+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Haag.
Laad meer vacatures

Business Analist Den Haag

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Yacht

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Yacht

Gevraagd

  • 40 uur
  • Universiteit of hoger
  • Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • Eindejaarsuitkering, Opleidingsbudget

Vacature in het kort

Speel een cruciale rol in het verbeteren van de Nederlandse gezondheidszorg als Business Analist bij een toonaangevende organisatie. Werk samen met een team van experts aan het veilig en betrouwbaar uitwisselen van medische gegevens tussen zorgverleners. Jouw verantwoordelijkheid omvat het waarborgen van naleving van afspraken en regels door middel van het schrijven van teksten, ophalen van requirements en het maken van diagrammen. Een unieke kans om bij te dragen aan een innovatieve missie. Ben jij klaar voor de volgende stap in je carrière? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Wil jij een rol spelen in het verbeteren van de Nederlandse gezondheidszorg? Als Business Analist bij VZVZ kun je bijdragen aan een innovatieve missie voor veilige uitwisseling van medische gegevens.

Bij VZVZ werk je met een team van experts aan het verbeteren van de manier waarop verschillende computersystemen met elkaar kunnen communiceren. Dit is belangrijk omdat het ervoor zorgt dat gezondheidsgegevens veilig en betrouwbaar kunnen worden uitgewisseld tussen verschillende zorgverleners.

Jouw rol is om ervoor te zorgen dat de afspraken en regels die we maken voor deze uitwisseling, goed werken en worden nageleefd. Je bereikt dit door teksten te schrijven, requirements op te halen en te verduidelijken, en door diagrammen te maken in formele modelleertalen zoals UML, BPMN of ArchiMate.

Als Business Analist bij VZVZ heb je een diverse baan, waarin je zowel bezig bent met business analyse als architectuur. Je stelt wijzigingsvoorstellen op, werkt ze uit en zorgt voor integratie in het afsprakenstelsel. Je analyseert requirements voor de diverse componenten die onder het beheer van VZVZ vallen. In samenwerking met de architecten zet je deze requirements om in heldere opdrachten voor externe partijen. Daarbij bewaak je de samenhang en zorg je dat deze aan gestelde eisen voldoen.



Gevraagd

  • Afgeronde academische opleiding (bedrijfskundige) ICT of (medische) informatiekunde;
  • 3-5 jaar werkervaring in business analyse of informatieanalyse;
  • Ervaring in de gezondheidszorg of het publieke domein is een pluspunt evenals kennis van requirements management, software-ontwikkeling en IT beheersprocessen. 


Aanbod

Arbeidsvoorwaarden

VZVZ biedt jou een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband! En een competitief salaris, passend op jouw ervaring en achtergrond, met een eindejaarsuitkering en een premievrij pensioen. Om ruimte te geven aan je persoonlijke groei en ontwikkeling krijg je een opleidingsbudget en onbeperkt toegang tot de online leeromgeving. VZVZ biedt de mogelijkheid om hybride te werken en de middelen zoals een telefoon en laptop.



Bedrijfsomschrijving

VZVZ is een pionier als het gaat om de gezondheidstechnologie en hebben de missie om een naadloze, veilige uitwisseling van medische gegevens mogelijk te maken. Zij streven ernaar om de branche te transformeren door innovatieve oplossingen te bieden die de kwaliteit van zorg verbeteren en levens redden.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in