+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Logopedist Den Haag

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Koninklijke Kentalis

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 22 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.281 - € 4.806 p/m
  • Eindejaarsuitkering, Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

22 uur, parttime

Kinderen met TOS multidisciplinair behandelen op de groep èn individueel, een leerzame afwisseling.

Wat maakt jouw werk bijzonder?
Als logopedist bij Kentalis in Den Haag heb je afwisseling van groepsbehandeling, individuele therapie en ouderbegeleiding. Jij behandelt kinderen van 2 tot 5 jaar die waarschijnlijk een taalontwikkelingsstoornis (TOS) hebben die na een regulier logopedisch traject meer gespecialiseerde behandeling krijgen bij Kentalis. Jij werkt multidisciplinair samen waarbij je elkaar uitdaagt de behandeling vanuit vernieuwende invalshoeken te benaderen. Door de combinatie van praktijk en opleidingen specialiseer jij je in de behandeling van taal- en spraakproblematiek. Afwisseling, specialisatie en multidisciplinair werken zijn de rode draden in jouw werk en daar krijg jij energie van.

Collega Nathalie vertelt je over haar werk als logopedist bij Kentalis.

Wat ga je doen?
Door jouw logopedische behandeling en aanvullende diagnostiek draag je er aan bij dat kinderen met TOS zich beter kunnen uitdrukken en begrepen voelen. Daarnaast zijn dit je belangrijkste taken:

  • Je werkt samen met de pedagogisch behandelaar op de groep, waardoor je van elkaar leert gedragsmatige aspecten en de taalontwikkeling op te pakken. Daarnaast bied je de kinderen van de groep één op één logopedie;
  • Je coacht ouders en behandelaars op het gebied van communicatie en verzorgt psycho-educatie;
  • Je levert als lid van het multidisciplinair team een inhoudelijke bijdrage aan het behandelplan.

Met wie werk je?
Je werkt op locatie intensief samen met de teamleider en het multidisciplinair team bestaande uit een logopedist, pedagogisch behandelaar, ouderbegeleider en behandelcoördinator. Daarnaast is een linguïst beschikbaar om op moeilijke casussen mee te denken. Het team is goed op elkaar afgestemd en we dagen elkaar per casus uit voor de meest optimale behandeling. Het team is ambitieus en houd ervan kwalitatief hoog werk te leveren. Je werkt op een nieuwe locatie wat onderdeel is van een peuterspeelzaal en naschoolse opvang. Het gebouw kijkt uit op een basisschool en ligt naast een grote gymzaal. Daarnaast zijn er ook wat winkels in de buurt. Er is parkeerplek en OV in de buurt van de locatie. Dus op allerlei manieren makkelijk bereikbaar.
Je bouwt in je loopbaan bij Kentalis een intern netwerk op van collega-logopedisten en andere specialisten waarmee jij kennis en ervaring uitwisselt.

Kentalis in het kort
Als landelijke expertise organisatie met 5000 medewerkers is Kentalis er voor mensen die slechthorend, doof of doofblind zijn of een taalontwikkelingsstoornis (TOS) of communicatief meervoudige beperking hebben. Zij kunnen bij ons terecht voor onderzoek, diagnostiek, onderwijs en zorg. Kentalis heeft scholen, zorglocaties en audiologische centra verspreid over circa 138 locaties door heel Nederland.

Wij bieden je:
Een goede start van je loopbaan bij Kentalis vinden wij belangrijk. Je komt in een team waarin we op elkaar terug kunnen vallen waardoor je er nooit alleen voor staat. Daarnaast is er aandacht voor je ontwikkeling en volg je interne cursussen bijvoorbeeld op het gebied van communicatie om meer uit jezelf en je functie te halen. Ook bieden we:

  • Een bruto maandsalaris €3.281,- tot €4.806,- (FWG 55) bij een volledige werkweek van 36 uur. Alle arbeidsvoorwaarden zijn conform cao gehandicaptenzorg;
  • In 2024 stijgt je salaris per 1 juni én per 1 december met 2%;
  • Een arbeidsovereenkomst voor één jaar met intentie om een vast contract af te sluiten;
  • Een dienstverband van 22 uur per week.
  • In de praktijk werk je iets meer zodat je tijdens de meeste schoolvakanties vrij kunt zijn;
  • Een laptop, iPhone en mogelijkheid tot thuiswerken;
  • 144 uur vakantieverlof en 57 uur balansuren (naar rato), pensioenopbouw bij PFZW;
  • Reiskostenvergoeding van €0,16 per kilometer voor woon- werkverkeer;
  • Eindejaarsuitkering in december van 8,33%;
  • Preboarding app om Kentalis alvast te leren kennen;
  • Een arbeidsvoorwaardenpakket dat je zelf kunt samenstellen. Kies je voor een sportabonnement, een fiets of uitruilen van je reiskosten?

Wie ben je?
Het is belangrijk dat jij jezelf goed kent en op jezelf kunt reflecteren. Je kunt snel schakelen, anderen meenemen in jouw visie en de behandeling vanuit meerdere invalshoeken benaderen. Je kunt zelfstandig werken en de hulpvraag richting collega’s helder formuleren. Daarnaast breng je mee:

  • Een hbo-diploma Logopedie en inschrijving in het kwaliteitsregister;
  • Werkervaring met spraak-taaldiagnostiek en -behandeling, of de ambitie om je hierin te specialiseren;
  • Jij hebt je georiënteerd op gebied van groepsbehandeling.

Interesse?
Ben je enthousiast geworden om als Logopedist aan de slag te gaan bij Kentalis? Solliciteer dan op de manier die bij jou past. Dit kan in de vorm van een cv met optioneel een sollicitatiebrief, een beknopte motivatie of verras met een video. Wij kijken uit naar jouw reactie! Solliciteer nu, of uiterlijk op 10-5-2024.

Heb je vragen over deze functie? Arno Schaacke en Annemieke Levoleger, maken graag tijd voor jou en je vragen. Organisatorische vragen mogen naar Arno Schaacke 06-29588337, inhoudelijke vragen mogen naar Annemieke Levoleger 0610884552. Gesprekken vinden doorlopend plaats. Zodra we een geschikte kandidaat hebben gevonden sluiten we de vacature.

We vragen altijd om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Dit is een vast onderdeel van de procedure. Ben je een intermediair? Wij werven zelf of met onze vaste partners. Acquisitie stellen we niet op prijs

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in