+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Barista Den Haag Den Haag

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Tempo-Team

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 24 uur
  • MBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Tijdelijk contract
  • 13,27 p/u

Vacature in het kort

Droom je ervan om als barista te werken en de perfecte cappuccino te maken? Bij ons kan die droom werkelijkheid worden! Je leert alles over koffie en gastvrijheid, zelfs als je nog geen ervaring hebt. Elke week krijg je je salaris, wat fijn is. Je werkt op verschillende plekken, dus het is nooit saai. Ook krijg je de kans om een barista certificaat te halen. Je maakt niet alleen koffie, maar zorgt ook voor een geweldige ervaring voor de gasten. Meer weten over deze leuke kans? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Droom jij van een bruisende baan als barista in Den Haag? 🌟 Zie jij het al voor je? Jij, die de allerbeste cappuccino’s maakt met het meest perfecte melkschuim... ooit! ☕️👌 En dan, bam! Met jouw skills verras je je gasten met de heerlijkste koffies! Heb je nog geen barista certificaat? No worries! Bij ons kun je dat zo in de pocket hebben! Laten we samen jouw droom waarmaken! 🚀

Wat bieden wij jou
  • Salaris is € 13,27 per uur, lekker!
  • Elke dinsdag je salaris, nice!
  • We leren je graag álles over koffie & hospitality!
  • Afwisseling in werkplekken en collega's, gezellig!
  • Barista certificaat via Tempo Team!
Wie ben jij

Je hebt echt passie voor goede koffie en je kan dit enthousiasme ook overbrengen op je gasten.
Verder:

  • woon je in (de regio) Den Haag
  • ben je overdag en doordeweeks beschikbaar
Wat ga je doen

Koffieliefhebbers, opgelet! ☕️ Als een échte barista tover jij onze koffiebar om tot hét koffieparadijs! Vanaf het moment dat je 's ochtends de espressomachine aanzet, is het jouw show. 💫 Als barista ben jij ook de gids die onze gasten door de magische wereld van koffie leidt. Met jouw kennis geef je advies en deel je leuke weetjes.☕

Maar bij jou stopt het niet bij koffie. Nee, jij maakt er een echte ervaring van! Een bezoekje aan jou is als een korte vakantie. 😍 Met jouw interesse in de gasten en jouw unieke presentatie wordt elke 'gewone' kop koffie een geniet moment. 🌟

En weet je wat het nog beter maakt? De keuze van heerlijke muffins en koekjes om die koffiemomentjes compleet te maken. 🍪🧁 Aan het roer van de kassa zorgen jouw glimlach! Jouw gastvrijheid zorgt dat iedereen zich welkom voelt!

Waar ga je werken

Als barista bij Tempo Team ga jij in de regio Den Haag werken bij voornamelijk zakelijke locaties. Denk hierbij aan overheidsinstellingen en kantoren van multinationals. Bedrijven hebben hier een luxe espresso bar of grand café met een uitgebreide koffiekaart.

Sollicitatie

Klaar om het verschil te maken en onze gasten elke dag weer te verrassen? Jij maakt van koffie niet zomaar een drankje, maar een ervaring om nooit te vergeten! Let's brew some magic together! ✨ Solliciteer en spreek jou binnen 1 werkdag.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in