+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.
Laad meer vacatures

Leerkracht groep 7 Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Maandag®

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.301 - € 5.030 p/m
  • Eindejaarsuitkering, Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Maandag(R) zoekt enthousiaste leerkrachten voor groep 7 die het beste in elk kind naar boven halen. Onze scholen bieden ruimte voor jouw professionele groei en zorgen voor ondersteuning, of je nu net begint of al veel ervaring hebt. We werken samen in teams en vinden een open blik en teamgeest belangrijk. Bij ons draait het om samen leren, met humor en ontspanning. We bieden ook leuke extra s, zoals koffiemomentjes en opleidingen via de Maandag(R) Academy. Benieuwd naar de rest? Lees door!
 

Volledige vacaturetekst

Over de functie

Maandag® zoekt enthousiaste leerkrachten voor groep 7! Bij onze scholen staat het welzijn van de leerlingen centraal. Wij zoeken een juf of meester die niet alleen onderwijst, maar ook het beste in elk kind naar boven haalt. Als lid van het team draag je bij aan groep doorbrekend werken en versterk je het onderwijsconcept. Samen leren, met een vleugje humor en ontspanning, staat bij onze scholen hoog in het vaandel.

Bij Maandag® bieden ruimte voor professionele ontwikkeling, waarbij je kunt rekenen op ondersteuning, of je nu een doorgewinterde professional bent of aan het begin van je carrière staat. Een open blik en teamspelersmentaliteit zijn essentieel. Ben jij als leerkracht een doener met een passie voor het basisonderwijs? Dan nodigen we je uit om contact met ons op te nemen.

Als leerkracht op onze scholen leid je kinderen op voor de wereld van morgen. Je stimuleert hun groei in een leerrijke omgeving en bereidt ze voor op de eisen van deze tijd. Ons onderwijs evolueert mee met de maatschappelijke veranderingen, waarbij we focussen op het ontwikkelen van vaardigheden naast basiskennis.

Bij onze scholen draait het om een pedagogisch klimaat waarin respect, veiligheid en openheid centraal staan. Samen dragen we verantwoordelijkheid voor een veilige omgeving. Als leerkracht maak je het verschil door toewijding en deskundigheid. Op onze scholen wordt lezen, schrijven en spreken gestimuleerd, en zoeken wij een leerkracht die onze bovenbouwers met trots over de eindstreep trekt. Word jij de mentor die onze leerlingen een fantastische tijd bezorgt?

Twijfel je of deze vacature bij je past, maar wel enthousiast? Solliciteer dan toch. We kijken graag met je naar de mogelijkheden.



Wat biedt Maandag® jou?

  • Een salaris conform de CAO-PO tussen de €3.301,00 en €5030,00. Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring;
  • Vanuit een (vast) dienstverband bij Maandag® kun je op diverse opdrachten worden ingezet. Vooraf worden jouw wensen uiteraard besproken;
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33%;
  • Vakantiegeld van 8,33%;
  • Een pensioenregeling bij BeFrank;
  • Reiskostenvergoeding op basis van €0,23 per kilometer;
  • Opleiding en trainingsmogelijkheden via onze Maandag® Academy;
  • Regelmatige koffiemomentjes met mij en/of de accountmanager.

Herken jij jezelf in de bovenstaande vragen en punten, solliciteer dan direct. Vragen? Ik ben te bereiken op 06-16077833 of via via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.


Functie eisen

Wat vragen wij van jou?

  • Je hebt de PABO afgerond of bent in afrondende fase hiervan;
  • Je spreekt Nederlands;
  • Je bent woonachtig in Nederland;
  • Beschikbaar tussen de 0,4 en 1,0 fte

Wil jij zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? Dan ben je bij Maandag® aan het juiste adres!


Over het bedrijf

Bij Maandag® zetten we ons dagelijks in om mensen te koppelen aan werk waar ze enthousiast van worden, waar ze zin in hebben en zin in houden. Tot nu toe doen we dit voor meer dan 5.000 professionals. Als recruiter binnen het onderwijsdomein ben ik specifiek geïnteresseerd in jouw volgende loopbaanstap en ambities. Of je nu een startende professional bent of een ervaren vak expert, ik ben er om je te helpen de juiste match te vinden. Iedereen bezit unieke competenties, en samen wil ik ontdekken wat die voor jou zijn. Of je nu op zoek bent naar stabiliteit of flexibiliteit, bij ons vind je de perfecte balans. Laten we samen aan de slag gaan om te verkennen welke mogelijkheden het beste bij jou passen. Want zoals we zeggen: wie houdt van zijn of haar werk heeft altijd zin in maandag. 


Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Leerkracht groep 7 die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in