+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Jeugdbeschermer SKJ Den Haag

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Maandag®

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Maandag®

Gevraagd

  • 24 - 40 uur
  • Junior/Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.927 - € 4.992 p/m
  • Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

In deze functie help je kwetsbare kinderen en families die in moeilijke situaties zitten. Je zorgt voor de veiligheid van kinderen, maakt plannen en werkt samen met verschillende mensen en organisaties. Het is belangrijk dat je sterk bent en goed kunt omgaan met lastige situaties. Je krijgt een belangrijke baan in een enthousiast team. Ook kun je cursussen volgen en zijn er kansen voor persoonlijke groei. Wil jij jouw talenten benutten in een nieuwe omgeving? Lees verder om te ontdekken hoe.
 

Volledige vacaturetekst

Over de functie

De stichting waar je komt te werken zit zich in voor de meest kwetsbaren in de samenleving. De organisatie geeft hulp aan kwetsbare mensen die hulp nodig hebben op het gebied van (geestelijke gezondheid), (beschermd) wonen, werk en opvoeding. Tevens biedt de stichting o.a. diensten op het gebied van jeugdbescherming. Dit is waar jij zult komen te werken.

De jeugdbeschermer komt in beeld op het moment dat de rechter een jeugdbeschermingsmaatregel oplegt. Vaak gaat dit om kinderen die leven in situaties waarin misbruik, geweld, schulden, verslaving en ander soort heftige problematiek voorkomt. Jij gaat je richten op de veiligheid van kinderen. Je gaat een netwerk in kaart brengen van de instanties en personen rond het gezin. Je gaat op huisbezoek, je stelt behandelplannen op en je houdt alle ontwikkelingen bij. Tevens zal je contact onderhouden met andere organisaties die zich rond het gezin bewegen. Als de rechter beslist dat een kind in ernstig gevaar is en het ouderlijk gezag wordt beëindigd, wordt de opvoeding van dit kind jouw verantwoording. In dit geval regel jij onderkomen voor het kind en bezoek je het kind regelmatig. Tot slot hoort het verantwoording afleggen bij de rechtbank ook bij het takenpakket.

Het is belangrijk dat je stevig in je schoenen staat, dat je ad-hoc kunt reageren en dat je niet makkelijk uit het veld bent te slaan. Je zult immers te maken krijgen met pittige casussen en hectische situaties. Van allerlei kanten zullen betrokkenen zich met de zaken bemoeien en proberen jou te overtuigen. Tevens is het belangrijk dat je betrokken bent, maar dat je ook afstand kunt nemen van de situatie. 


Functie eisen

Wat kun je van ons verwachten?

Je krijgt een mooie functie die ertoe doet;

Je krijgt de mogelijkheid voor een (vast) dienstverband bij

Maandag®;

Salaris tussen de 2927,17 - 4992,11 bruto per maand (schaal 10

CAO Jeugdzorg)

Een enthousiast team;

Je krijgt de mogelijkheid om gratis cursussen te volgen via de

Maandag® Academy en interne trainingsmogelijkheden;

Je krijgt reiskostenvergoeding, een pensioenregeling,

vakantiedagen en vakantiegeld;

Verder voldoe jij als jeugdbeschermer in de jeugdzorg aan de onderstaande eisen.

·        Je gaat graag zelfstandig te werk;

·        Je bent SKJ-geregistreerd;

·        Je bent minimaal 24 uur beschikbaar;

·        Je hebt relevante werkervaring/stages binnen de jeugdzorg;


Over het bedrijf

Bij Maandag® staan goede primaire & secundaire arbeidsvoorwaarden, flexibele zekerheid én ontwikkeling centraal. Wij bieden de mogelijkheid om aan diverse opdrachten en bij verschillende opdrachtgevers aan de slag te gaan. Onze begeleiding, opleidingsmogelijkheden en de Maandag® Academy dragen bij aan vakinhoudelijke én persoonlijke ontwikkeling. Bij Maandag® werken we elke dag hard om mensen met werk te verbinden waar ze zin in hebben en zin in houden.


Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Jeugdbeschermer SKJ die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in