gebied van de interne geneeskunde en acute geneeskunde. Het volgen van een scholingsprogramma is onderdeel van je werkzaamheden.

Met deze groep kwetsbare patiënten werk je op doordeweekse dagen tijdens kantoortijden. Als er spoedzaken zijn, werk je soms wat langer door. Gelukkig zijn die situaties uitzonderlijk.


Jouw nieuwe werkplek

De afdeling Hematologie in dit universitair medisch centrum in de Rijnmond regio vormt jouw nieuwe werkplek. Een afdeling die topklinische zorg levert bij de behandeling van patiënten met bloed- en lymfklierziekten. Ook fungeert deze afdeling als stamceltransplantatiecentrum, hemoglobinopathiecentrum én hemofiliecentrum. In teamverband werk je met gedreven collega’s: ANIOS, AIOS en verpleegkundig specialisten (wel of niet in opleiding) en een team verpleegkundigen. Naast goede medische zorg staan een goede werksfeer en veilige leeromgeving hier centraal.

Uiteraard heb je ook een supervisor tot je beschikking, die jou helpt om verder te komen in jouw functie. Jullie onderlinge contact is laagdrempelig. Samen bespreken jullie de voorgang en richting van je verdere loopbaan als arts.


Wat breng je mee?
  • Een artsdiploma.
  • Het vermogen om op een leuke manier samen te werken in multidisciplinair teamverband.
  • Leergierigheid en resultaatgerichtheid.
Arbeidsvoorwaarden

Alle arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao Universitair Medische Centra. Het ziekenhuis biedt jou een jaarcontract. Het bruto maandsalaris bedraagt maximaal 5.766 euro per week (schaal 11A) op fulltime basis (46 uur). Bij voorkeur werk jij 40 uur per week. Daarvoor krijg je wel het volledige fulltime salaris voor een volledige werkweek van 46 uur, zoals de cao Universitair Medische Centra hanteert. Parttime werken is bespreekbaar tot een minimum van 4 dagen (32 uur) per week. Dan zal je salaris naar rato berekend worden. Ook ontvang je een toeslag voor onregelmatige diensten.

Verder mag je ook rekenen op:

  • Een dertiende maand die al in de maand november uitgekeerd wordt.
  • Een persoonlijk reiskostenbudget.
  • Een pensioenverzekering bij het ABP. Het ziekenhuis neemt ongeveer tweederde deel van de maandelijkse bijdrage voor haar rekening. Hierdoor is je nettosalaris iets hoger.
  • Sportfaciliteiten binnen het ziekenhuis.
  • Een gunstige fietsregeling én gebruik van de eigen fietsenmaker binnen het ziekenhuis.
  • Gratis hulp van de eigen fysiotherapeut die zich enkel richt op ziekenhuismedewerkers.
  • Gratis consult bij Travel Clinic voor de reislustige professional.
  • Korting op zorg-, auto-, en woonverzekeringen.
  • Mogelijkheden voor kinderopvang in de nabije omgeving van je werkplek.
  • Vergoeding van je vakbondscontributie, beroepsvereniging en /of vakvereniging.
  • Leuke activiteiten die door de personeelsvereniging georganiseerd worden.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in