+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Deventer.
Laad meer vacatures

Aankomend adviseur omgeving en conditionering Deventer

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Witteveen+Bos

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Aankomend adviseur omgeving en conditionering

Ben jij de adviseur die kan bijdragen aan de realisatie van nieuwe projecten in het bedrijfsleven, industrie en de fysieke omgeving?

Je fungeert als spin in het web van onze integrale projecten en coördineert samen met collega’s (deel)onderzoeken op het gebied van bodem, geluid, lucht, sonderingen, kabels en leidingen etc. als input voor vergunningaanvragen. De onderzoeken voer je niet zelf uit, je faciliteert en beantwoordt vragen zodat het projectteam en de specialisten deze onderzoeken kunnen uitvoeren. Je stelt je met een nieuwsgierige houding op richting de werkwijze van de specialisten en de inhoud van de onderzoeken, zodat je op die manier de onderzoeken kan reviewen en kritische vragen kan stellen.

Jij beheert de raakvlakken tussen de onderzoeken en vergunningaanvragen en stemt dit af met collega’s en de klant. Daarnaast houd je contact met de stakeholders en omgevingspartijen van een project. Zo kan het zijn dat je bewonersbijeenkomsten samen met de klant gaat organiseren, om de omgeving bij te praten over het project en de positieve effecten, maar ook over de mogelijke hinder in de bouwfase. Uiteraard adviseer je onze klanten over de uitkomsten van de onderzoeken en de wensen van stakeholders/omgeving. Als adviseur omgeving en conditionering krijg je verantwoordelijkheid en veel ruimte voor het ontplooien van eigen initiatieven en kun je doorgroeien tot zelfstandig projectleider en omgevingsmanager.

De groep Conditionering en omgevingsmanagement maakt deel uit van de product-marktcombinatie (PMC) Bodem, ondergrond en omgeving binnen de sector Energie, water en milieu. In deze PMC zijn we actief op het gebied van bodemonderzoeken, integraal ondergrondadvies, beleidsvorming en omgevingsmanagement. Wij werken aan kleine en grote, complexe projecten in de planfase, de ontwerpfase en/of de realisatiefase. De opdrachtgevers van de PMC zijn bedrijven, aannemers en overheden. De groep Conditionering en omgevingsmanagement is werkzaam op onze kantoren in Breda en Deventer. Je standplaats zal één van beide locaties zijn.

Wat wij vragen
  • een afgeronde relevante hbo- of wo-opleiding, bij voorkeur in de richting van milieutechnologie, milieukunde, fysische geografie of een vergelijkbare opleiding;
  • je vindt het leuk om in een breed projectteam en met diverse stakeholders te werken (coördinatie, afstemming en overleg) en beschikt over goede communicatieve vaardigheden;
  • je spreekt de taal van de verschillende specialisten en verbindt;
  • je houdt van coördineren en je zet je vol in om te komen tot een goed projectresultaat;
  • je bent flexibel en je vindt het een uitdaging om problemen die je tijdens het project tegenkomt zo goed en snel mogelijk op te lossen;
  • kennis van milieu- en omgevingsaspecten;
  • affiniteit met (technische)bedrijfsprocessen en milieuwetgeving is een pre.
  • goede beheersing van de Nederlandse taal
Wat wij bieden
  • een uitdagende functie in een dynamische organisatie;
  • samenwerking met enthousiaste collega’s in multidisciplinaire teams;
  • ruimte voor eigen initiatief en verantwoordelijkheid in projecten;
  • aantrekkelijk loopbaanperspectief gericht op doorgroei naar projectleiderschap;
  • marktconform salaris en een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • breed aanbod aan cursussen en vaardigheidstrainingen waaronder het Starterstraject;
  • de mogelijkheid om deel te nemen aan ons aandelenparticipatiesysteem.
Wie wij zijn

Witteveen+Bos is een advies- en ingenieursbureau, dat wereldwijd oplossingen biedt voor complexe, technische en maatschappelijke vraagstukken op het gebied van water, infrastructuur, milieu en bouw. Vanuit een inspirerende werkomgeving werken onze ruim 1.400 medewerkers in multidisciplinaire projectteams aan fascinerende projecten in binnen- en buitenland. Ons werk vraagt steeds om nieuwe kennis en verantwoordelijkheden, vandaar dat persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling essentieel is en gestimuleerd wordt. Onze medewerkers hebben de ambitie het beste uit zich zelf te halen en kwalitatief de beste resultaten te leveren. Er is ruimte voor eigen initiatief en ondernemerschap. De aandelen van ons bureau zijn in handen van onze eigen medewerkers.


Reageren?

Heb je belangstelling voor deze functie, solliciteer dan direct online. Voor nadere inlichtingen over deze vacature, kun je contact opnemen met de heer ing. B.J.G.. (Bram) Hendrickx, groepsleider conditionering en omgevingsmanagement, telefoon 06 10 48 99 29.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in