+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Haag.
Laad meer vacatures

Werkvoorbereider E Services Den Haag

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Equans

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.250 p/m
  • Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Alles werkvoorbereidingstaken voor service en onderhoud bij Defensie voor diverse elektro installaties. Van beveiliging; brandpreventie en verlichtingsinstallaties

Als werkvoorbereider ben je een spin en het web tussen de uitvoering, engineering en de projectleider(s). Je komt in een team terecht dat zorgt voor een prettige werksfeer en de juiste begeleiding. Je bent onderdeel van het modificatie team waar jij samen met de projectleider en meerdere monteurs optimaal zorg draagt voor de uitvoering. waarbij je jezelf kan blijven ontwikkelen en op den duur kan doorgroeien naar de rol projectbegeleider.



Aanbod

Arbeidsvoorwaarden
  • Een vast contract met een maximaal salaris van €4.250,00 bruto per maand, flexibele werktijden in overleg. 38 vrije dagen o.b.v. een fulltime dienstverband, een volledig ingerichte thuiswerkplek, een telefoon en laptop en een goede pensioenregeling (PMT).
Sollicitatieprocedure

Heb je interesse? Klik op de link en ontdek in een paar clicks of de vacature bij je past. Via whatsapp of email kan je vervolgens nog vragen stellen en hebben wij nog wat vragen om je bij de juiste vestiging en recruiter voor te stellen.



Bedrijfsomschrijving

Wij zijn Equans: internationaal marktleider in technische dienstverlening. Met 90.000 medewerkers in 20 landen werken we aan oplossingen voor de digitale, industriële en energietransitie. Door heel Nederland staan dagelijks 6.000 collega’s klaar om onze klanten te helpen met innovatieve, technische, digitale en duurzame oplossingen. Wil jij daar ook een bijdrage aan leveren? Kom dan bij ons werken!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in