+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Haag.

Medewerker HR en salarisadministratie (24-32 uur) bij ingenieursbureau, Den Haag Den Haag

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

DGMR

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 24 - 32 uur
  • MBO of hoger
  • Medior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Tijdelijk contract / Vast contract
  • 13e maand, Pensioenregeling, Winstdeling

Vacature in het kort

Hou je van orde houden en mensen helpen? In deze functie in het mooie centrum van de stad werk je samen met een klein team aan belangrijke dingen voor het bedrijf. Je doet veel verschillende taken, zoals het bijhouden van gegevens van medewerkers en helpen met betalen. Ook zorg je dat iedereen weet waar ze moeten zijn. Het is een baan waar je veel kunt leren en zelf dingen kunt bedenken. Je werkt met nieuwe technologieën en helpt mee om alles beter te maken voor iedereen. Interesse in deze functie? Lees het hier!
 

Volledige vacaturetekst

Heb jij je zaken graag op orde, hou jij van ontzorgen en regelen en heb je cijfermatig inzicht? Dan zorgen wij er met jouw hulp voor dat we als afdeling HR de organisatie optimaal ondersteunen op het gebied van personeelszaken. Zodat onze collega’s zich volop kunnen bezighouden met het adviseren van onze opdrachtgevers over innovatieve oplossingen voor een duurzame, veilige en gezonde leefomgeving.

In het mooie centrum van Den Haag verzorg je samen met je collega’s van de HR-afdeling alle HR-service voor onze 260 DGMR collega’s. En die groep collega’s blijft groeien, vandaar dat wij ons team met jouw komst willen uitbreiden. Samen met de HR-medewerker, -adviseur en -manager vorm je het ‘hart’ van de organisatie. Doordat het een klein team is, krijg jij veel ruimte en vrijheid om met de administratieve HR-werkzaamheden aan de slag te gaan. Ook werk je samen met jouw collega’s aan het steeds verder optimaliseren van HR-processen.

Wat ga je doen?
Je gaat aan de slag met de personeelsadministratie voor onze diverse bedrijfsonderdelen. Ook verzorg je zelfstandig de verzuimadministratie en zorg je er natuurlijk voor dat alle documenten die nodig zijn in het kader van de WVP aanwezig zijn. Daarnaast pak je samen met de HR-medewerker de salarisadministratie in Profit op. We werken met AFAS en veel processen zijn gedigitaliseerd, zodat de managers en medewerkers zelf veel kunnen regelen. Met jouw input kunnen we deze processen samen steeds verder optimaliseren. En voor het inplannen van sollicitatiegesprekken en de cursussen voor onze DGMR Academie draai jij je hand niet om. Je bent aanspreekpunt voor onze collega’s voor alle voorkomende vragen op het gebied van HR. Dit betekent veel afwisseling en variatie in het werk.

Jouw collega Karen:
“Als HR-medewerker bij DGMR heb ik een hele diverse baan, het werk is afwisselend en er is op onze afdeling alle ruimte voor eigen initiatief, geen dag is hetzelfde! Er is een leuke, informele werksfeer en je staat met de afdeling HR midden in de organisatie, daardoor heb je met veel collega’s binnen het hele bedrijf contact. Om de klantgerichte dienstverlening van onze afdeling op peil te houden nu de werkzaamheden toenemen, is een collega HR-medewerker zeer welkom. Word jij mijn nieuwe collega en zullen wij samen ervoor zorgen dat de personeels- en salarisadministratie op rolletjes loopt?”
Karen van Leeuwen-Nijhuis | HR Medewerker

Gevraagd

Wat breng je mee?
In ieder geval een passie voor het vak! Jij haalt jouw energie uit het ondersteunen van mensen en zorgen dat alles administratief tiptop in orde is. Je kan goed zelfstandig uit de voeten met taken, maar werkt net zo gemakkelijk samen.

