+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Control Systems Engineer Den Haag

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

LMH engineering

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • Opleidingsbudget

Vacature in het kort

Duik in de voorhoede van de de-carbonisatie beweging als Control Systems Engineer bij een baanbrekend technologisch bedrijf. Werk aan de omzetting van afgevangen CO2 in waardevolle materialen, met een focus op innovatieve technologie en energie-efficiëntie. Deze rol biedt niet alleen de kans om je vaardigheden toe te passen in projectmanagement en continue verbetering, maar ook unieke voordelen zoals de mogelijkheid tot het kopen van bedrijfsaandelen, een privé ziektekostenverzekering, en tot 6 maanden volledig betaald ouderschapsverlof. Klaar voor het volgende hoofdstuk? Lees verder om meer te weten!
 

Volledige vacaturetekst

Omschrijving
Wat ga je doen als Control Systems Engineer?Je bent verantwoordelijk voor het ontwerpen en integreren van besturingssystemen voor de nieuwe demonstratieplant. Je taken omvatten samenwerken met de Automation Lead aan systeemontwerp, onderhoud uitvoeren, problemen oplossen en zorgen voor naleving van de industriestandaarden.Daarnaast speel je een sleutelrol in projectmanagement, continue verbetering en het identificeren van innovatieve mogelijkheden om de efficiëntie te verbeteren en kosten te verlagen. Deze rol biedt een dynamische omgeving waarin je je vaardigheden en expertise kunt toepassen om de toekomst van de projecten van het bedrijf vorm te geven.

Baanaanbod
Wat krijg je aangeboden als Control Systems Engineer?Je salaris ligt tussen €4.000
•€5.500;26 vakantiedagen;Mogelijkheid om bedrijfsaandelen te kopen;Privé ziektekostenverzekering;Een jaarlijks opleidings- en ontwikkelingsbudget;Tot 6 maanden volledig betaald ouderschapsverlof

Functie-eisen
Wat wordt er van je verwacht als Control Systems Engineer?Minimaal 5 jaar ervaring in systeemsoftware-ontwikkeling;Bekwaamheid in C++ en C#;Ervaring met op data gebaseerde en/of systeemdynamica;Kennis van OOAD, Agile, TDD, MDSD of andere relevante methodologieën;Affiniteit met elektronische en wiskundige uitdagingen;Uitstekende communicatieve vaardigheden in de Nederlandse taal.

Bedrijfsprofiel
Wat ga je doen als Control Systems Engineer? Je komt te werken bij een baanbrekend technologisch bedrijf in de voorhoede van de de-carbonisatie beweging. Met een toegewijd team in heel Europa is het bedrijf gespecialiseerd in het omzetten van afgevangen CO2 in waardevolle industriële materialen. Geïnspireerd door de natuurlijke processen heeft het bedrijf innovatieve technologie ontwikkeld om de mineralisatie van CO2 te versnellen, met behoud van energie-efficiëntie. Hun schaalbare oplossingen zijn ontworpen om naadloos te integreren met verschillende koolstof afvangsystemen, waardoor onze benadering van koolstofuitstoot radicaal verandert.
Het hart van dit dynamische bedrijf wordt gevormd door een ondersteunende en op samenwerking gerichte werkomgeving. Door de nadruk te leggen op teamwerk en innovatie gaat het team uitdagingen aan met enthousiasme en een gedeelde toewijding om een positieve impact te hebben op de planeet.
Sluit je aan bij een divers team van professionals die gepassioneerd zijn over duurzaamheid en gedreven zijn om een verschil te maken.
Meer informatie of direct solliciteren?Voor meer informatie over deze vacature of andere mogelijkheden kun je contact met mij opnemen via 0031 1075 427 27 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.Ben je zelf niet geïnteresseerd, maar ken je iemand voor wie deze vacature op maat is gemaakt? Deel deze vacature en maak hem of haar heel blij met deze kans!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in