+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Haag.
Laad meer vacatures

Logistiek Analist Den Haag

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Evoke

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 2.700 - € 3.500 p/m

Vacature in het kort

Duik in de wereld van Supply Chain als Logistiek Analist en maak het verschil door bij te dragen aan operationele efficiëntie, klanttevredenheid en duurzaamheid. In deze rol ben je de spil in het optimaliseren van processen en voorraadbeheer, met een focus op het verminderen van de CO2-uitstoot en het bevorderen van duurzaamheidsnormen. Jouw analyses en aanbevelingen leiden tot concrete verbeteringen en een groenere bedrijfsvoering. Als jij toe bent aan een verandering, lees dan verder voor alle details.
 

Volledige vacaturetekst

Klaar voor een uitdagende rol als Logistiek Analist in Den Haag? Als onderdeel van het team Logistiek & Facilitaire Zaken ben jij de drijvende kracht achter het optimaliseren van de Supply Chain-processen. Samen met collega’s werk je aan het verbeteren van operationele efficiëntie en klanttevredenheid.


Wat ga je doen?

Als Logistiek Analist voor onze opdrachtgever in Den Haag ben jij verantwoordelijk voor het analyseren en optimaliseren van de processen binnen de Supply Chain. Je gaat diep in op de inrichting en beheer van deze processen, waarbij je streeft naar verbetering en efficiëntie. Door nauw samen te werken met verschillende teams binnen de organisatie, breng je synergie en effectiviteit in de operationele activiteiten.

Daarnaast speel je een cruciale rol bij het beheren en optimaliseren van voorraden, waarbij je de juiste balans vindt tussen essentiële voorraden en inwisselbare items. Jouw analyses en aanbevelingen dragen bij aan het realiseren van optimale voorraadniveaus, wat resulteert in soepele en kosteneffectieve projectuitvoeringen.

Een ander belangrijk aspect van jouw functie is het bevorderen van duurzaamheid binnen de Supply Chain-processen. Door gegevens te verzamelen over de herkomst en samenstelling van producten, draag je bij aan het verminderen van onze CO2-footprint en het naleven van duurzaamheidsnormen. Met jouw expertise en betrokkenheid zet je concrete stappen naar een meer milieuvriendelijke bedrijfsvoering.

Kortom, als Logistiek Analist ben jij een sleutelfiguur in het streven naar operationele uitmuntendheid en duurzaamheid voor onze opdrachtgever. Met jouw analytische vaardigheden, teamgeest en passie voor verbetering, ben je klaar om impact te maken in deze dynamische rol.


Jouw werkzaamheden
  • Analyseren en optimaliseren van processen in de Supply Chain;
  • Beheren van voorraden en het vinden van de juiste balans tussen essentiële en inwisselbare items;
  • Samenwerken met verschillende teams binnen de organisatie om synergie en effectiviteit te bevorderen;
  • Verzamelen van gegevens over de herkomst en samenstelling van producten voor duurzaamheidsdoeleinden;
  • Voorstellen doen voor verbetering van processen en implementeren van verbeteringen en duurzaamheidsinitiatieven.


Gevraagd

  • Afgeronde hbo of wo-opleiding in Logistiek, (Technische) Bedrijfskunde of Facility Management;
  • Kennis van softwareprogramma’s voor Supply Chain Management en voorraadbeheer;
  • Analytische vaardigheden om processen te kunnen analyseren en optimaliseren;
  • Communicatieve vaardigheden voor effectieve samenwerking met diverse teams;
  • Duurzaamheidsambities en bekendheid met duurzaamheidspraktijken binnen de Supply Chain;
  • Proactieve houding en vermogen om zelfstandig verbeteringen door te voeren.


Aanbod

Je gaat via Evoke aan de slag in deze functie. Na een tijdje kun je in dienst bij onze partner, als je wil. Of je begint aan een nieuw uitdagend project via ons netwerk. Wij doen er alles aan om onze mensen op dé werkplek te krijgen. Jouw persoonlijke Career Coach is specialist binnen de sector en samen brengen jullie jouw wensen in kaart. Door écht te luisteren, maken zij steeds de juiste connectie voor jou.

Ondertussen bieden wij je alle voordelen als jouw werkgever en Carrière Coach. Zoals een goed salaris, jaarlijks studiebudget en groen pensioen. Samen zetten we zo altijd de beste stappen voorwaarts in jouw loopbaan. Want: Evoke Centers You.



Bedrijfsomschrijving

Bij deze opdrachtgever in Den Haag heerst een dynamische en innovatieve cultuur, waarin teamwork en resultaatgerichtheid centraal staan. Medewerkers worden aangemoedigd om hun analytische en communicatieve vaardigheden te benutten en bij te dragen aan duurzaamheidsinitiatieven. Hier krijg je de kans om impact te maken en jezelf continu te ontwikkelen binnen een inspirerende werkomgeving.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in