+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Haag.
Laad meer vacatures

Full Stack PHP ontwikkelaar | Laravel + Vue.js Den Haag

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

DEXTER

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • Max. € 4.800 p/m
  • Opleidingsbudget, Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Dit bedrijf staat bekend om zijn geavanceerde internetoplossingen voor verschillende sectoren, zoals podiumkunsten, recreatie, logistiek, sport en retail. Hun veelzijdige platforms integreren naadloos met diverse systemen. Momenteel ondergaan ze een herstructurering van modules met behulp van PHP/Laravel en Vue, en daarom zoeken ze een enthousiaste back-end ontwikkelaar om hun team te versterken.

Gevraagd

Het team bestaat uit ongeveer 25 medewerkers, waarvan 7 bij de IT-afdeling. De IT-teams zijn verdeeld over 2 teams, en als nieuwe collega zal je deel uitmaken van een van deze teams. Ze werken aan spannende projecten, waaronder het ontwikkelen van een uitgebreid workforcemanagement-systeem voor de evenementenmarkt. De bedrijfscultuur wordt gekenmerkt als informeel en ontspannen, maar een bezoek aan het bedrijf geeft het beste beeld van de sfeer.

Jouw rol in hun project
Als onderdeel van het team werk je aan het herontwikkelen en verbeteren van oudere modules van het systeem met behulp van Laravel en VueJS. Je zult werken met verschillende technologieën, zoals API's (SOAP & REST), debugging tools, MySQL en Business Intelligence (BI) tools. In een agile scrum-omgeving werk je nauw samen met verschillende stakeholders om hun doelen te bereiken.

Aanbod

Wat ze bieden
Ze bieden een aantrekkelijk salaris tot €4.800,- per maand op basis van fulltime, 25 vakantiedagen, 8% vakantietoeslag, reiskostenvergoeding, dagelijkse lunch, pensioenregeling, persoonlijk inwerktraject, inspraak in afdelingsdoelen en eigen ontwikkeling, een jaarlijks ontwikkelbudget van €1.000,-, een jaarlijks weekend weg als beloning voor hard werken, en zit-sta bureaus voor wie actief wil zijn op het werk.

Interesse om bij hen te komen werken?
Solliciteer vandaag nog via hun website en verwacht binnen een werkdag contact op te nemen. Ze kijken ernaar uit om je te ontmoeten en al je vragen te beantwoorden tijdens een persoonlijk gesprek. ;-)
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in