+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Haag.
Laad meer vacatures

ZZP groepsleerkracht basisonderwijs Den Haag

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Maandag®

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Freelance

Vacature in het kort

Als zelfstandige leerkracht op het regulier onderwijs geef je boeiende lessen en help je leerlingen hun volledige potentieel te bereiken. Je werkt flexibel en past je aan de behoeften van de leerlingen aan. Je krijgt de kans om met verschillende groepen te werken en je lesgeven te ontwikkelen. Bijzonder is dat je facturatie makkelijk is en je kunt profiteren van een groot netwerk. Ook krijg je hulp bij het vinden van nieuwe opdrachten. Dit is een mooie kans om te groeien in je vak en met plezier te werken. Lees verder om te zien hoe jouw vaardigheden passen bij deze rol.
 

Volledige vacaturetekst

Over de functie

Ben jij een zelfstandige en ervaren leerkracht met een passie voor het regulier onderwijs? Wil je flexibiliteit en vrijheid in je werk combineren met het begeleiden en inspireren van leerlingen? Dan is deze vacature voor een ZZP leerkracht op het regulier onderwijs iets voor jou!

Als zelfstandig leerkracht verzorg je boeiende en interactieve lessen in verschillende vakken op basis van het reguliere curriculum. Je hebt ervaring met verschillende groepen en bent in staat om je lesstijl en aanpak aan te passen aan de behoeften van de leerlingen. Je biedt individuele begeleiding en ondersteuning aan leerlingen die extra hulp nodig hebben of juist extra uitdaging kunnen gebruiken. Je identificeert de leerbehoeften van de leerlingen en ontwikkelt gepersonaliseerde leerplannen om hen te helpen hun volledige potentieel te bereiken. Je onderhoudt nauw contact met collega's, ouders/verzorgers en eventuele externe professionals. Je bent in staat om effectief te communiceren over de voortgang en behoeften van de leerlingen en kunt samenwerken om hun educatieve reis te optimaliseren.

Wat wij bieden aan onze ZZP leerkracht basisonderwijs :

  • Facturatie middels Reversed Billing, zodat je minder administratie hebt;
  • Gebruik maken van het netwerk van Maandag®;
  • Een extra paar ogen die mee zoekt naar opdrachten.
Functie eisen

Als zelfstandig leerkracht op het regulier onderwijs krijg je de mogelijkheid om je expertise in te zetten op verschillende scholen en klassen.

Functie eisen

  • Je bent PABO bevoegd of zit in je 3e of 4e jaar van de opleiding;
  • Je bent 0,4 – 1,0 FTE beschikbaar;
  • Je hebt relevante werk en/of stage ervaring;
  • Je bent didactisch en pedagogisch sterk.
Over het bedrijf

Bij Maandag® staan goede primaire & secundaire arbeidsvoorwaarden, flexibele zekerheid én ontwikkeling centraal. Wij bieden de mogelijkheid om aan diverse opdrachten en bij verschillende opdrachtgevers aan de slag te gaan. Onze begeleiding, opleidingsmogelijkheden en de Maandag® Academy dragen bij aan vakinhoudelijke én persoonlijke ontwikkeling. Bij Maandag® werken we elke dag hard om mensen met werk te verbinden waar ze zin in hebben en zin in houden.


Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de ZZP groepsleerkracht basisonderwijs die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in