+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Haag.
Laad meer vacatures

Frontend Developer Den Haag

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

ANWB

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 40 uur
  • Junior/Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.613 - € 5.982 p/m
  • Eindejaarsuitkering, Pensioenregeling

Vacature in het kort

Met 1,2 miljoen pechgevallen in het vooruitzicht en de ambitie om naar 6 miljoen leden te groeien, is de ANWB een plek om impact te maken. Als Developer in onze DDI tribe werk je aan innovatieve projecten met directe zichtbaarheid. Met onze volledige Agile en DevOps aanpak, ondersteund door de nieuwste technologieën zoals AWS Cloud, kun je je richten op het leveren van optimale klantwaarde. Geniet van een hybride werkmodel en deel je kennis in een lerende omgeving. Lees verder om te ontdekken welke uitdagingen op jou liggen te wachten.
 

Volledige vacaturetekst

1,2 miljoen pechgevallen in 2023! Onderweg naar 6 miljoen leden. De ANWB is overal en de ANWB hulpverlening is zichtbaar voor iedereen. Een digitale pechmelding via onze native ANWB Onderweg app of Web app, een verkeerseducatieplatform waarbij de allerkleinsten kennismaken met de ANWB, onze kostbare data, die we omzetten in nauwkeurige voorspellingsmodellen? Dit zijn enkele voorbeelden van onze actuele activiteiten. Onze ambitie is de triple 0: Zero Emissie, Zero verkeersdoden en Zero Files. Help jij ons mee? Waar je aan werkt? Het juist en tijdig inplannen van onze wegenwacht dienstverlening door middel van het combineren van data en het gebruiken van voorspellingsmodellen? Met diverse autonome DevOps teams werken wij o.a. aan specialistische software voor de planning van Hulpverlening, een verkeerseducatie platform en Wegenwacht proposities. Dat maakt ons uniek. Software met zichtbare impact! ANWB is sinds 2023 volledig in tribes georganiseerd en heeft Agile Way of Working (ANWB WOW) omarmd. Onze tribe DDI (Data Digital en IT) is uniek door het 24/7 karakter van onze dienstverlening. In BizDevOps Scrum teams komen de disciplines Product Owner, Frontend/Backend ontwikkelaar, Business Analist, UX Designer, Scrum Master, Data Scientist en QA Engineer samen. Als Developer kan je terugvallen op onze Group IT, die helpen om de Developer Experience te maximaliseren. Innovaties zoals AWS Cloud, Snowflake DataPlatform worden centraal beschikbaar gesteld, zodat jij je kan focussen op het leveren van optimale klant- en ledenwaarde!


  • Developers die impact willen hebben en die een bijdrage willen leveren aan onze taak;
  • Voor een langere periode onze ambitie en strategie willen najagen en resultaten willen zien;
  • Agile Way of Working in de haarvaten hebben zitten; 
  • Continuous learning ambitie en openstaan voor nieuwe actuele vraagstukken;
  • Kennis willen uitdragen en actief helpen om middels Chapters en Guilds elkaar te helpen en beter te maken; 
  • Geloven in onze ingeslagen weg denk aan DevOps en AWS Cloud;
  • Teamspelers die hybride (50% thuis, 50% kantoor) kunnen werken en oog hebben voor hun omgeving;
  • Materiedeskundig op Git, Java, React, Storybook, OpenApi PostgreSQL, CI/CD, Test Automation, Springboot (2-5 jaar ervaring medior, 5+ senior)

Onze teams zijn op orde, maar we zoeken altijd enkele collega's, die iets extra's kunnen toevoegen aan onze DevOps teams.



Gevraagd

Voldoe je nog niet aan alle functie eisen, maar denk je toch dat deze baan bij je past? Laat we samen kijken naar de mogelijkheden in een koffiegesprek -Acquisitie op basis van deze vacature stellen wij beslist niet op prijs.



Aanbod

  • Bruto maandsalaris tussen €3.613,- en €5.982,- (o.b.v. 38 uur) en een eindejaarsuitkering van 5,58%
  • Prima pensioenregeling
  • Korting op verschillende ANWB-producten en -diensten
  • Volop trainings-, opleidings-, en ontwikkelingsmogelijkheden bij onze ANWB Academie
  • Goede voorzieningen om thuis te werken en een thuiswerkvergoeding van €2,35 per dag (onbelast) – de ANWB is voorstander van het hybride werken
  • 25 verlofdagen en 13 adv-dagen per jaar op basis van 40-urige werkweek. Ook kun je sparen voor extra verlof


Bedrijfsomschrijving

Je werkt binnen de tribe Data, Digital IT (DDI) van Hulpverlening, die bestaat uit 130 professionals verdeeld over 4 Chapters en meer dan 10 development teams. Binnen de hele tribe heerst een prettige, gedreven en open sfeer. We zijn er niet alleen voor onze leden 24/7, maar helpen ook elkaar verder. Dat de sfeer fijn is en ons werk als toegevoegde waarde wordt ervaren, bewijst het lage verloop binnen het team. Wat bijdraagt aan de goede werksfeer is de diversiteit aan collega’s. Verschillende meningen en perspectieven zorgen ervoor dat we onszelf blijven uitdagen om het beste te bouwen voor onze leden. We geven mensen de vrijheid om zichzelf te zijn, risico's te nemen, anders te denken, eigenaar te worden van hun werk en geweldige dingen te laten gebeuren.#LI-SK3
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in