+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.
Laad meer vacatures

Uitdagende rol als Business Analist in Rotterdam Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Multiplied Midden Nederland

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Universiteit of hoger
  • Junior/Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • 13e maand, Winstdeling

Vacature in het kort

Duik in de wereld van data-innovatie als business analist bij een toonaangevend bedrijf dat op maat gemaakte data-oplossingen biedt voor diverse sectoren. In deze rol leid je dataprojecten van A tot Z, waarbij je de brug slaat tussen klantwensen en technische mogelijkheden. Jouw inzichten en communicatievaardigheden zijn cruciaal om bedrijfsprocessen te optimaliseren. Geniet van de kans om met geavanceerde technologieën te werken en bij te dragen aan de toekomst van data-analyse. Lees door en ontdek waarom wij jouw expertise nodig hebben.
 

Volledige vacaturetekst

Onze opdrachtgever is een bedrijf dat zich richt op het leveren van een geïntegreerd dataplatform waarmee organisaties hun gegevens kunnen verzamelen, opslaan, beheren, analyseren en visualiseren. Het bedrijf biedt oplossingen op maat voor verschillende bedrijfstakken, waaronder gezondheidszorg, detailhandel, financiële dienstverlening en overheid. Het platform wat ze hebben maakt gebruik van geavanceerde technologieën zoals kunstmatige intelligentie, machine learning en gegevensvisualisatie om klanten te helpen hun bedrijfsprocessen te optimaliseren en betere beslissingen te nemen op basis van data-analyse.
 

Als business analist bij onze opdrachtgever ga jij aan de slag met het leiden van dataprojecten voor nieuwe klanten. Samen met het team breng jij de wensen van de klant in kaart en bepaal jij de mogelijkheden van zijn datastromen en organisatie. Jij bent het eerste contact en brengt de vereisten en verwachtingen van de organisatie snel en gedetailleerd in kaart. Vervolgens breng jij tot in detail de beschikbare databronnen in beeld en plan jij de aanpak om deze data samen te brengen en te ontsluiten voor eindgebruikers.

Met jouw bedrijfskundige achtergrond en interesse in bedrijfsvoering, data en IT systemen, ben jij in staat om eventuele pijnpunten snel te herkennen en op te lossen. Jij communiceert direct en helder met de projectmanager en zorgt ervoor dat de implementatie en onboarding soepel verlopen.

De rol van business analist bij onze opdrachtgever is uitdagend en biedt veel mogelijkheden om te innoveren en bedrijfsprocessen te verbeteren, met name op het gebied van datavoorziening. Bovendien krijg jij de kans om tientallen databronnen te ontsluiten voor honderden gebruikers wereldwijd en te gebruiken in applicaties voor ML, BI, forecasting en boardroom beslissingen. En wie weet volgen er na een succesvolle implementatie van een dataproject nog diverse grotere vervolgprojecten!



Gevraagd

  • De ideale kandidaat heeft 2-5 jaar werkervaring of affiniteit met het beschrijven en valideren van requirements
  • Kennis van datastromen, architectuur, dataconversie en ETL-processen is belangrijk
  • Ervaring met relationele databases, realtime interfaces en basiskennis van programmeren wordt gevraagd
  • Kandidaat moet zowel de taal van de business als IT spreken en zich comfortabel voelen in een centrale rol
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden, pro-activiteit en oplossingsgerichtheid zijn vereist
  • Kandidaat moet collega's en klanten kunnen betrekken bij oplossingen en proposities van het team
  • Vereisten omvatten minimaal WO werk- en denkniveau, uitstekende beheersing van Engels en Nederlands en affiniteit met data-centrische web-applicaties
  • Onze opdrachtgever biedt een uitdagende werkomgeving met hoogopgeleide collega's en de mogelijkheid om kennis en talenten optimaal te benutten voor mooie klanten


Aanbod

  • Je gaat werken in een dynamisch team met daarnaast ervaren developers een informele sfeer en betrokken internationale klanten
  • Uitdagende opdrachten
  • Flexibel qua werktijden
  • Een goed salaris voor je werkervaring
  • De mogelijkheid om certificaten en opleidingen te behalen 
  • Een fulltime uitdaging voor de lange termijn
  • Winstuitkering (13e maand)


Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever is een bedrijf dat al 20 jaar big data-oplossingen biedt aan multinationals en middelgrote bedrijven. Het innovatieve dataplatform bundelt en verrijkt de databronnen van organisaties tot één datawaarheid. Het platform maakt gebruik van een no/low-code benadering, zodat relevante bedrijfsdata toegankelijk wordt voor zelfredzame eindgebruikers buiten het IT-domein. Het platform kan zelfs de vele databronnen van grote multinationals samenbrengen tot nieuwe dataflows en bedrijfsbrede KPI's. Het bedrijf is gevestigd in Rotterdam en het kantoor is modern en ruim opgezet met een goede bereikbaarheid voor auto en OV. Onze opdrachtgever heeft ambitieuze doelen voor uitbreiding van de organisatie en het bedienen van nieuwe klantgroepen en zoekt een Business Analist om het team te versterken. Het bedrijf respecteert de balans tussen werk en privé en organiseert regelmatig bedrijfsactiviteiten voor het team.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in