+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Deventer.

Service Support Engineer Deventer

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Jobcenter

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Bedrijfsprofiel
Over de opdrachtgever
Onze opdrachtgever in Deventer is een leverancier van machines voor voedingsmiddelen- en drankindustrie en biedt een breed scala aan andere procesindustrieën. Zij leveren aan meer dan 50 landen. Een van hun disciplines zijn Liquid and Powder Technologies. Hierbij moet je denken aan machines en machineonderdelen die bijvoorbeeld in een fabriek van melkpoeder worden gebruik, van pompen tot drogers en afsluiters. De landklanten van onze opdrachtgever zijn vooral grote multinationals met fabrieken in Azië, Europa, Zuid-Amerika en Afrika.

Bedrijfscultuur
Zoektermen: service support engineer, procestechniek, koeltechniek

Vacaturetekst:

Functie omschrijving

Wat ga je doen?
Als Service Support Engineer kom je op de afdeling LPT (Liquid and Powder Technology) van onze opdrachtgever te werken. Dit is binnen een dynamisch, snel bewegend, enthousiast en jong team. Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor de afsluiters en pompen; de FLOW groep. Jij bent het aanspreekpunt voor de klant, verzorgt verkoopondersteuning en calculaties en koopt materialen en middelen in. Daarnaast realiseer je de werkvoorbereiding van eendaagse revisies, grote onderhoudstops en servicewerkzaamheden bij klanten. Verder zorg jij ervoor dat de werkzaamheden veilig en tijdig kunnen uitgevoerd worden, door een optimale organisatie hiervan.

Andere taken waar je verantwoordelijk voor bent zijn onder andere het begroten, calculeren en registreren van werkzaamheden, het inzetten van Service Engineers voor storingen of servicewerkzaamheden en het evalueren van service activiteiten. Ook bereid je alle werkzaamheden voor die van belang zijn voor een kwalitatief hoogwaardige, efficiënte en veilige ondersteuning van de servicegerichte opdrachten. Je ontwikkeld en specificeert materiaallijsten en stelt kwaliteitsprotocollen, handleidingen en projectdocumentatie op. Als Service support Engineer geef je zowel interne als externe adviezen en informatie. Hierbij lever je o.a. input voor verschillende verbeterprocessen, deze pak je zelf pro-actief op of stel je voor. Ook ondersteun je met diverse tools en apps. Dagelijks ben je bezig met het doorvoeren van verbeteringen en LEAN werken.

In deze positie als werkvoorbereider rapporteer je aan de Team Lead Service Support. Je staat veel in contact met Service Support Engineers, de Planner, de Product Specialisten en collega's van andere afdelingen in heel Europa. De communicatielijnen zijn kort. Jouw standplaats is Deventer.


Functie eisen

Waar zijn wij naar opzoek?
Als Service Support Engineer (werkvoorbereider) is het van belang dat je op MBO/HBO werk- en denkniveau zit en een technische achtergrond hebt. Je hebt affiniteit met techniek, het is een pre als dit in de procesindustrie is. Je hebt veel waardering voor de klant, bent communicatief sterk en hebt een sterke persoonlijkheid. Je bent in staat om problemen te analyseren en op te lossen. Ook ben je oplossings- en klantgericht. Wanneer er verschillende vraagstukken lopen behoud jij het overzicht. Dit kan jij, omdat je gestructureerd werkt en je werkprocedures goed volgt. Verder beheers je zowel de Nederlandse als Engelse taal goed en kan je goed werken met het MS-pakket en ERP-systemen. Tot slot ben jij een echte teamworker en ben jij bereid anderen te helpen, kan je goed overleggen en deel je graag informatie met collega's.

Ben je geënthousiasmeerd? Neem dan snel contact met ons op of solliciteer!

Tel. 0570 66 59 22
Email via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in