Wat vinden wij verder belangrijk?
  • Minimaal 5 jaar werkervaring op het gebied van HR/Personeelszaken en MBO-4 werk- en denkniveau
  • Ervaring met salarismutaties en salarisadministratie
  • Het zou fantastisch zijn als je ervaring hebt met AFAS
  • Daarnaast ben je vloeiend in je Nederlandse taal- en spreekvaardigheden, maar je hebt ook goede kennis van de Engelse taal


Aanbod

Wat bieden wij jou?
Naast een boel gezelligheid en een fijne groene werkplek in het centrum van Den Haag, mag je het volgende verwachten:
  • Vanaf dag één krijg je een buddy. Deze maakt jou wegwijs in de organisatie en is jouw inhoudelijke vraagbaak. Ook op de momenten dat je thuiswerkt, zorgen wij ervoor dat je goed begeleid wordt en dat je je naaste collega’s leert kennen.
  • Je komt te werken bij een organisatie waar je jezelf mag zijn. Wij waarderen de diversiteit van onze mensen en streven naar een inclusieve cultuur. Iedereen moet zich betrokken en gewaardeerd voelen, ondanks de verschillen in achtergronden en aandachtsgebieden. Simpelweg omdat diversiteit tot de mooiste oplossingen leidt.
  • Jouw persoonlijke ontwikkeling staat bij ons voorop. Wij hebben onze eigen DGMR Academie met een gevarieerd aanbod aan cursussen. Tevens hebben wij een online opleidingsplatform waarbij je meer dan 150 trainingen kunt volgen. Daarnaast bieden we je ook de mogelijkheid om externe trainingen, bijeenkomsten en workshops bij te wonen.
  • We hebben een actieve groep collega’s en personeelsvereniging die vaak evenementen organiseert, zoals een vrijdagmiddagborrel, zeilweekend, hardloopwedstrijden etc. Ook zijn er o.a. lunchwandelingen, een jaarlijkse zomerbijeenkomst, stimuleren we het fietsgebruik met een ecobonus en is er een persoonlijk sportbudget om met collega’s te kunnen sporten.
  • Samen met jou kijken we naar de juiste balans tussen het op kantoor werken en het thuiswerken.
  • Wij bieden jou een werkplek waar je je snel thuis voelt. De locatie van waaruit je werkt, is ons kantoor in Den Haag, op 5 minuten loopafstand van Centraal Station.
  • Behalve een goed salaris, dat past bij de functie, bieden we je goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een 13e maand, collectieve winstdeling, collectieve pensioenregeling met een lage eigen bijdrage, NS business card, 27 vakantiedagen en een flexibel systeem waarmee je arbeidsvoorwaarden kunt uitruilen.
Kom jij jouw kennis en talenten met ons delen?
Nog vragen over de functie? Bel met Sabine van Aartsen-Bitter, HR Manager, 088-346 75 60
Voor vragen over de procedure kan je bellen met Ilse de Zwart, HR adviseur, 088-346 75 61

​​​​​​​Bij DGMR maakt een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) onderdeel uit van de indiensttredingsprocedure. Tijdens de procedure word je hierover verder geïnformeerd.

DGMR doet de werving & selectie volledig in eigen beheer. Daar zijn we trots op, mede ook door de successen die we daarin behalen. Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt dan ook niet gewaardeerd.

Bedrijfsomschrijving

DGMR is een advies- en ingenieursbureau dat altijd innovatieve oplossingen zoekt én vindt. Ons toegewijde team van 250 medewerkers daagt zichzelf graag uit. Als oplossingsgerichte adviseurs maken we het onmogelijke mogelijk en creëren we waarde. Samen met onze opdrachtgevers werken we aan veilig, duurzaam en gezond wonen, werken en leven. DGMR: samenmogelijkmakers. Voor vandaag, morgen en de toekomst.

Eén ingenieursbureau, drie vestigingen over Nederland verspreid.
Wij werken vanuit onze kantoren in Arnhem, Den Haag en Drachten.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in