+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Haag.
Laad meer vacatures

Groepsleerkracht groep 8 Den Haag

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Maandag®

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Parttime/Fulltime
  • Junior/Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.301 - € 5.862 p/m
  • Eindejaarsuitkering, Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Als enthousiaste leerkracht in groep 8 speel je een cruciale rol in het begeleiden van leerlingen tijdens hun laatste jaar op de basisschool. Je maakt deel uit van een dynamisch team dat zich inzet voor een inspirerende leeromgeving. Geniet van unieke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals flexibele zekerheid, de mogelijkheid tot diverse opdrachten, en uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden via de Maandag(R) Academy. Vol interesse om meer te weten? Ontdek alle details hieronder!
 

Volledige vacaturetekst

Over de functie

Ik ben op zoek naar een enthousiaste en toegewijde leerkracht om ons team te versterken in groep 8. Als leerkracht in groep 8 speel je een essentiële rol in het begeleiden en ondersteunen van leerlingen tijdens hun laatste jaar van het basisonderwijs. Je zult deel uitmaken van een dynamisch en gepassioneerd team dat gericht is op het bieden van een stimulerende en uitdagende leeromgeving.

  1. Lesgeven: Je bent verantwoordelijk voor het verzorgen van boeiende en interactieve lessen in verschillende vakgebieden, waaronder taal, rekenen, wetenschap, geschiedenis en aardrijkskunde. Je zorgt ervoor dat de lesstof aansluit bij de leerbehoeften van de leerlingen en dat zij zich optimaal kunnen ontwikkelen.
  2. Begeleiding en ondersteuning: Je begeleidt en ondersteunt leerlingen bij hun persoonlijke groei en ontwikkeling. Je biedt individuele aandacht aan leerlingen die extra hulp nodig hebben en stimuleert hen om hun potentieel te bereiken. Daarnaast begeleid je leerlingen bij het maken van de overstap naar het voortgezet onderwijs.
  3. Voorbereiding en evaluatie: Je bereidt lesplannen en lesmateriaal voor om ervoor te zorgen dat de leerdoelen worden behaald. Je evalueert de voortgang van de leerlingen en past je onderwijsaanpak aan op basis van hun individuele behoeften. Je neemt ook deel aan teamvergaderingen en oudergesprekken om de voortgang te bespreken.
  4. Toetsing en rapportage: Je neemt toetsen af om de kennis en vaardigheden van de leerlingen te beoordelen. Je analyseert de resultaten en rapporteert deze aan de leerlingen en hun ouders/verzorgers. Je biedt constructieve feedback en werkt samen met ouders/verzorgers om de leerprestaties van de leerlingen te verbeteren.
  5. Voorbereiding op het voortgezet onderwijs: Je begeleidt leerlingen bij het kiezen van een passend voortgezet onderwijs en helpt hen bij het voorbereiden van de benodigde toelatingsexamens of gesprekken. Je organiseert informatiebijeenkomsten en begeleidt leerlingen bij het invullen van aanmeldingsformulieren.

Als leerkracht in groep 8 heb je de unieke kans om een blijvende impact te hebben op het leven van je leerlingen. Ben jij klaar om deze uitdaging aan te gaan en een waardevolle bijdrage te leveren aan hun educatieve reis? Solliciteer dan nu en word een gewaardeerd lid van ons docententeam!

Wat wij bieden aan jou:

  • Een salaris conform de CAO-PO tussen de €3.301,00 en €5.862,00 (LB of LC);
  • Als ZZP'er ben je ook zeker welkom!
  • Maandag® biedt vakantiegeld 8,33%, eindejaarsuitkering 8,33% en een pensioenregeling bij Be Frank;
  • Flexibiliteit en zekerheid;
  • Vanuit een (vast) dienstverband bij Maandag® kun je diverse opdrachten/functies vervullen. Een project voor de lange termijn behoort zeker tot de mogelijkheden;
  • Reiskostenvergoeding op basis van 0,23 per kilometer (loondienst);
  • Het werken aan je persoonlijke ontwikkeling en het volgen van diverse cursussen en trainingen behoort tot de mogelijkheden.

Wat vragen wij van jou:

  • PABO bevoegd of in opleiding;
  • Werkervaring in het basisonderwijs is een pré;
  • Fulltime, parttime is ook bespreekbaar;
Functie eisen
  • Je hebt een relevante onderwijsbevoegdheid en ervaring in het lesgeven aan groep 8.
  • Je hebt kennis van de leerdoelen en kerndoelen van het basisonderwijs.
  • Je bent in staat om een veilige en inclusieve leeromgeving te creëren waarin alle leerlingen zich kunnen ontwikkelen.
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden en kunt effectief samenwerken met collega's, ouders/verzorgers en externe partijen.
  • Je hebt oog voor de individuele behoeften van leerlingen en kunt differentiëren in je onderwijsaanpak.
  • Je bent flexibel, geduldig en kunt omgaan met de uitdagingen die het werken met leerlingen in groep 8 met zich meebrengt.
Over het bedrijf

Bij Maandag® staan goede primaire & secundaire arbeidsvoorwaarden, flexibele zekerheid én ontwikkeling centraal. Wij bieden de mogelijkheid om aan diverse opdrachten en bij verschillende opdrachtgevers aan de slag te gaan. Onze begeleiding, opleidingsmogelijkheden en de Maandag® Academy dragen bij aan vakinhoudelijke én persoonlijke ontwikkeling. Bij Maandag® werken we elke dag hard om mensen met werk te verbinden waar ze zin in hebben en zin in houden.


Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Groepsleerkracht groep 8 die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in