+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.
Laad meer vacatures

Leerkracht Basisonderwijs Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Maandag®

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 16 - 40 uur
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.301 - € 5.862 p/m

Vacature in het kort

Als leerkracht in het basisonderwijs vervul je een cruciale rol in de educatie en ontwikkeling van jonge geesten. Je bent niet alleen verantwoordelijk voor het lesgeven, maar ook voor het zijn van een inspirerend rolmodel. Bij Maandag(R) bieden we niet alleen uitstekende arbeidsvoorwaarden, maar ook de kans om je te blijven ontwikkelen door diverse opdrachten en opleidingsmogelijkheden. Jouw creativiteit en samenwerking met collega's staan centraal in een inspirerende werkomgeving. Meer weten over deze spannende kans? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Over de functie

Als leerkracht binnen het basisonderwijs oefen je een enorm krachtige invloed uit op je leerlingen! Niet alleen breng je hun alle essentiële educatieve vaardigheden bij, maar je fungeert ook als een rolmodel. Deze dubbele rol schenkt je buitengewone voldoening uit je werk. De uitdaging in dit beroep ligt in het op een boeiende wijze wekken van de interesse van je leerlingen. Hiervoor komt jouw flinke dosis creativiteit uitstekend van pas. Daarnaast zal je veel samenwerking met je collega’s waardoor er een fijne sfeer heerst binnen het team!

Wat zijn jouw taken als leerkracht in het basisonderwijs? Als leerkracht ben je verantwoordelijk voor:

  • Het voorbereiden en geven van de lessen: Leerkrachten creëren boeiende lesplannen en materialen, passend bij leerdoelen en leerling behoeften. Ze leveren lesstof op een begrijpelijke en interactieve manier.
  • Het beoordelen van de leerlingen: Leerkrachten evalueren voortgang door toetsen en opdrachten, begrijpen hoe leerlingen de stof absorberen en passen lesmethoden dienovereenkomstig aan.
  • Individuele begeleiding van leerlingen: Leerlingen die extra hulp nodig hebben, ontvangen individuele aandacht en aangepaste instructie om te zorgen dat ze de lesstof begrijpen en volgen.
  • Klassenmanagement: Leerkrachten creëren en handhaven een positieve leeromgeving door regels vast te stellen, interactie te beheren en orde te bewaren zodat leren centraal staat.
  • Communicatie met ouders/verzorgers: Leerkrachten onderhouden regelmatig contact met ouders/verzorgers via oudergesprekken, rapporten en communicatieplatforms om de voortgang van leerlingen te delen en te bespreken.
Functie eisen

Wat verwachten wij van jou als leerkracht in het basisonderwijs?

  • Dat je de PABO hebt afgerond of je bent in de afrondende fase.
  • Mocht je deeltijd student zijn van de pabo of een onderwijsassistent met veel zelfstandige leservaring reageer dan zeker ook!
  • Dat je tussen de 16 en 40 uur beschikbaar bent.
  • Je bent enthousiast over de vacature en zou zo snel mogelijk willen starten!
Over het bedrijf

Bij Maandag® staan goede primaire & secundaire arbeidsvoorwaarden, flexibele zekerheid én ontwikkeling centraal. Wij bieden de mogelijkheid om aan diverse opdrachten en bij verschillende opdrachtgevers aan de slag te gaan. Onze begeleiding, opleidingsmogelijkheden en de Maandag® Academy dragen bij aan vakinhoudelijke én persoonlijke ontwikkeling. Bij Maandag® werken we elke dag hard om mensen met werk te verbinden waar ze zin in hebben en zin in houden.


Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de leerkracht Basisonderwijs die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in