+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Deventer.

Frontend Developer complexe maatwerk projecten Deventer

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Frontend Professionals

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 36 - 40 uur
  • Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.000 p/m
  • Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Als Medior/ Senior Frontend Developer kom je te werken in een enthousiast team van professionals. Het team bestaat uit een Product Owner, een Solution Architect, meerdere Medior en Senior PHP Developers, een Frontend Developer en een UX-designer. Een divers team dus waarbij gewerkt wordt aan grote projecten die vaak enige complexiteit met zich meebrengen. Het zijn vaak vraagstukken waar nog geen panklare oplossing voor bestaat dus het vraagt enige creativiteit om tot een passend resultaat te komen. Hierin speel jij een belangrijke rol want er is behoefte aan iemand die overzicht kan houden over een project, strategisch denkt en die graag verantwoordelijkheid tot zich neemt.  

Daarbij wordt er soms ook gewerkt met waardevolle (medische) data wat extra uitdagingen met zich mee brengt. Hierbij moet je denken aan PEN testen om te testen op beveiligingslekken. Ook dingen als Machine Learning en Facial Recognition komen soms terug, dus er zit veel diversiteit in de projecten. Dit moet iets zijn wat je aanspreekt want jij zult binnen sommige projecten namelijk als Lead aan de slag gaan om te zorgen dat alles op rolletjes loopt. 

Het bedrijf is heel betrokken met elkaar en hecht er veel waarde aan dat de developers hun kennis blijven aanvullen. Je bent nooit uitgeleerd en dat is ook wat ze uitstralen naar de buitenwereld. Zo wordt er samen met studenten een Hackathon georganiseerd om winkeliers te helpen die het moeilijk hebben door Covid-19 en wordt er intern ook veel kennis met elkaar gedeeld. Er staat een professionele OTAP-straat waarbij gewerkt wordt met o.a. Vue, React, Laravel, HTMl, CSS en Javascript en worden er veel code reviews gedaan. Het bedrijf wil gestaag verder groeien dus er liggen hier veel kansen om mee te groeien. Iets voor jou? 



Gevraagd

  • Je hebt meerdere jaren werkervaring als Frontend Developer; 
  • Kennis van technieken als Vue en React; 
  • Een Full Stack mindset is een pre; 
  • Je daagt jezelf graag uit en weet dit ook op anderen over te brengen. 


Aanbod

  • Een salaris van €4.000+ met groeimogelijkheden;  
  • 32 uur of 36 uur werken is mogelijk;  
  • Werken binnen een groeiende werkomgeving voor (inter)nationale klanten;  
  • Een goede pensioenregeling;  
  • Veel vrijheid en een resultaatgerichte werkomgeving;  
  • Je kunt een belangrijke rol spelen bij projecten voor grote klanten;  
  • 24 vakantiedagen;  
  • Reiskostenvergoeding;  
  • Uitgebreid leerprogramma met learning days en sprekers;  
  • Veel gezelligheid en uitjes met ambitieuze collega's.  


Bedrijfsomschrijving

Dit bedrijf is sinds 2016 actief en heeft zich sindsdien binnen korte tijd opgewerkt tot een gevestigde naam binnen voornamelijk de medische, automotive en onderwijs branche. Ze werken aan complexe vraagstukken die vaak vragen om 100% maatwerk. Zij zijn gevestigd in een prachtig historisch pand in Deventer dat is omgetoverd tot (tech)hub waar talentvolle studenten en het bedrijfsleven in samenwerking innoveren. Bijdragen is belangrijk voor dit bedrijf dus er wordt altijd gekeken naar het grote geheel. Zo is het doel bijvoorbeeld om het onderwijs in Nederland naar een (nog) hoger niveau te tillen. Denk bijvoorbeeld aan het verlagen van de administratieve last van de leerkrachten.  Zo kunnen de docenten zich focussen op wat ze echt leuk vinden: kennis overdragen. Door deze mindset en leergierige houding heeft het bedrijf al veel onderwijsklanten mogen helpen met softwareontwikkeling en implementatietrajecten.  Daarnaast hebben ze zich de afgelopen jaren ook gespecialiseerd in de medische sector. Zo hebben zij binnen een ooglaserkliniek dingen tot in detail geautomatiseerd. Van het uitlezen van informatie uit de lasers, tot het geven van advies met betrekking tot vervolgbehandeling en het plannen van intakes. Zij zorgen ervoor dat de medische specialisten zich kunnen richten op de patiënten en zij de zorg kunnen krijgen die ze verdienen. Ze zijn ook bezig met hun ISO-certificering rondom medische data om maar aan te geven hoe serieus ze de dingen aanpakken. Achter al deze projecten zit een ambitieus, hardwerkend en vooral gezellig team van 12 man. Buiten één van de mede-eigenaren om zijn het allemaal techneuten en er wordt veel waarde gehecht aan innovatie en het uitbouwen van kennis. Zo worden er ieder kwartaal sprekers uitgenodigd, zijn er regelmatig learning days waarbij kennis wordt uitgewisseld. De lijnen zijn daarbij erg kort en je werkt vanuit het prachtige pand in Deventer. Kortom, een werkomgeving met veel uitdaging en groeipotentie die graag met je in contact komt. 
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in