+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Logopedist Zoetermeer

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Bender Groep

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 24 - 36 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Eindejaarsuitkering, Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Wil jij volop ruimte hebben om te groeien en een rol vervullen die perfect bij jou past? Ben je op zoek naar een uitdagende functie waarin je het verschil kunt maken? Dan hebben wij de perfecte kans voor jou in de regio Den Haag!

Onze opdrachtgever, een toonaangevende organisatie, is op zoek naar een gepassioneerde logopedist die wil bijdragen aan het vervullen van een waardevol leven voor mensen met een beperking of niet-aangeboren hersenletsel. In deze rol speel je een cruciale rol in het bevorderen van hun deelname aan de samenleving.

Als logopedist bij onze opdrachtgever krijg je de kans om te werken met mensen met een beperking of niet-aangeboren hersenletsel. Dit doe je op meerdere locaties in Den Haag en omgeving. Jouw belangrijkste verantwoordelijkheid is het helpen van cliënten om optimaal te kunnen communiceren en deel te nemen aan de samenleving. Je adviseert begeleiders en behandelaars op basis van het behandelplan wat jij met hen hebt opgesteld. Van onderzoek tot behandeling ben jij verantwoordelijk voor de logopedische zorg. Daarnaast:

  • Zorg je voor een effectieve samenwerking met de bewoners en hun verwanten.
  • Blijf je op de hoogte van ontwikkelingen binnen het vakgebied en bekijk je welke trends een toegevoegde waarde kunnen hebben voor onze opdrachtgever.

Waar ga je werken?

Je wordt onderdeel van een dynamisch team binnen de behandeldienst van onze opdrachtgever. Dit team bestaat uit meer dan 130 professionals op het gebied van medische, paramedische en agogische behandelingen. Samen met tien andere logopedisten werk je intensief samen met artsen voor verstandelijk gehandicapten, ergotherapeuten, gedragsdeskundigen en fysiotherapeuten. Jouw werkterrein bevindt zich voornamelijk in de bruisende regio Den Haag. Je zult werken met diverse bewoners van onze opdrachtgever, waaronder ouderen, mensen met niet-aangeboren hersenletsel en/of lichamelijke beperkingen.



Gevraagd

Als logopedist ben jij een gedreven professional die hoogwaardige zorg wil bieden aan mensen met een beperking. Je hebt een open blik, ziet kansen en wilt anderen helpen hun potentieel te benutten. Jouw expertise draagt actief bij aan de specialistische kennisontwikkeling van het vakgebied logopedie binnen onze opdrachtgever. Met een onderzoekende en lerende houding beschik je over uitstekende communicatieve en verbindende vaardigheden. Daarnaast voldoe je aan de volgende vereisten:

  • Met succes een hbo bachelor logopedie afgerond.
  • Een registratie in het kwaliteitsregister.
  • Bij voorkeur werkervaring als logopedist en met de doelgroep


Aanbod

  • Begeleiding, ontwikkeling en perspectief voor de toekomst
  • Je wordt ingeschaald in functieschaal 55 van de CAO Gehandicaptenzorg
  • Contract voor de duur van een jaar en voor 24 – 36 uur in de week
  • Pensioenopbouw, vakantiegeld en een eindejaarsuitkering 
  • Jij kunt gratis gebruik maken van onze Bender academie 


Bedrijfsomschrijving

Bender is een detacheerder en opleider binnen de zorg en het publiek domein. Door bij Bender te komen werken krijg jij dé kans om aan de slag te gaan bij verschillende opdrachtgevers op basis van detachering. Je leert er ontzettend veel van doordat iedere opdrachtgever het weer net even iets anders heeft ingericht. Waarom kies je voor Bender? Wij bieden je de juiste begeleiding, ontwikkeling en perspectief voor de toekomst.

Aandacht voor de zorg, voor de hulpbehoevende client, maar bovenal aandacht voor jou. Deze aandacht vind je terug in individuele coaching van jouw manager, door opleidingen en door het bieden van uitdagende en afwisselende opdrachten. Daarom zeggen wij bij Bender: Ik Bender voor jou!  
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in