+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Den Haag.
Laad meer vacatures

Administratief ondersteuner Den Haag

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Timing Uitzendbureau

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 37 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.449 p/m

Vacature in het kort

Duik in de dynamiek van het onderwijs als Administratief Ondersteuner bij een vooraanstaand ROC in Den Haag! Jouw rol is essentieel in het soepel laten verlopen van administratieve processen, waardoor zowel collega's als studenten optimaal worden ondersteund. Geniet van een uitstekende werk-privé balans, gratis koffie en thee, en een locatie die perfect bereikbaar is met het OV. Een unieke kans om bij te dragen aan kwalitatief onderwijs in een positieve, open werksfeer. Lees door en ontdek waarom wij de perfecte match voor jou kunnen zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij administratief ijzersterk en voel je je als een vis in het water in een levendige onderwijsomgeving? Dan ben jij de perfecte kandidaat voor onze vacature van Administratief Ondersteuner bij ROC Mondriaan in Den Haag! Wij zoeken een enthousiaste administratieve topper die ons team voor 37 uur per week komt versterken. Als Administratief Ondersteuner bij ROC Mondriaan ben jij de rots in de branding voor zowel collega's als studenten. Jij zorgt ervoor dat de administratieve processen op rolletjes lopen en dat deadlines niet worden overschreden. Jouw afwisselende werkdag bestaat uit het beantwoorden van e-mails, het plannen van afspraken en het bewaken van deadlines. Kortom, een dynamische rol waarin geen dag hetzelfde is! Heb jij zin om deel uit te maken van een betrokken team dat samen de schouders eronder zet voor het beste onderwijs? Solliciteer dan direct en grijp deze kans met beide handen aan!

Wij bieden:

Kom jij ons team versterken bij ROC Mondriaan in Den Haag als Administratief ondersteuner voor 37 uur per week? Met jouw ervaring kun je hier een salaris verwachten van €2449 bruto per maand. En weet je wat het beste is? Hoe meer ervaring je meebrengt, des te beter je hier betaald krijgt. We vinden het belangrijk dat je je werk goed kunt combineren met je privéleven. Daarom bieden we een goede werk-privé balans. Binnen ons kantoor hoef je je ook geen zorgen te maken over betalen voor koffie en thee, dat is hier allemaal gratis. En het kantoor? Dat is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Sluit dit aan bij wat jij zoekt in een baan? Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen gelijk is en wij volgen dan ook strikt de Algemene Wet Gelijke Behandeling. Dus ongeacht je achtergrond, iedereen is welkom bij ons ROC Mondriaan team!

Wij vragen:

Wil jij als Administratief ondersteuner bij ROC Mondriaan aan de slag? Heb je oog voor detail, ben je punctueel en werk je graag in een levendige onderwijsomgeving? Wij zoeken iemand zoals jij, die voldoet aan: - Minimaal een MBO-diploma op het gebied van administratie heeft;
- Enige ervaring heeft in een soortgelijke functie;
- Goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift;
- Vertrouwd is met Microsoft Office, in het bijzonder Excel;
- Beschikbaar is om 37 uur per week te werken.

Waar ga je werken:

ls Administratief Ondersteuner bij ROC Mondriaan in Den Haag draag je bij aan ons streven naar kwalitatief hoogstaand onderwijs voor iedereen. Je wordt onderdeel van een dynamisch en hecht team dat volop in ontwikkeling is. Een positieve, open werksfeer is bij ons gegarandeerd! Dus, ben jij klaar om ons team te versterken en bij te dragen aan de toekomst van het onderwijs? Ontdek dan waarom werken bij ROC Mondriaan een topkeuze is!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in