+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Barista Rotterdam Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Tempo-Team

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 32 uur
  • MBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Tijdelijk contract
  • 13,27 p/u

Vacature in het kort

Hou je van koffie en wil je werken in een plek waar de geur van verse koffie je dag maakt? Als barista bij ons, maak je niet alleen de beste koffie, maar zorg je ook voor een glimlach op de gezichten van gasten. Je werkt met een team dat net zo gepassioneerd is over koffie als jij. We bieden je de kans om gratis een barista training te volgen, zodat je nog beter wordt in wat je doet. Samen maken we elke werkdag leuk en speciaal. Meer weten? Lees vooral verder!
 

Volledige vacaturetekst

Ruik je het al? 🤩 Die onweerstaanbare geur van vers gebrande koffiebonen. Het maken van de perfecte, fluweelzachte melkschuimlaag. Het allerbeste: gasten die met een brede glimlach. 😊☕ Jouw espressobar staat vol met gelukkige mensen! Klinkt als muziek in de oren, toch!?

Wat bieden wij jou
  • Beloning: € 13,27 per uur.
  • Functie: Leuk en afwisselend!
  • Werkgever: Tempo Team staat voor werkplezier!
  • Fun: Werken met dé leukste collega's!
  • Ontwikkeling: Gratis barista trainingen!
Wie ben jij

Jij hebt passie voor koffie! Tijdens onze training ontwikkel je je tot een ware koffiekenner. De liefde en kennis draag je uit in je werk. Verder:

  • woon je in (de buurt van) Rotterdam
  • ben je overdag en doordeweeks beschikbaar
Wat ga je doen

Jouw werkdag start om 8:00 uur. Jij wordt verwelkomd door een collega, samen gaan jullie vandaag de koffiecorner rocken! 🚀☕️ Eerst even opwarmen met een zelfgemaakte, heerlijke kop koffie voor jezelf. Dé perfecte start van je dag. ☕️💪

Jij tovert de koffiecorner om tot een waar koffieparadijs! Jij vult de voorraad muffins, smoothies, en sandwiches aan. Daardoor ziet alles er piekfijn uit. 🧁 Al snel stromen de gasten binnen. Die zijn vast afgekomen op de geur van verse koffie. Samen met je collega vorm je een top team en maken jullie het supergezellig!

Na de drukte is het tijd voor een kleine schoonmaak. ✨ In de middag keert de rust terug. Maar er zijn nog steeds gasten die voor hun koffiemomentje komen. Jij grijpt deze kans om gezellig een praatje te maken. Ook laat jij zien dat je een koffie-expert bent. Van normale koffies tot cappuccino's en latte macchiato's. Jij hebt vandaag een breed scala aan koffies met succes geserveerd. Die barista training komt goed van pas!

Rond 15:30 uur nadert het einde van je dienst. Je zorgt dat alles netjes is voor de volgende shift. Terugkijkend op een superleuke en gezellige dag, kun je niet wachten tot je volgende dienst als barista! 🌟👏 Wat een topdag!

Waar ga je werken

In Rotterdam werk je op verschillende (zakelijke) locaties zoals scholen, grote kantoren en overheidsinstellingen. Op de locaties werk je zelfstandig of samen met een collega in de koffiecorner. Van luxe koffiecorner tot grand café, jij maakt iedereen blij met jouw perfecte koffies!

Sollicitatie

Duik in de wondere wereld van koffie! Word hét stralende middelpunt van Tempo Team Hospitality als onze nieuwe barista! 🌟☕️ Zet die stap! Laat jouw passie voor koffie schitteren en maak elke dag bijzonder voor jezelf en de gasten! ✨👩‍🍳👨‍🍳 Ben jij klaar om te shinen? Join ons team nu! 🚀🎉

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in