+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Haag.
Laad meer vacatures

Projectleider Intensief begeleiden AMV Den Haag

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Centraal Orgaan opvang asielzoekers

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 32 - 36 uur
  • Universiteit of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 6.662 p/m
  • Eindejaarsuitkering

Vacature in het kort

Duik in een maatschappelijk relevant project als projectleider, waar je bijdraagt aan de verbetering van de opvang en begeleiding van alleenreizende minderjarige vreemdelingen. Dit is een unieke kans om met een gedreven team een pilot voor intensief begeleidende opvang vorm te geven. Je krijgt veel vrijheid en zelfstandigheid in je werk, en er zijn volop mogelijkheden voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Sta je te popelen om meer te leren? Lees verder.
 

Volledige vacaturetekst

Werk je graag in een omgeving die maatschappelijk relevant is? Draag je graag projectmatig bij aan het continu verbeteren van de opvang en begeleiding van asielzoekers? Dan hopen we dat jij onze collega wordt!


Over het project

Voor het Projectbureau van het Centraal Orgaan opvang asielzoekers (COA) zijn wij op zoek naar een projectleider voor het volgende project: 

Intensief begeleiden opvang AMV 

Het AMIF project gaat over het organiseren van intensief begeleidende opvang voor alleenreizende minderjarige vreemdelingen (AMV). De opvang en begeleiding die wordt geboden binnen het amv-opvangmodel van het COA is voor een deel van de huidige amv-doelgroep niet passend. Het COA start daarom een pilot met een andere vorm van opvang, namelijk de intensief begeleidende opvang voor amv (iba). Als projectleider ga jij hier, samen met jouw projectteam, mee aan de slag. Dit houdt in dat je de voorbereidingen gaat treffen voor het opstarten van de pilot, het ondersteunen van de locatie gedurende de looptijd van de pilot, je verzorgt de evaluatie van de pilot incl. het advies voor eventuele implementatie.


Wat ga je doen?

Als projectleider ben je verantwoordelijk voor het projectmatig doorvoeren en borgen van een beoogde vernieuwing en/of verbetering in ons primair proces: de opvang & begeleiding. Je beheerst verschillende projectmanagementstijlen (o.a. prince2, agile, scrum) en bepaalt een passende aanpak voor het realiseren van projecten. Je bepaalt de prioriteiten binnen het project, dit in afstemming met de verschillende betrokken stakeholders. Je bewaakt de business case, de scope en de toleranties van het project, en stuurt waar nodig bij. Je werkt samen met de projectsecretaris en stuurt het projectteam aan. Je draagt zorg voor de voortgangsrapportage en de projectadministratie, zowel naar interne als naar externe partijen. Je draagt zorg voor evaluatie van het project. Daarnaast doe je actief verbetervoorstellen met betrekking tot de doorontwikkeling van projectmanagement binnen het COA en ben je ook betrokken bij de realisatie van de verbetervoorstellen.


Wat verwachten we van jou?

Je weet op effectieve wijze doelen en prioriteiten te bepalen. Samen met het projectteam zet je de benodigde tijd, acties en middelen in om deze doelen te kunnen bereiken. Overtuigingskracht en uitstekende netwerkvaardigheden kenmerken jou. Je anticipeert op ontwikkelingen en je schakelt vlot wanneer zich onverwacht problemen of kansen voordoen. Je bent analytisch sterk en in staat om snel complexe vraagstukken te doorzien. Je hebt een goed gevoel voor verhoudingen, bent samenwerkingsgericht en weet mensen te verbinden in een omgeving met uiteenlopende, soms tegengestelde belangen. Daarnaast:

  • Naar projectmedewerkers hanteer je een coachende en resultaatgerichte stijl van leidinggeven. 
  • Je beschikt over wo werk- en denkniveau.
  • Je hebt actuele kennis van agile/projectmatig werken en hebt aantoonbare ervaring als projectleider en/of met projectmatig werken.
  • Als je ervaring hebt met AMIF heb je een streepje voor.
Waar ga je werken?

Je komt als projectleider te werken bij de afdeling Projecten primair proces (projectbureau) van de Directie Vakontwikkeling en –ondersteuning. Het projectbureau borgt de kwaliteit van projectmanagement en past zowel de traditionele als ook de meer hedendaagse projectmanagement methodieken toe. Het projectbureau treedt op als opdrachtnemer en uitvoerder van projecten voor het primair proces, en heeft de volgende verantwoordelijkheden:

  • Aanbod van expertise: materiaal, formats en informatie over projectmanagement
  • Schrijven van projectvoorstellen, -plannen en business cases op aanvraag van de opdrachtgever
  • Uitvoeren, monitoren en rapporteren over de voortgang van projecten
  • Projectmanagement professionaliseren en standaardiseren
  • Afstemming andere projectontwikkelingen en expertise in de rest van de organisatie.
Wat bieden we jou?

Wij bieden je een veelzijdige en afwisselende functie, waarbij je samenwerkt met betrokken en gedreven collega’s. Je krijgt veel vrijheid en zelfstandigheid in je werkzaamheden. Het COA hecht sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en biedt daarvoor tal van mogelijkheden.

Het COA hecht sterk waarde aan integriteit en betrouwbaarheid. Zodra wij jou een aanbod doen voor indiensttreding voeren we een pre-employment screening uit. De screening bestaat uit ten minste de volgende onderdelen: aanvraag Verklaring Omtrent Gedrag (VOG), Diploma- en certificaten controle, Identiteitscontrole.


Ons aanbod
  • Een salaris van maximaal € 6.662,75 bruto per maand o.b.v. 36 uur (schaal 10, cao Sociaal werk. Het COA heeft een eigen functieboek en salarisgebouw)
  • Het betreft een tijdelijke aanstelling met een contract voor bepaalde tijd; t.w. voor de periode mei 2024 t/m dec 2025. Hybride werken naar behoefte en in afstemming met de projectleider(s).
  • Reiskosten worden middels een kilometervergoeding vergoed
  • Een dienstverband van minimaal 32 tot 36 uur per week
  • Individueel keuzebudget (ikb) van 18% van het jaarsalaris (incl. vakantiegeld en eindejaarsuitkering)
  • 144 uur vakantieverlof bij een fulltime dienstverband (plus 26 uur in ikb).
  • Vitaliteitsuren (afhankelijk van de leeftijd)
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een loopbaanbudget

Ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan snel via deze website! Voor meer informatie over de functie en het project kun je bellen met Miranda Bal, tijdelijk Projectleider IBA, telefoon: 06-46833190. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.  

Ben jij ZZP-er, houdt er dan rekening mee dat wij onze nieuwe collega’s alleen een loondienstverband aanbieden.


Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in