+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Haag.
Laad meer vacatures

Leerkracht in opleiding Den Haag

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Maandag®

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Maandag®

Gevraagd

  • 16 uur
  • Junior/Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.301 - € 5.030 p/m
  • Eindejaarsuitkering, Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Als leerkracht in opleiding bij Maandag® krijg je de kans om te groeien in een omgeving. Je werkt op verschillende scholen en met diverse groepen, wat je veel waardevolle ervaring geeft. Maandag® investeert in jouw ontwikkeling met trainingen en coaching. Je krijgt een persoonlijke onderwijscoach voor begeleiding. Word je hier enthousiast van? Leer meer over wat je te wachten staat!
 

Volledige vacaturetekst

Over de functie

Als leerkracht in opleiding bij Maandag® krijg je de unieke kans om je vaardigheden te ontwikkelen in een dynamische en ondersteunende omgeving. Enkele voordelen van werken via Maandag® tijdens je opleiding:

  1. Variatie en Diversiteit: Bij Maandag® krijg je de mogelijkheid om te werken binnen verschillende scholen en met diverse doelgroepen. Deze diversiteit stelt je in staat om je horizon te verbreden en waardevolle ervaring op te doen die je in je toekomstige carrière als leerkracht zal helpen.
  2. Professionele Ontwikkeling: Maandag® investeert in jouw professionele groei door middel van trainingen, workshops en coaching. Je krijgt de kans om te leren van ervaren onderwijsprofessionals en jezelf te ontwikkelen op zowel persoonlijk als professioneel vlak. Of het nu gaat om klassenmanagement, differentiatie of het gebruik van innovatieve lesmethoden, Maandag® ondersteunt jou bij elke stap van je ontwikkeling.
  3. Flexibiliteit en Zekerheid:Of je nu op zoek bent naar een parttime of fulltime positie, Maandag® biedt verschillende mogelijkheden die aansluiten bij jouw behoeften.
  4. Onderwijscoach: Bij Maandag® geloven we in het belang van persoonlijke begeleiding. Daarom bieden we jou een toegewijde onderwijscoach die jou gedurende je loopbaan bij Maandag® kan ondersteunen in specifieke hulpvragen. Of je nu behoefte hebt aan advies over lesmethoden, omgaan met uitdagende situaties in de klas, of het plannen van je carrière pad, onze onderwijscoach staat voor je klaar om jou te begeleiden en te ondersteunen.
  5. Goede arbeidsvoorwaarden: Bij Maandag® krijg je naast je salaris (CAO-PO LB €3301,00 en €5030,00) uiteraard reiskostenvergoeding van €0,23 per kilometer. Een eindejaarsuitkering, vakantiegeld en pensioen opbouw bij BeFrank.

Functie eisen
  • Jij volgt momenteel de pabo;
  • Jij gaat binnenkort starten met de pabo en hebt al enige werk- en of stage ervaring binnen het onderwijs (bijvoorbeeld als onderwijsassistent);
  • Jij bent vanaf 0,4 fte beschikbaar;
Over het bedrijf

Bij Maandag® staan goede primaire & secundaire arbeidsvoorwaarden, flexibele zekerheid én ontwikkeling centraal. Wij bieden de mogelijkheid om aan diverse opdrachten en bij verschillende opdrachtgevers aan de slag te gaan. Onze begeleiding, opleidingsmogelijkheden en de Maandag® Academy dragen bij aan vakinhoudelijke én persoonlijke ontwikkeling. Bij Maandag® werken we elke dag hard om mensen met werk te verbinden waar ze zin in hebben en zin in houden.


Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Leerkracht in opleiding die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in