+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Haag.
Laad meer vacatures

Projectleider DSO Den Haag

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Maandag®

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Universiteit of hoger
  • Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 70 - € 110 p/u

Vacature in het kort

Binnen de afdeling Stadsontwikkeling – Programma Zuidwest werk je aan uitdagende, hoogwaardige en duurzame projecten in een prioritair ontwikkelingsgebied. Je leidt complete projecten in vastgoed, openbare ruimte of infrastructuur, waarbij je directe impact hebt op de leefomgeving. Deze rol biedt unieke kansen vanuit een raamovereenkomst met de gemeente en de mogelijkheid om te werken aan de stedelijke transformatie van Zuidwest. Nieuwsgierig naar hoe jij een verschil kunt maken? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Over de functie

Binnen de afdeling Stadsontwikkeling – Programma Zuidwest werk je samen met je team(s) en direct betrokkenen aan complete, ingewikkelde, hoogwaardige, en duurzame projecten in het prioritair ontwikkelingsgebied Zuidwest. Dit kan gaan om vastgoed, openbare ruimte, of infrastructuur. Je overlegt met de opdrachtgever over de planning, inhoud, en beslissingen voor je projecten, en je rapporteert regelmatig over GROTIK-aspecten. Je maakt beleidsdocumenten voor het bestuur en zorgt ervoor dat deze goed worden afgehandeld. Je zorgt ervoor dat alle deelprojecten en teamleden samenwerken en complementair zijn.

Wat mag jij verwachten van deze opdracht?

  • Een mooie kans voor een project binnen een G4-gemeente
  • Salaris schaal 12
  • Facturatie verzorgd door Maandag®
  • Unieke kans vanuit een raamovereenkomst met Maandag® en de gemeente
Functie eisen

Jouw werk- en denkniveau is academisch. Je hebt voor dit vakgebied relevante (aanvullende) opleidingen (project-programmamanagement) afgerond en minimaal drie jaar werkervaring in een vergelijkbare functie in het fysiek-ruimtelijke domein. Wij zoeken een ervaren projectleider die leergierig, nieuwsgierig en maatschappelijk georiënteerd is, die over bestuurlijke sensitiviteit beschikt en stevig in zijn of haar schoenen staat. Wij hebben behoefte aan een creatieve denker met incasseringsvermogen die zich makkelijk beweegt in het krachtenveld van de verschillende stakeholders.

Daarnaast beschik je over:

- Een opleiding op wo-niveau

- Aanvullende opleidingen op het gebied van project- en programmamanagement

- Minimaal drie jaar werkervaring in een vergelijkbare functie op het gebied van stedelijke ontwikkeling en infrastructuurprojecten


Over het bedrijf

Je gaat aan de slag bij Programma Zuidwest, een onderdeel van de Dienst Stedelijke Ontwikkeling. Tegen 2040 streven we ernaar dat bewoners in Zuidwest dezelfde kansen hebben als die in andere delen van de stad. Om dit te realiseren, is er veel werk te doen in dit gebied. Veel woningen zijn verouderd en voldoen niet meer aan de hedendaagse eisen. Met de fysieke ingrepen van dit programma, samen met de sociale maatregelen van de Brede Aanpak Zuidwest en de Regiodeal, transformeren we Zuidwest van een kwetsbaar naar een sterk, aantrekkelijk en veerkrachtig deel van de stad. Dit biedt niet alleen de kans om te groeien, maar het biedt ook Zuidwest een unieke kans om mee te groeien met de stad. Door nieuwe woningen te bouwen, verouderde woningen te vernieuwen, en samen te werken met woningcorporaties en andere partners, creëren we een betere thuisbasis. Er zullen 10.000 nieuwe woningen worden gebouwd, 6.500 woningen worden gesloopt en herbouwd, en 8.500 woningen worden gerenoveerd. Kortom: Zuidwest staat tussen nu en 2040 voor de uitdaging om maar liefst 25.000 nieuwe of verbeterde woningen te realiseren. Voor elke gesloopte sociale huurwoning komt er een nieuwe sociale huurwoning terug.


Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Projectleider DSO die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in